Søg i denne blog

søndag den 27. juni 2010

Ferielukket 27.06-4.07 :)

Ahhh.... Så kom vi til dagen!! Efter en lang presset periode med sygdom og eksamensstress (som dog blev afløst af forlovelse, arbejde og eksamensbevis), ja så er vi klar til vores charterferie på Rhodos!! Jeg glæder mig helt afsindigt meget til at være sammen med Luna, Troels, mine tre søskende og mine forældre i en hel uge i varmen med pool, kolde drinks, masser af spil og al det mad vi kan spise.... Med mig på ferien er jeg så heldig at have fået denne tunika af min svigerveninde. Tænk at have en der bare lige fik lyst til at sy tøj til en, ja bare sådan fordi :)
Fik syet mere tøj til Luna til ferien! Tøj 5:6 sæt.... Nu en kort top med blebukser til :)
Tøj 6:6 sæt... YES nåede de 6 sæt jeg havde klippet ud til :)
Tusind tak for alle jeres søde kommentar på Mei Tai'en! Når man nu har fået sådan en smart én- ja så skal der da også en smart taske til :) Og så har jeg lidt at kigge på, når jeg nu må undvære de lækre stoffer en HEL uge!!
Bagsiden :)
Nu vil jeg sige på gensyn, vi "ses" om en uge!! Jeg må tilbage til det sidste pakken, Lunas håndbaggage skal lige forsynes med frugt og muslibars til flyrejsen på 3½ time... spændende!

lørdag den 26. juni 2010

Mit største projekt ever(!!)...


...er nu færdig :) Mei Tai'en! Da hun skulle op i den, bindede vi den lige som jeg umiddelbart huskede - dog ikke helt rigtigt, men instruktioner findes her! Men nu havde vi fået hende op, og hun virkede glad, så det var bare med at udnytte det, da hun ikke er vant til at blive båret i slynge eller Mei Tai, men har kun været i babybjørn til hun var 9. mdr.

At jeg har fået lavet den, kan jeg takke hende her!! En fantastisk syerske, som har lavet de skønneste slynger og Mei Tai'er og som har instrueret mig nøje og med gode fif! Det er også hendes Mei Tai jeg har klippet ud efter, så jeg har ikke et mønster som sådan!

Efter at Luna var kommet op i den, gik vi en tur rundt om vores bygning, og det var ren fest :) Så krydser fingre for, at hun bliver glad for den!!

Den er syet i mange lag. Babyfløjl, lagenlærred og nogle steder halvpanama bolmuld og fleece, der ikke strækker meget! Og så er der mange stikninger, der hvor der er fleece, for at holde det på plads... Noget tykt møg og et stort arbejde... men nøj hvor jeg elsker den bagefter!!!

Nu vil jeg proppe Luna op på ryggen og så gå ned til bageren ;)

fredag den 25. juni 2010

Dimittend!

Nu med bevis - den magiske grønne kuvert ;) Vi var til dimisson på Jydsk Pædagogseminarium (så ikke Peter Sabro, Hjernevrimmel Ü) fra 10-11.30 med efterfølgende fotografering og så bød dagen på cafefrokost med min mor med efterfølgende latte... Troels måtte tilbage til et møde, min svigerinde skulle på arbejde og min svigermor og hendes mor skulle tilbage til Kløften i Sønderjylland. Så dette betød kvali-tid med min mor på cafe (sandwichen røg hurtigt ned efter 55. mins ventetid, så ingen billeder af maden!) og efterfølgende fulgte Luna trop fra vuggestuen, hvor vi kørte til Tilst og tilbragte hele to timer i Bilka, og købte diverse ting til ferien - spil, uv-badedragt, bøger osv....

Stay tuned på kanalen - snart kommer færdigsyet Mei Tai :)

torsdag den 24. juni 2010

Forkælelse :)

Da jeg kom ud fra min eksamen tirsdag ventede min kæreste med disse flotte blomster :) Lækre gaver fra ham, familien og venner blev det også til!! Jeg havde egentlig ikke tænkt det vilde over ønsker, men skal lige love for at hver og en har ramt plet :)Fra min kæreste fik jeg et lækker tretrins Ole Henriksen behandling til et Spa i Århus :)Mine forældre og søskende havde disse søde øreringe med fra Pernille Corydon...Samt nogle søde tallerkner (som min mor også har, og jeg er helt forelsket i dem, som nu har jeg fået mine egne)... Og til sidst en skøn gylden kuvert - helt fantastisk her de næste par måneder uden su og før den første løn :)Det sødeste sæt fra min svigermor med stor dyb skål, kande, 4 skåle og sukkerskål - købt hos den fantastiske butik Stentebjerg i Haderslev! Elsker sommerstemningen...2 keramik krus/potter/tandkrus/fyrfadsstager fra keramiker Anitta Due - YUM de er lækre!! Disse fik jeg af Troels' faster, onkel og børn.Mumi krukker af Troels' mormor og morfar... Hvis jeg vidste man ku få dem, er jeg sikker på at jeg havde ejet dem meget før - kan ikke få nok af mumi :)En hvid rose fra svigerinden og kæreste....Samt de nu uundværlige Birkenstock - og havde ikke åbne sandaler endnu til denne sommer -perfekt!! :)Laura parfume fra svigerfar + hustru! Dufter dejligt :)Salatskål med salatbestik fra Ego (kendte ikke mærket, men må helt sikkert eje mere fra den serie - så flot!)En skøn buket fra en fra mødregruppen, der kort var forbi i dag :)Unik halskæde fra min dejlige værelseskammerat fra efterskolen, som jeg jævnlig ses med, og spiste is med i byen i dag :)

Hmm mon jeg har glemt noget - i hvert fald skønne skønne gaver er det blevet til, tak til alle :)

Sommerdag!

Oven på en overvældende og stor dag var en afslapningsdag tiltrængt... Og det fik vi :) Månebarn og jeg tog til Ebeltoft om morgenen, for at besøge et vennepar (som jeg har været privat børnepasser for i Kbh i 2005) og deres dejlige børn :) Min kæreste kom efter arbejde, hvor vi så skulle grille og hen og se Sankt Hans bål ved Fregatten Jylland...Frk. Yvonne i mini udgave.... Vandplask og høje grin i bassinet!!
Tror vi kommer til at tilbringe al tid i poolen i næste uge på Rhodos... Sikke en vandhund vi har!!Børneleg på terrassen.. Blomster fra vejkanten... Smukke Ebeltoft havn... Vores hjerter banker for den ferieby! Fregatten Jylland. Luna i hulahop humør kl. 21.15, langt over normal sengetid... Heldigvis sov hende og jeg til kl. 8 i morges, så lidt blev der lagt til i den anden ende... Kæresten måtte op tidligt og på arbejde :)

Det smukke bål.... Suuk... Skøn første dag som pædagog :)

tirsdag den 22. juni 2010

Dagen i billeder :) Nu ny titel!

Billeder i stedet for ord... er træt, men lykkelig! En dejlig dag er overstået, har lilla ble på hovedet, fået overvældende gaver, scoret middel tilfredstillende karakter og nu erhvervet en ny titel :)

Give away vinder!!

Kunne desværre ikke lige finde ud af at gemme billedet, men har trukket et nummer fra True Random Number Generator:

Min: 1
Max: 181
Result:
63

Vinderen af maleriet er: 11 East!!! :)

Birgitte mail din adresse til mig på christina@ennemark.dk :)

Nu vil jeg vende tilbage til det sidste øven foran spejlet, samt et varmt bad og lidt klargøren til familiebesøget i eftermiddag... og så vender jeg tilbage som pædagog :)

mandag den 21. juni 2010

Det er nu, det er nu...

...du skal nå at melde dig til min give away. Jeg trækker en eller anden gang i morgen, når lige tiden byder sig :) du kan melde dig til her!

Forresten hvor er det nu man kan finde den side, som automatisk trækker et number blandt de tal man skriver??

søndag den 20. juni 2010

I er skarpe piger ;) Det blir nemlig...

...en Mei Tai!...At sy en Mei Tai har vist sig at være den bedste afstressningsmetode... Sikke et arbejde og koncentration!! Og mental opladning - er vildt høj over udsigten til en skøn hjemmesyet Mei Tai til brug på ferien!! Så jeg har forkælet mig selv med noget der gør mig glad og gir mig overskud! Men jeg savner mit barn :( godt hun kommer hjem i morgen! Men hold op, hvor har det sidste døgn været godt for psyken og sommerfuglene... (og jeg har hørt at hun har haft det skønt imens Ü)
Forberedelser og øven er det også blevet til! (I skrivende stund laver jeg faktisk en overspringshandling midt i læsning, og må straks vende tilbage... Nu er det jo eksamen og ikke symaskinen der skal ha min opmærksomhed, så kom så væk fra det bloggeri!)

Teaser....

Mit næste projekt... Kan du gætte hvad det er?? Skal bruge babyfløjl, lagenlærred, halvpanama bomuld, fleece, trykknapper, ringe og så to patchworkstykker...

I dag skal jeg:

*Sove lidt længe: tjek!

*Støvsuge og vaske gulv: tjek

*Sy på projektet

*Øve foran spejlet

*Læse

lørdag den 19. juni 2010

3 sommerkjoler mere... nu 4 ud af 6 sæt...

2:63:6
4:6
Et par kjoler mere blev færdigsyet igår aftes, og er nu i gang med et helt andet større projekt til turen... Mere om det senere!
Jeg glæder mig HELT VILDT til vores rejse - en uge all inclusive. Rejsen er som en "fælles arv"-rejse og i minde om min mormor, der døde i august sidste år! Det var helt ubeskriveligt at få at vide at vi alle 8 (mine forældre, 3 søskende, Troels og Luna) skal på ferie sammen, uden at have brugt en krone andet end på lommepenge og guidede ture!! Det blir så fedt... og det at Luna er så stor nu, gør det bare endnu federe!! For hun er så glad for sin mormor og "farfar" (åbenbart nemmere at sige end morfar!), og så har hun to skønne mostre og en onkel, der alle er meget opmærksomme på hende og er lynhurtigt til at aktivere hende... Så det tegner på at blive så skønt og afslappende...
Inden da skal jeg lige over eksamnen!
Månebarnet er velankommet hos sin famo´, dog uden "vov-vov", som hun spurgte til som det første :(
Jeg har fået ryddet op, og startet lidt på rengøring inden gæster tirsdag - fedt at opleve at det ikke blir ryddet ud og svinet til med det samme igen :)
I morgen vil jeg sove lidt længere end normalt, og så skal der øves foran spejlet, læst samt startet på det nye spændende projekt... :) dejligt ikke at skulle tilpasse havregrød, legepladstur, middagslur, vrøvlen, legen og bleskift ind i alt det jeg gerne vil nå... glæden ved det er nu heller ikke at undervurdere, meeen... det er nu rart bare lige at prøve et par dage uden :)
OBS: Mønsteret er dette :) har lavet lidt om, men det er det der er så fedt ved mønsteret, det er super nemt og med utallige muligheder!

Mit største eje...

...er hende her!! Den skønneste, gladeste pige... Jeg elsker hvert et minut med hende - glad som sur! Men jeg kan godt mærke at mine tanker kredser meget om den forestående eksamen. Nu er det så sådan at vi har den sødeste farmor, som bor nede i Sønderjylland. Og nu hvor Luna er så stor og elsker at komme på besøg, så var det en oplagt mulighed at sende hende på weekendbesøg fra i dag til mandag aften, så jeg kan få sovet, læste, forberedt, sy lidt, få tiden til at gå (uden at hun kan mærke min eksamenskuller) og lige ha et par sammenhængende døgn bare til mine helt egne behov. Det må være luksus for en mor... og tiltrængt! Og efter to år med barn og lige inden en bacheloreksamen, er det nok meget oplagt at benytte sig af at andre gerne vil nyde ens barn! Selvom man egentlig ikke skal til fest, til London eller andet....
Så nu vil jeg pakke færdig, og så trille inden så længe :)

fredag den 18. juni 2010

Stempel :)

Endelig i dag fik jeg købt stempelpuder til mit nye stempel, som er herfra! Stempelpuderne kostede 6,- stykket nede fra hobbyforretningen ved Århus Havn! Ligger vedd busstoppested Skolebakken!Efter nogle flittige timer med eksamensgruppen, og en godt forberedt til den mundtlige eksamen forude, kastede jeg mig i krig med disse yndlings!! Har flere ting jeg gerne vil ha med på ferien, så vil smutte igen, så jeg kan få syet en masse firkanter sammen til et større projekt :)