Søg i denne blog

tirsdag den 28. september 2010

Net til kollega :)

Min kollega fik for 14 dage siden denne taske syet i patchwork af retrostof! Modellen er lavet udfra et slidt house doctor net jeg har haft og derefter lavet et nyt i de populære firkanter :) Denne gang syet med inderlomme og lynlås!
Jeg syr dem ikke på bestilling her i flytning og vuggestueskift, men her kan du købe nogle jeg selv synes er rigtig lækre :)

mandag den 27. september 2010

En lille ide :)

Køb de små tokroners (ja de er steget, ihh altså) haribo-poser klip toppen eller bunden over (spis slikket Ü) og smelt derefter de små poser i ovnen ved 150 grader - hold øje med dem og når de er krympet, så tag dem ud og lade dem køle af! Derefter kan der limes magnet på og de fungerer nu som køleskabsmagnet :) Ideen har jeg fra en lille lokal gårdbutik engang, hvor vi var på ferie og derefter har lavet flere af disse magneter :)

søndag den 26. september 2010

Så fortsætter vi igen....

...med alle vores projekter til huset :) jeg har været helt slået ud af sygdommen og har kun kunnet overkomme ganske lidt hæklen i sofaen... med lange pauser og en lur bagefter! Selv fingerspidserne har været mærket af influenzaen som har flureret i min krop! Men nu er det slut! Igår viste sig at være vendepunktet, og tilbage er nu kun trætheden! Jeg glæder mig til at se mine mange "børn" i sfo'en igen, og give mine kollegaer et stort kram! 5 sygedage er det længste jeg nogensinde har haft på et arbejde... Burde jeg så ikke ha taget min del af efterårs- og vintersyge denne vinter???

fredag den 24. september 2010

Har fundet midlet....

...Åh ja det her lindrer på mine ømme skuldrer, mine nakke og lænd :) fundet i netto til 29,95,-!

torsdag den 23. september 2010

Når mors energi er lav....

....kan man altid gå i hendes skattekiste og finde guld frem... og SÅ har man det sjovt :) :) :)

Større billeder, Wiinblad-dåse og sygdom...

Jeg er vild med de store billeder der er begyndt at vise sig på flere blogge efterhånden... Og nu har PynteMynthe & Mor lavet en fantastisk overskuelig vejledning til en måde at få sine billeder større! Vupti - hurtigt og nemt! Har prøvet mig frem på flere måder, men har simpelthen ikke kunnet få det til at virke før nu... så kig derind :)
Dåsen har jeg fundet på trendsales, og der er en særlig grund til at jeg faldt over den :) jeps, den matcher jo bare perfekt til mine "De fire årstider" Wiinblad-billeder til Lunas kommende børneværelse! (Men det kunne jo også være, at serien passer meeeeget bedre ude i køkkenet, nu hvor der er en dåse til Ü) Elsker simpelthen farverne!
Herhjemme ligger jeg syg på 4. døgn... Nu nærmest nået til det selvynkende, nærmeste døende mande-sygdoms-stadie, hvor jeg bare har sååå ondt af mig selv! Er ramt af en rigtig god gang efterårssyge, med ledsmerter, hovedpine, forkølelse, manglende appetit og kulderystelser! Tirsdag var jeg lige kort på arbejde, da jeg troede det var en mild forkølelse, som jeg kunne nedbryde ved søvn og smertestillende... Men skal lige love for at det brød ud tirsdag eftermiddag... og siden har jeg nærmest lagt vandret! Var lige ude at handle pukka te og dette produkt igår (og skal da lige love for at så var energidepotet brugt op igen). I følge denne artikel er det nemlig vand, søvn og naturlægemidlet echinacea der skulle være midlet... Game on sygdom!

mandag den 20. september 2010

Efterårsfrugt!

Jeg elsker de frugter, der er i butikkerne lige nu... clementiner, blommer, pærer, brombær osv! Jeg vil til at spise ENDNU mere frugt end jeg plejer! Har været ramt godt og grundig i dag... af forkølelse og spændingshovedpine (en hovedpine jeg døjer meget med for tiden). Så planen må være mere søvn, mere frugt og flere aftener på sofaen... Måske med hækletøj?

søndag den 19. september 2010

Nu det jul igen...

JO, det er ;) her i hvert fald! Hvis det stod til mig var det ikke kun "varer lige til påske...", men nej nærmere "starter allerede ved æblehøst" ;) Jeg elsker julen - og starter med forberedelserne i august! I år har det været endnu vigtigere for mig at være i god tid. For vi overtager vores hus d. 1. november, og det medfører en masse arbejde derude hele november og altså ikke den vilde tid til at lave julepynt osv... Så for at vi kan pynte op samtidig med at vi indretter, ja så skulle lillepigens julekalender altså være klar inden! 24 forskellige julesokker på rad og række, syet på en kantebåndssnor... Har længe haft ideen, efter at jeg så noget lignende i en gammelt "Alt om håndarbejde"-blad fra 70erne... Der var julesokkerne bare meget mindre. Her er der plads til også lidt større pakker! De første 12 er købt :)

lørdag den 18. september 2010

Lørdagsslik :)

Ligesom fredagsslik har vi også lørdagsslik herhjemme :) I dag er det i form af en slikkepind med mumimotiv, YUM! Vores lille kiosk kun få hundrede meter fra vores opgang forhandler disse LÆKRE slikkepinde! Ja her sælger de ellers meget standard slikkepinde altså på deres indpakning :)

fredag den 17. september 2010

Vores lille perle!! (HUSET!)

Suk... Dette er vores hus! Vi GLÆDER os!! 1. nov. er overtagelse, det bliver så dejligt Ü!!! Dejlig stor knap 1000m2 grund, stor stue med brændeovn på 1. sal, 2 store værelser, 1 mindre (mit krearum), køkken alrum, bryggers, gang og nyt lækkert toilet og bad! Jeg elsker den blåmalede ydervæg, de mange frugtbuske, æbletræerne, det store birketræ i midten af haven (min kæreste har birkeallergi, men der er birketræer hos flere naboer, så indtil videre har jeg fået lov til at beholde vores), den dejlige altan på 1. sal, udsigten til den flotteste hvide kirke og marker i baghaven... fik jeg sagt, at vi glæder os???

torsdag den 16. september 2010

1# Lunas børneværelse!

Så skete det! Jeg har fået lavet en sættekasse til Luna og hendes kommende værelse (første børneværelse ever!) Nummer 2 billede viser bedst den rigtige farve - de andre er misvisende ift. selve malingen! Allerede da jeg startede med at blogge for snart et år siden, faldt jeg over sættekasser flere steder. Hos Retrovilla, Rakel og Ulla fik jeg først øje på dette fænomen! Min søde veninde Michella lavede en i november sidste år, og i foråret (eller var det vinter??) fik jeg købt min egen sættekasse og den har så stået i vores lejlighed siden... jeg har længe gået og overvejet farve, men ville vente til vi var længere med huskøb! Og det var jo så nu vi nåede til det punkt!
Undervejs har jeg været ude i, om der overhovedet skulle være en sættekasse på Lunas værelse (eller i huset i det hele taget). Var det ved at være old news??? For meget copycat?
Men så vendte jeg tilbage til hvorfor jeg overhovedet havde tænkt, at det ville jeg da også have!! Fordi det stadig er så super fed en ide!! Uanset hvor mange der har lavet en, siden den første kom frem :) og når jeg har lavet endnu en sættekasse i blogland, er det netop fordi jeg er så vildt begejstret for jer andres og har dybt respekt for de første der kom frem med sammensætningen af maling og tapet på de gamle sættekasser! Og i min vennekreds er der kun få med den stil og jeg nyder altså denne stil med gamle taper, møbler og retro en mas! For selvom vi er ved at være mange herinde der kører i ofte samme spor - ja så er det jo kun en brøkdel af mange i den virkelige verden! Hatten af for vores fælles interesse i indretning!
Hvis du selv gerne vil eje en sættekasse, men ikke har papir til det eller interessen i at lave den selv, ja så kan du fluks bestille bl.a. på amio.dk hos Fruea, Prinsessebo og Mama Lola!

onsdag den 15. september 2010

Min del af en udfordring :) Nyt maleri!

Som led i en udfordring fra søde Mamma Mia, greb jeg fat i penslerne :) Udfordringen lød; Lav et kreativt produkt med temaet BØRNESANGE! Inde hos Mia kan I læse meget mere om min projektbeskrivelse og hvorfor jeg har valgt et maleri :)
Sange jeg har malet ting udfra:
"Jens Petersens Ko"
"Falkemand" (Brandbilen)
"Oles nye autobil",
"Jeg kører i min lille bil", "Jeg hamrer, jeg hamrer, jeg bygger mig en bil..."
"Mariehønen Evigglad"
"sur, sur, sur lille bi omkring"
"Hjulene på bussen"
"Jeg har en flyvemaskine"
"Solen er så rød mor"
"Sommerfuglen, sommerfuglen flyver rundt i stuen",
"På et lille grønt blad, lå en larve grå"
"Højt, højt, højt i et æbletræ"
"Se den lille kattekilling"
"Jeg er en lille blå ballon"
"Bumletoget kører", "Se det lille tog", "Jeg tager med toget ud på landet"
Det færdige produkt:
PS: Stadig intet kabel, men gamle billeder! Og tak for råd om at sætte memorycardet direkte i computeren, desværre har vi for gamle computere til det....

Et pip herfra...

...Jeg er her stadig :) jeg har mange projekter, men ikke for travlt. Jeg har meget at se til på arbejdet, men ikke for meget... Grunden til stilhed er at jeg har ødelagt kablet til vores kamera.... FLOT! Så nu skal vi lige have bestilt et nyt! I'll be back soon!!

søndag den 12. september 2010

YUM! Stof&Stuff i Århus


Det er da bare for lækkert - en af mine absolutte yndlings stofwebsider, kommer nu som butik i Århus i latinerkvarteret d. 15. sep (mener jeg der stod) :) godt vi ikke flytter længere væk Ü!! Billederne er lånt fra deres hjemmeside, og derinde kan du savle over endnu flere lækre stoffer end de viste :)

fredag den 10. september 2010

Projekt maling/tapet!

Vores skønne lille skab er nu kommet i anden forklædning -nemlig med retro tapet på lågerne!! Det giver et helt andet udtryk og jeg elsker det!Sebra´s mini-juno har også fået tapet på - det meget populære blå med gul midte... Yum! Tænk at kunne sove der :)Lunas legekøkken som vi (ja VI, Troels sleb, byggede om og jeg tapeserede og malede Ü) lavede til Luna i julegave sidste år! Glæder mig sådan til at det får en bedre funktion på hendes værelse end bare kastet ind i vores stue/kontor/spisestue og syværelse!

onsdag den 8. september 2010

Juhuuu MIN mumi!!!!

ENDELIG skulle det lykkes!!! Ja hvorfor pokker skulle det tage så lang tid, har jeg spurgt mig selv mange gange om siden den blev færdig igår! Vi knus-elsker den herhjemme og kære mumi er nu en del af familien! Velkommen til :)
Men! Jeg tror ikke den nogensinde ville have set dagens lys, hvis ikke det var for Westmose! Så tak Mette, for din udfordring tilbage :) Mette sendte nemlig en udfordring sammen med hendes mumitrold: hvis jeg kunne sende et billede af min mumi færdig inden hendes termin i oktober, ja så vandt jeg en præmie hos hende!! Bare det at jeg har fået den færdig, er gevinst nok i sig selv for mig!! Og et meegeet længe projekt på to-do-listen kan nu streges over! Done, finito :)

søndag den 5. september 2010

Krea!

Ved middagstid dukkede en herlig Blåmejse og en ligeså herlig Hausfrau op til lidt kreativt hækleri og lidt godt til ganen! Julia havde bagt de lækreste muffins (for både smag og syn)! Og derudover har de medbragt en lækker flaske lemonade og en hjemmelavet blåmejse :) simpelthen så fin en gave :) TAK piger!!
Lige inden var min svigerveninde og min smukke gravide veninde dukket op, så vi var 5 kvinder, 2 babyer og en (til at starte med) sovende Luna!
Efter lidt at spise og drikke, samt en masse snak, fandt vi hækletøjet frem og jeg fik øvet mig i at lære fra mig hvad angår fastmasker, ind- og udtag :)
En fantastisk dag, krummerne er nu støvsuget op og jeg har fået min kæreste hjem fra en 3 dages overnatning i Sverige :) God søndag aften til jer derude!