Søg i denne blog

søndag den 28. februar 2010

Og vinderne er....

Pyhh, hold op der var mange lodder. Har slet ikke tal på antal mere :) Men nå, de blev skrevet, klippet ud og puttet i denne skønne retro-kuffert :) Og så trak min kæreste tre navne!
Som lovet hvis jeg nåede 250 faste læsere, så ville jeg trække to ekstra præmier som får retrostof :)
Vinderne er i rækkefølge (øverst får tapetpakken, de to nederste får stof)......
STORT TILLYKKE!!! Mail mig på christina@ennemark.dk...

Kan vi nå 6 nye faste læsere??? Så udtrækkes der 2 ekstra præmier i RETRO STOF :)

UPDATE: 250 FASTE LÆSERE :) Der bliver trukket stof-præmier :) Er i fuld færd med at skrive lodder - puljen lukker 20.00!

4 timer tilbage og sindsygt mange deltagere i min give away :) Jeg er nu oppe på 244 læsere :) kommer der 6 mere blir der trukket:
1. præmie: Tapetpakken
2. præmie: Retro stofpakke
3. præmie: Retro stofpakke
Så skynd dig at tilmelde dig som fast læser og deltag i konkurrencen her :)
Er du allerede med må der gerne linkes, så dine chancer er større ved tre præmier :)

Sød forklædekjole i stof2000 mønster og stof :)

Denne lækre forårs forklæde-kjole blev til igår aftes med det sidste færdigsyning i morges. Stoffet er fra stof2000 og jeg elsker de æbler. Stoffet findes også i pink/orange farve, så overvejer om ikke månebarnet også skulle have noget tøj i den farvekombination... Mønsteret er utrolig simpelt og jeg er helt vild med tøj, hvor der er skråbånd hele vejen rundt! Og så går det stærkt fordi modellen er så nem, så lige pludselig står man med et færdigsyet styk tøj! Lommen er af retrostof og med gult for. Tror jeg kommer til at sy mange af disse forklæder, for de er bare så fine, og kan laves i utallige farve- og mønsterkombinationer!
Vi startede dagen med at tage til vagtlægen, da min kæreste fortsat var svimmel og havde susen for det ene øre, og det startede igår eftermiddag og i forvejen bøvler han med ledsmerter, hvor lægerne har mistanke om noget betændelse i leddene. Så han fik ringet til vagtlægen, og de ville se ham med det samme. Heldigvis havde det ikke sammenhæng med ledsmerterne, men i stedet "forkert tryk på ørerne som medvirker til svimmelhed". Var godt nok lidt bekymret for at det var yderlige symptomer på hans sygdom og at det måske var endnu mere alvorligt end det i forvejen er. Dog alligevel træls at han også skal døje med det...
Efter vi er kommet hjem har vi hygget i sengen alle tre og inden længe skal månebarnet sove til middag (gerne 3½ time som igår, tak) og så tror jeg også at en tiltrængt morfar kunne finde sted her :) stod op med pigebarnet 5.30, så trætheden begynder at melde sig!

lørdag den 27. februar 2010

Afslappet lørdag og færdiggørelse af små-projekter!

Dagen i dag har været afslappende og kun afbrudt af en kort tur til Stof&Stil efter sølvstof (til hvad ses nedenfor), samt en tur på posthuset med en masse bytte-pakker. Min kæreste var til firma-sports-arrangement i eftermiddags, samtidig med at månebarnet sov 3½ time på altanen, så der fik jeg rigtig syet i mit eget lille univers.
Igår viste jeg en spraydåse med den smukkeste lilla farve. Hvad der kom ud af det vises på næste billede --->
En smuk lilla trearmet stage! Den var før brækket hvid, men nu skulle der ske noget nyt og jeg er meget tilfreds med resultatet! De lyserøde lys er fra Netto, og synes simpelthen de lyser sådan op :)
Sølvstoffet skulle jeg bruge til disse bestillingsugler, som jeg syede mens lillepigen sov... Havde først troet, at jeg kunne nå det i morgen eller mandag, men det er jo bare skønt når man kan sætte flueben ved en "to-do"-ting - og så endda før end man havde regnet med :)

Hvis der skulle være interesse for bestilling af ugler, så kan jeg kontaktes på christina@ennemark.dk :)

Luna er lige kommet i seng og min kæreste sover på sofaen (med trælse ledsmerter, som han er ved at blive undersøgt for. Øv - vi glæder os til at få noget afklaring)... Så nu tror jeg, at jeg vil zappe rundt på kanalerne for at se om der skulle være noget interessant som baggrundsstøj, mens jeg sysler med det grønne æblestof som jeg viste igår :)

fredag den 26. februar 2010

Tagget i "Mine bedste loppefund"

Tak søde Wenche, jeg viser gerne mine 5 yndlingsting i loppefund! Jeg ville ønske jeg havde endnu flere, men pladsmanglen begrænser det. Men håber snart at det ændrer sig så jeg rigtig kan finde og i standsætte skønne gamle møbler - og der skal så knald på farverne (det har jeg jo lidt hang til Ü)
Det første jeg gerne vil vise jer, er denne mussel-inspireret dåse, som jeg har købt til et loppemarked for et par år siden... der i har vi vores fyrfadslys.
De næste to skønne vaser købte jeg på et marked på Frederiksberg inden jeg blev gravid med Luna... Men elsker simpelthen den historie som vaserne siger, og kort tid efter var det jo også det der skete for os :)
Det næste er et arvestykke, og måtte bare med her, selvom jeg ikke har fundet det på loppemarked. Jeg eeelsker den farve vi har malet kommoden med og den står så fint og lyser op ude i vores køkken.
Vores skrivebord er et af de mere peprede loppefund, men herhjem - det måtte det bare!! Drømmer om at få overtalt kæresten til at male det i en lækker farve :)
Den sidste ting er vores mini carlsbergkasse. Dem har vi nemlig 6 store af med originaltryk (de 4 til legetøj og de sidste 2 til stof). Men denne lille udgave har vi i køkkenet :)

Nu skal jeg sende legen videre til 2 og jeg har valgt to blogkvinder som jeg ved elsker lækre loppefund og jeg tror de to gemmer på nogle herligheder som jeg endnu ikke har set :)

Sååå...

The vintage hausfrau; jeg tror du gemmer på rigtig mange lækre loppefund, vil du vise os dine 5 yndlings?

Ugler i posen; jeg sukker efter sååå mange af dine lækre ting. Nu vil jeg rigtig gerne se de fem ting du er allermest vild med??

Tapet som tak og dagens kreative projekter!

Igår fik jeg afleveret den gratis stof-pakke til Julia. Hun var en af de første to der kommenterede på det indlæg, hvor jeg nærmeste kastede en masse stofrester væk, som jeg var ved at blive begravet i. Julia er højgravid, og da vi ikke bor langt fra hinanden var det lidt sjovt at aflevere det, for så kunne man sætte et ansigt på in real life :) Og røre mave, thi hi! Nøjj en lækker mave, så ryger man fluks tilbage til sin egen graviditet! Julia havde været så sød at lave en lækker tapetpakke til mig som tak :) Og jeg takker stort tilbage!!
Nedenunder er lidt indkøb fra igår, en tapetrest til 5,- det lækre æblestof fra stof2000 samt et mønsterhæfte og til sidst en spraydåse med den skønneste lilla farve... hvad der kommer ud af de ting vil blive vist senere :)

torsdag den 25. februar 2010

At give sig selv en udfordring :)

Engang i januar fandt jeg denne fine krea-pakke på nettet. Min blikfang faldt med det samme på de skøne lilla og gule farver. Jeg måtter bare eje den ugle, de fine knapper og alle de lækre bånd og stofrester....
Da jeg så fik pakken hjem tænkte jeg; "det må jeg kunne lave noget ud af hvor jeg bruger alle/de fleste af de fine ting!"
Igår havde jeg en hel dag hjemme, hvor jeg besluttede mig for at jeg ville bruge hele dagen i fordybelse med mine kreative projekter. Og efter at have syet retrostof på nogle hæklede armbånd og lavet endnu en hæklet ugle, gik jeg i gang med at mikse og lege med disse finurligheder!! Jeg fik ikke brugt alt, da jeg på et tidspunkt bare kunne mærke at nu skulle der ikke mere på. Det kom der denne fine pude ud af ----->

onsdag den 24. februar 2010

Ugletaske-give away hos Frk. Høiriis

Denne fine ugle taske kan du vinde lige her :) jeg vil i hvert fald straks gå ind og melde mig til :)

Bambi stof byttes væk...

Dette fine bambi betræk har vist sig at være et voksen betræk, og derfor er der mulighed for at bytte sig til noget af dette...
Er interesseret i andet stof i bytte :)
Anyone?

tirsdag den 23. februar 2010

"3 i 1" lidt anderledes tørklæde :)

Et skønt og finurligt tørklæde har nu set dagens lys her midt i vinterkulden... men forårets farver i tørklædet lyser op :) Ideen opstod efter at have fundet en masse hæklerier fra Oldemors Tid og i en masse forskellige farver. Først havde jeg købt nogle til at putte på puder, men så tænkte jeg at det kunne være sjovt at lave et tørklæde af det og så fik jeg købt flere! De blev syet sammen, en baggrund af vintage sengetøj blev syet på og VOILA! Det smarte er at det er 3 i 1.
Model 1: Model 2:Model 3 :Mange muligheder, nu mangler vi bare forårssolen....

Heldige asen... Ja det er mig!

... Og det er fordi der igår blev bestilt hele to rejser i mit navn :) Først en 12 dages tur til New York over påsken, og derefter en charterrejse til Rhodos til sommer!
Hvor heldig er man så??? Er helt oppe at flyve (ja snart i bogstavligste forstand).
Jeg er ikke en der har rejst voldsomt meget til andre lande da jeg var barn, men efterhånden har jeg besøgt steder som Ungarn, Tyrkiet, Paris, Prag, Italien, Spanien og London... og nu kan jeg tilføje to mere :)
New York er en tøsetur, bare for min søster og jeg (lad os ikk snakke om det begyndende savn til lillepigen allerede her en måned inden afrejse!) Men jeg MÅ bare afsted! Vil muligheden ellers komme igen?? Min søster har været aupair i Philidelphia i et år og kom hjem i september. For ca. et år siden var mine forældre og min anden lillesøster ovre og besøge min søster, men der blev min kæreste og jeg hjemme pga vores lille Luna på 6 mdr, og så for at passe min lillebror (nu 7 år - vores lille rosin i pølseenden). Det havde kke været en tur for ham og vi hyggede os vældigt herhjemme i en 2 v. lejlighed i de 14 dage de var afsted.
Men nu har min søde søster - midt i alle mine eksamensforberedelser - bestilt og afregnet vores New York tur! Som studerende, mor og i dyr lejlighed var det uoverskueligt (faktisk umuligt) at hive så stort et budget ud for at jeg kunne rejse til USA i 12 dage. Men den fornuftige og arbejdsomme søster har givet mig muligheden for at komme afsted og så må vi afregne (måske med renter? Ü) løbende :) TAK! Jeg glæder mig afsindig meget!!!Denne her tur er helt og aldeles egoistisk og min "tillykke-med-uddannelsen-til-sommer!" :) at jeg efterlader faderen hjemme med vores 20 mdr. pige i så mange dage, er blevet overvejet nøje, men hvis ikke nu, hvornår så? Når vi sidder i hus, med fast arbejde som pædagog og måske med en lille blob i maven om 1-2 år?
Så nu skal det være, billetten er bestilt og nu skal jeg bare kysse og kramme kæresten og månebarn indtil jeg skal afsted og så tænke på at jeg kommer jo hjem igen :) Og dagen efter går bachelor i gang! Så må energidepoterne da være tanket op!!
At der også er en rejse til Rhodos bestilt, at pga vores familietur i min mormors ånd! Hun havde i mange år snakket om en rejse hvor vi alle i familien (mine forældre, mine søskende og os - min mor er enebarn) skulle afsted. Men det nåede vi desværre ikke før hendes sygdom og død... Så nu har mine forældre været så storsindet at have bestilt en rejse til os!! Det blir skønt at være sammen alle 7+månebarn på den måde....

mandag den 22. februar 2010

Endnu en pakke med posten :)

Har været så heldig at bytte mig til disse ting, hvor der kun er til egne små projekter!! Lækkert med spændende pakker her i vinterkulden! Disse skønne stoffer og tapeter kom i sidste uge, og det er bare lækkert at bytte til nyt :) afsenderen er hende her, som absolut er værd at følge :)
Stoffet har jeg byttet mig til, så der ikke noget jeg har nok af til at bytte med til andre desværre...

søndag den 21. februar 2010

Juhuu PÅSKELEG - skal du være med???

Jeg faldt lige over denne leg hos hende her og jeg synes simplethen det er det sjoveste med sådanne lege :) så jeg har straks tilmeldt mig og nu er budskabet sendt videre. Skynd jer ind og læs mere om det og så engang i marts får man en mail med en adresse, som man skal sende en gave/påskeæg til og så kan man ellers bare vente spændt på sin egen gave fra en helt tilfældig fremmed :)

Søndag...

Ahh... synet ved disse smukke tulipaner, morgensolens strejf ind ad vinduet, et superglad månebarn der danser rundt i lejligheden i skrivende stund og så en okay rolig nat, gør at vi nu kan gå en dejlig søndag i møde!
Ha' en skøn skøn dag!

lørdag den 20. februar 2010

Kaffe - mirakelmidlet pt!

Åh ja. Hvor mange dage er det nu vi har været ramt af sygdom i år?? Pyh, tør slet ikke tælle, for så får jeg traumer over, at tænke hvor lang tid der er tilbage af året.... Men måske vi har taget vores tørn af sygdom og at vi nu kan sende bakterie-bolden videre og selv være fri for snot, feber, hoste, maveonde osv osv... meeen heldigvis har der ikke være noget som mellemøre- og halsbetændelse! Men ak ja, et barn der virkelig har været slået ud,- det har vi haft!!
Igår morges var feberen væk igen efter en hård nat, men til middag kom den retur og så har den ellers hoppet op og ned lige siden... Og i nat har vi sovet helt af H. til... eller sovet, det er vist så meget sagt! Forestil jer at snooze en hel nat... hvor efter hvert 9. minut at være oppe og trøste grædende barn, som bare vil ned i sin seng igen, men som ikke kan holde på sin sut pga. hoste!
Så efter en dag med kaffe, søvn på skift, familiefødselsdag/underskudsforældre der nød aflastning (men dog glad barn, som faktisk har været ret frisk på trods af en smule feber og et opkast-tilfælde efter hoste), vil jeg nu takke af og krydse alle lemmer for at vi får en rolig nat!

fredag den 19. februar 2010

Sødeste EG-slå-om med det skønneste stof :)

Så er denne fine slå-om tunika kommet til verden efter Elsebeth Gynthers model! Jeg har endelig fået den inspirerende retro bog, efter at jeg i længe har ønsket mig den (og tilmed byttet mig til mønstre).. men så da jeg stoppede i praktikken, fik jeg et gavekort til en boghandel med tanke at nu skulle jeg have denne mønsterbog! Og hvor jeg dog glæder mig til at få syet en masse derfra! Dette er første projekt :)
Det skønne stof har jeg fået af Karen - ikke dårligt at kende en så inspirerende og dygtig designer!! Dette stof har Minimega designet - men Karen fik aftalen i hus! Hun er for sej :)
Jeg elsker de skønne farver...
For et halvt år siden begyndte jeg at opdage retro stof og dyrere designstof fra udlandet og charmen ved dette, og på det tidspunkt synes jeg det var lidt mere spændende med noget andet stof end det gængse som mange køber og nemt kan få herhjemme... men selvom jeg elsker det spændende i at lede efter stof, så er jeg også helt vild over alle de nye forårsstoffer man kan få i Stof og Stil - for hvor kan de bare være med i flotte mønstre, lækre pasteller og skønne motiver!!! Godt gået!!

Ny ugle, sygt barn i nat og filosofi!

Endnu en Krudtugle-pude er kommet til verden :) Denne gang til Annchen i en byttehandel hvor jeg fik lækre blafre papir!
Lige nu skulle jeg have været til pæd/kol timer, men mit lille månebarn har haft feber i nat med kraftig hoste (IGEN!)... Hun har ligget og vendt og drejet sig hele natten, og vi har været oppe maaange gange... så trætte i dag, ja! Men hvad kan en stor stærk kop kaffe med skummet varm mælk ikke gøre :)
Så vi gik på kompromis med pasningen - jeg tager formiddag og min kæreste kommer hjem til middag, hvor jeg kan tage til en vigtig vejledning!
Hun er heldigvis ret glad og feberen er nu væk! Men træt og har bare brug for sin mutti og slappe af :) i skrivende stund ligger hun under dynen på sofaen hvor jeg snart vil over og putte med hende og glemme alt om opvask og tøjvask - det skal jo alligevel gøres forfra igen senere og jeg synes min vigtigste opgave med livet er, at være nærværende for mine venner og familie... der er ingen der klapper mig på skulderen om 50 år og siger; " hvor er det flot at du har taget 17.438 opvaske og 16.856 tøjvaske!"
Vil lige sige tak til alle de deltagende i give awayen, der startede igår - er meget overvældet over at der allerede nu er så mange der vil være med i kampen :)
Nu vil jeg varme noget solbærsaft og skære noget frugt til lillesvesken!
Ha en dejlig krea-dag i blogland - hvad skal du lave i dag af kreative sysler?

torsdag den 18. februar 2010

Give away!!

Så er det tid igen - Ny give away!! Modtog for et par dage siden mere lækkert papir fra Blafre design af hende her og nu er min tapet- og papirsamling ret stor, så derfor udlodder jeg en lækker stor pakke med forskelligt papir og tapet :) mange har lavet sættekasser, men små stykker til andre projekter er jo også lækkert at have!
Der vil være flere stykker af hver!

Reglerne er disse:

1 lod for kommentar.

2 lodder for kommentar+fast læser

3 lodder for kommentar+fast læser+link på egen blog/hjemmeside

Jeg trækker vinderen søndag d. 28 kl. 20.00 :)

onsdag den 17. februar 2010

Æblestof - smelte smelte...

Hvis der er noget jeg gerne ville eje endnu mere af - ja så er det stoffer som disse! Ku blive meget afhængig... Mere end jeg allerede er!!
Den søde afsender er hende her! Tusind tak Ulla, håber du er tilfreds med oldemorsfirkanter - sender gerne flere og i andre farver :) super dejlig overraskelse med lidt ekstra lækkerier!!

tirsdag den 16. februar 2010

Ny forårskjole i skønne stoffer jeg har byttet mig til :)

Uhh lækkert at få en masse nyt stof, når man bare får lyst til at kaste sig ud i det og sy en masse... og det er der indtil videre kommet denne lille kjole ud af :) Og første tøjstykke med mit eget mærke på! Elsker sammensætningen af nyt og gammelt... og så suuk sikke dejlige forårsfarver!!
Nedenunder ses min lille sveske i kjolen, med lilla body indenunder... lige i mors ånd!
I aften vil jeg være krea med en anden uundværlig sveske, nemlig hende her :

mandag den 15. februar 2010

Valentines-tosomhed og nyt billede :)

I går var min kæreste og jeg på kærestedate. Ja, nogle synes det at valentines date er noget opblæst amerikansk pjat og at man i stedet skal fordele det over hele året...
Men for os var det bare meget tiltrængt at sige "hey, valentines day - lad os SÅ få en barnepige!!"

For det første: Jeg synes det er en dejlig dag!

For det andet: Vi har halvårs dag d. 14 feb. I går var det 4½ år :)

For det tredje: Det var virkelig tiltrængt med en kæreste-se-dybt-i-øjnene-aften!! Efter 14 dage med sygdom på skift og en presset hverdag med barn, ja så var det bare så fedt at sætte tid af til at "nu er det bare os to"! Uden at ha fokus på lille frk. månebarn!

Faster trådte til med få dages varsel (vores engel!) og med gudmor og gudbarn efterladt derhjemme, tog vi på Hereford Beafstouw og derefter ind at se Avatar 3D. En af de største filmoplevelse jeg har haft!
Vi nød sådan at være afsted og vi fjantede som et andet nyforelsket par :o) dejligt!

Nedenunder lige den fantastiske 2. præmie, som jeg vandt i Julies give away før jul. Papirs-uglen! Den er nu kommet i ramme, som jeg har tapeseret med papir, samt givet en baggrund af Rie Elise Larsen papir.

Lækkert udbytte af stof!

Åh alle de farver og motiver :) så glemmer man lige alt om sne og kulde udenfor! Men i stedet drømmer sig til forårssolen, spirende påskeliljer, grønne blade og forårsjakken fundet frem... Tak til Karen og Wenche - glæder mig så meget til at bruge stofferne - første projekt er klippet ud!