Søg i denne blog

mandag den 31. maj 2010

Søde hårbøjler til blomsterpigen eller trendymama!


Forhåbentlig inden længe bliver disse skønne hårbøjler sat til salg her :) Blomsten har jeg fundet opskriften på her!

søndag den 30. maj 2010

En tilstand af lykke...

Så er mor og datter hjemme igen :) Vi har haft en SKØN weekend i trekantsområdet hos min veninde!
Det er blevet til god mad, vin, dessert, snolder, sommerdrink, loppetur, snak, nettotur, grand prix, allstars finale, bondegårdsbesøg og så hygge med Luna!!

Fantastisk dejlig weekend og samvær!!

Nu trænger jeg til at ligge på sofaen og nyde den boblende glæde over så god en weekend, hvor der er blevet ladet op til anden sidste uge med bachelor-skrivning! (og så vil jeg glæde mig til at se min kæreste, når han er kommet hjem fra weekendarbejde!!!)

Ha en dejlig søndag!

fredag den 28. maj 2010

Sommer, jordbær og indflyttergave!

Søde røde jordbær = SOMMER! Dog ikke danske desværre, vi venter stadig!
Efter at månebarnet lige havde været selv med jordbærskålen, mens jeg var i køkkenet, kom jeg tilbage til disse tre jordbær der fint lå på bordet.... og hun var allerede i færd med at bide bunden af de næste, den røver ;)
I dag tager Luna og jeg på weekendtur! Vi skal besøge min ungdomsveninde, der er flyttet i ny lejlighed, efter at ha boet på kollegieværelse, så glæder mig rigtigt til at se hendes store lækre hybel! Jeg har været på jagt efter den passende indflyttergave, har flere ideer, men skal lige se lejligheden først -og så passer det fint med at hun holder stor pædagog/25års fest her i juni.
Så som indflyttergave får hun en lækker kasse med bl.a. en af Heibergs lækkerier, olivenolie m. smag, økologi og snolder :) Og balloner til et brag af tøsefest, finale i allstars og så europæisk melodi grand prix i morgen!!!
En nøglesnor blev det også til, så hun nu kan holde styr på hendes nye nøgler :)

Ha en dejlig weekend - vi blogges ved søndag!!

torsdag den 27. maj 2010

Rettighed :)

"Alt materiale på denne blog er min ejendom og må ikke kopieres til hverken privat eller kommercielt brug. Overtrædelse heraf vil i grove tilfælde medføre politianmeldelse."
Teksten er lånt fra Mette B :)
Mine billeder vil fremover have mit logo på....
Det jeg gør er at jeg går ind i photoscape, trykker "rediger" finder et billede frem og så kan jeg nede i bunde lave ramme, ændre lysstyrke osv. Man kan trykke billede, objekt, beskær og område. Jeg trykker "objekt" og der kan man tilføje tekst eller billede bl.a. :) mit logo har jeg lavet i paint og derefter gemt det. Det kan jeg så hente frem i photoscape inde under "objekt" og sætte ind i mit billede..
Ha en dejlig bekymringsfri aften derude :)

Ventetid :)


Åh, jeg glæder mig godt nok til denne side åbner :) Her vil jeg få en butik og sælge hjemmeproduceret ting og sager. Retro med et touch af nutid.

Denne smukke sag blev færdiggjort igår aftes og alt er håndsyet. Flere er gjort klar til at sy, og jeg nyder at sidde og nørkle med sådan et håndarbejde, og især når jeg ser min samling af ting til salg vokse :)

Herinde i blogland er der en anden der venter... nemlig på hendes kommende datter! Hvor blev jeg helt varm i kroppen over at læse at en ny verdensborger kommer til oktober! Ovenpå gårdsdagen forskrækkelse nyder jeg igen i dag den glæde som blogverden giver mig... Tænk at blive så glad på en anden persons vegne, en man ikke har mødt i virkeligheden, men som man alligevel føler man kender!! Tillykke Mette :)

onsdag den 26. maj 2010

Bloglands bagside...

Dagen i dag har vist været lidt rundtosset for os alle.
Jeg er dybt frustreret og ked af det på Rakels vegne....
Men jeg er ikke overrasket. Og det skræmmer mig!! For et par dage siden sad min kæreste og jeg nemlig og snakkede om de billeder jeg lagde ind af Luna. Jeg spurgte ham om det generede ham, at de blev vist offentlig og om det kunne blive brugt i mod os... og i værste fald ske noget med hende. Den risiko vil jeg aldrig kunne byde hende, os og vores familie!!! Men han støttede mig i at det var forsvarligt, og selvfølgelig billeder valgt med omtanke.
Jeg vil kæmpe for friheden til at vise vores billeder frem, også de personlige!! For selvom det er meget modbydeligt, så er det en risiko der altid har været her. Også i Danmark!
Og jeg tror der er rigtig mange der har drømt sig ind i Rakels liv som er fremstillet lykkeligt og med en ordentlig portion kærlighed, overskud, kreativitet og de lækreste børn!!! Og sådan fremstår de fleste blogs. Men vi skriver også om frustrationer, manglende nattesøvn, skæld ud, sure børn og alvorlige tanker... Og det gør os menneskelige. Vi inspirerer, motiverer og glæder andre. Hinanden. Og os selv.....
Derfor har det virkeligt skabt en trist tåge her hos mig. Jeg respekterer Rakels beslutning om at lukke hendes blog/gøre den skjult. Jeg synes det er så flot hun har gjort det der var bedst for hende.
Jeg er VRED over at det er sket. Jeg synes det er forfærdeligt, men samtidig priser jeg mig lykkelig over at der ikke er forkommet trusler eller i værste fald fysisk skade....
Jeg er KED AF at det har medført at jeg ikke kan læse hendes fantastiske DIYs, se TrilleTralle og The Vintage Hausfraus skønne unger samt følge Stubenfreudes blog...
Og mine egne behov er selvfølgelig ikke vigtigt ift den smerte det har påført de indblandede og os andre som nu må leve i uvisheden om det er sket for os og at vores indlæg og billeder nu vil være præget af denne situation....
Men jeg vil ikke lade mig overmande af en utilregnelig forstyrret kvinde, der har været så opslugt af andres lykke, og har prøvet at videreføre denne lykke som hendes egen!!
Hun skal ikke ødelægge den fantastiske glæde jeg har over at have mødt alle jer fantastiske kvinder, fået venskaber for livstid samt blevet inspireret på det vildeste til en masse kreationer og materialer!
Jeg har fået så meget mere end hvad hun har ødelagt for mig på en dag. Så jeg fortsætter samme stil, men jeg respekterer jer andres beslutninger omkring jeres blogge!

tirsdag den 25. maj 2010

Gammelt, nej NYT gammelt bekendtskab :)


I dag har jeg haft besøg af en skøn pige som I nok kender herfra :) Mit kendskab til hende startede lang tid før denne blogverden blev en del af både hendes og min hverdag... Jeg kender hende igennem min kærestes kammerat, og vi mødtes for første gang til en julefrokost for 4 ½ år siden må det snart være?

Hun er så skøn at være sammen med, så reflekterende og hjertevarm! Efter en lang tidsperiode, hvor tiden til at ses har været knap og der er sket meget i vores respektive liv, har vi endelig fundet tid. Nemlig i formiddags! Besøget varede 4 timer... og jeg kunne sagtens ha fortsat flere timer!!! Måtte afbryde da klokken næsten var 14.30 og lillepigen skulle hentes inden 14.45 (ski** modulordning!)...

Men jeg kan mærke at hende og jeg kommer til at se meget mere til hinanden og meget oftere!!

Tak for i dag søde Merete!!!

mandag den 24. maj 2010

Buksedragt og udflugt :)

Her midt i de økonomiske kriser i verden, er det egentlig meget fedt at kunne kigge ned på dagens outfit og se sig selv i en hjemmesyet buksedragt til ca. 75-100 kr. i 70'er sengetøj - det må siges at være genbrug!!
Efter lillepigens tretimers lur kunne vi komme på tur... og når man nu har årskort til Randers Regnskov er det bare med at udnytte det :)
Og så var det tid til is :) Sukkermus :) isen mistede dog hurtig hendes opmærksomhed, for legende børn spurtede omkring hende og skulpturer formet som krokodiller skulle dog også have en ridetur....

Har jeres pinsemandag været ligeså skøn?

Pinsemandag morgen Ü

Her til morgen er der storhygget :) Pigebarnet vågnede 5.45 (endda ikke såå tidligt, når det drejer sig om hende), faderen fik lov til at sove videre og så stod vi op og spiste havregrød og puttede på sofaen bagefter med morgenhår på dr... har altid stået op til børnetv om morgenen i min barndom og synes nu at Byggemand Bob, Barbapapa og Thomas Tog er ganske hyggeligt at vågne til, når man nu som jeg er b-menneske med store bogstaver, og så har fået et barn der er tidlig-morgen-menneske...
8.30 trissede Troels ud af sengen og hentede morgenbrød og så fik vi ellers hygget og krammet :)
Lillepigen legede mens vi ryddede op og fik ordnet lidt vasketøj :)

Hun er lige gået omkuld på sofaen og er blevet båret ud i sin altanbarnevogn og nu er det voksen alenetid,- Troels på hans mountainbike i skoven og jeg vil sortere i Lunas tøj og derefter arbejde videre på et lille miniprojekt :) når hun har sovet skal vi på tur!!

Ha en dejlig pinsemandag!!

søndag den 23. maj 2010

Fantastiske månepige....

Vi har i weekenden nydt:

*Skønt vejr
*Hyggelig familiehygge med min egen og sviger-familien
*Lagkage
*Ikke mere sygdom fra min side fra igår morges
*Lækker pinsemorgenmad på Årøsund Badehotel i morges
*De lækreste pølser og mørbrad med dertilhørende salater
*Ingen bachelor for en stund

... og så har vi nydt hende her: ....min dejlige skat i færd med at "knalde" sæbebobler i badekaret på altanen...

torsdag den 20. maj 2010

Den yndigste lille kjole...

...som jeg desværre ikke kan prale med at have syet! Det kan LilleLindell tværtimod :) vi har lavet et bytte, og jeg er ovenud tilfreds!!! Så flot et design, lækkert stof og min pige bliver den smukkeste i den her til sommer.

I skrivende stund ligger jeg med småfeber og influenza ømhed i kroppen... er faktisk noget sølle i følge min kæreste! Han og Luna havde været ude ved fasteren og onklen og spise lækker mad.. men jeg måtte imens forblive på sofaen, ØV!

Trængte lige til noget andet end at sove og se fjernsyn, men efter dette indlæg kan jeg godt mærke at min energi kvote allerede er brugt op igen...

Så godnat herfra :)

onsdag den 19. maj 2010

Skønt forårstaske :)


Efter at være blevet færdig med et net til hende her (som lige har fået en skøn blog), fik jeg en bestilling på et med samme hank. Jeg laver ikke to ens, men vil gerne lave med samme øverste stykke, hvis bare det nederste afviger :) Og med 24 lapper i forskellige mønstre er der jo meget forskel, så længe helheden bare har krudtugle-"looket" :)

Mors dags gave, fødselsdag og stof...

En lille bytur igår medbragte min mors dags gave fra Box de Lux, som jeg havde glædet mig til - bare at gå i den skønne skønne butik og vælge noget lækkert. Hvad kan man ikke tænke sig derinde fra ;) Pga tidspres var jeg ikke kommet derned i sidste uge, men nu bød muligheden sig. Og med mig hjem fra Box de Lux fik jeg denne skønne lyskæde i mange farver... Turen bød også på de første gaver herfra til Lunas fødselsdag d. 30 juni... 2 år, PYH! Men på den anden side tror jeg ikke det blir så slemt i år, som sidste år... 1 års fødselsdagen tog HÅRDT på moderen, især fordi man ikke mere skulle regne med måneder som sådan, men nu ÅR.
I år kan jeg dog mærke det er anderledes, for hun er ved at blive så bevidst og jeg nyder vores "samtaler", for hendes sprog der udvikler sig fra dag til dag... så jeg er klar til at kalde hende to årig!!Den lækre lyskæde over et af mine egne malerier i stuen!Til sidst et billede af lidt sengetøj, som jeg også fik med hjem. Fra "Dengang" som Julia for nyligt anbefalede :)

tirsdag den 18. maj 2010

Endnu et net... igen :)

Endnu et net er nu færdigsyet og klar til afsendelse :) der ryger nogle igennem maskinen disse dage! Elsker at sidde og arbejde på dem, farverne gør mig i det bedste humør! I går aftes kom en ny bestilling, så et par fritimer midt i bacheloren i dag vil blive udnyttet til den. For så må jeg da være inspireret bagefter, ik? Dejlig tirsdag til jer derude!! Nu vil jeg lige få ringet til min far - han fylder nemlig år i dag. Dog ikke at se på vejret ;)

mandag den 17. maj 2010

At blive inspireret af en andens DIY!

Da jeg stod i Tiger i lørdags, fandt jeg denne fine hawaii-krans i neon-skinnende farver, som man ser dukke op over alt... Dem måtte jeg da kunne bruge til noget!! Tankerne fløj rundt og jeg blev mindet om Wenches DIY med de skønneste silkepapirsblomster!
Så dette er mit modspil til hendes fine blomster :)

Den fine krans blev klippet op og blomsterbladene blev farvedelt.
Noget guld perletråd blev fundet frem sammen med nogle søde perler!
Så begyndte jeg ellers at putte de fine blade på perletråden!
Alle bladene er nu på perletråden.
En perle kom på til sidst og så fik jeg trukket snoren igennem alle bladene igen! Til sidst viklede jeg en stilk af perletråden!
Vupti - den lækreste neon-buket her til sommer!!
Skal du en tur i Tiger?