Søg i denne blog

søndag den 31. oktober 2010

Så sker det!

                                                      (Billede er lånt herfra!)
Flyttedag!
Vi siger farvel til 70m2 fordelt på to værelser, barn i soveværelset, techno-larmende engelsktalende overbo, brandstation 200m fra vores opgang, 5 værelser i et, gård uden legeplads, mini.opvaskemaskine, en masse ting der ikke har sin plads, køkken uden spiseplads og ikke mindst en masse kørsel til arbejdspladser og vuggestue!
Vi siger goddag til et 2plans hus 126 m2 med stor knap 1000 m2 grund, køkken alrum, 3 værelser (det ene er MIT krearum), stor stue på 1. sal med brændeovn og altan, få hundrede meter til vuggestue, udsigt op til en skøn kirke på bakketop (jeg elsker kirkers klokkespil), knap 10 min. til hvert vores arbejde og ikke mindst skal vi bo i en fantastisk dejlig forstad til Århus.
Vi har mange projekter på programmet. Så der bliver nok lidt stille på bloggen! Men jeg vender stærkt tilbage med før. og efterbilleder! So long....

fredag den 29. oktober 2010

Projekter!

Disse lækre stoffer skal være betræk til vores nye bord+stolesæt i vores køkken. Det bliver SÅ godt! Vi har travlt - de sidste aftener har været helliget pakning og planlægning - ingen telefonsamtaler, ganske lidt net-surfing. Men lige rundt om hjørnet sker det... Søndag kl. 12 :)

torsdag den 28. oktober 2010

24 hjemmelavede gaver fra sidste år!

Sidste år lavede jeg 24 hjemmelavede gaver til min mor for andet år i træk med hjælp fra mine søskende, som sammen klarede min fars pakkekalender (i år er ingen undtagelse Ü - nu er det jo blevet en hyggelig tradition for alle).  
Her kan I se de 24 gaver fra December 2009!

Julepynt

En hjerte-ranke er nu klar til jul! Ideen er inspireret af denne fine ranke! På samme blog finder I DIY!
Nu vil jeg på arbejde og tage imod alle mine børn fra skolen!

onsdag den 27. oktober 2010

Olineart.dk

Lidt lækre sager er kommet fra en papkasse til den anden! Men hey, så bliver det jo bare endnu federe at pakke flyttekasser ud og så finde lækre nye ting, som man kun ganske kort har haft i hånden! Hjemmesiden er http://www.olineart.dk/ og jeg vil absolut anbefale jer at gå derind og kikke. Men pas på - det er ikke helt ufarligt, man bliver let fristet!

tirsdag den 26. oktober 2010

At fylde flyttekasser!

Herhjemme har vi en rigtig god hjælper, nu hvor vi går og pakker ned! I søndags tog jeg en ordentlig tørn, men da Troels var på arbejde, frygtede jeg lidt at Luna ville hive alt op igen, mens jeg fyldte i. Men vi fandt hurtigt en løsning - hun fik da bare sin egen flyttekasse og så var pigebarnet tilfreds!

mandag den 25. oktober 2010

"Hoved"-pude :)

Tusind tak for alle jeres farve-forslag til juno'en! Tror jeg har snævret mig ind til solgul, pastel grøn, lyslilla eller turkis! Hælder nok allermest til lilla (Luna er fra fødslen nærmest kun blevet klædt i lilla - men er blevet bedre, og er nu også ovre i andre farver), og så en lys udgave, da Lunas sættekasse er en mørk nærmest bordeaux nuance. (OG så er jeg VILD med farven på Rakels skab)!!
Mit projekt gyngestol-makeover fortsætter. Nu med rund pude i liberty-babyfløjl med gul stofknap! Troels klager over det manglende bløde fåreskind, såååå... har prøvet at minimere "skaden" lidt, ved at lave en pude til, som fint står ovenpå den anden - uden at falde ned. Mandens dom? "Øhmmm tjoehh, det da bedre... men øhm er du sikker på, at vi ikke skal have det der fåreskind på igen??" (Pæn måde at sige For H...... kvindemenneske, få så det pokkers skind på igen!!)

søndag den 24. oktober 2010

Medlem af Juno-klubben!

Hmm ja det måtte ske... Har været meget frem og tilbage ang. en juno seng! Modellen på billedet er fra Sebra!
Har læææænge ønsket mig en Juno! En gammel model! Men de er dælme oppe i priser efterhånden på trendsales, dba.dk osv. Og vi har også en dejlig stokke-tremmeseng samt arvet en ikea-seng, som kunne blive noget så fin med maling og tapet. Men Luna har stadig en størrelse hvor vi godt kunne proppe hende i en juno-seng, og evt trække den ud når tremmerne skal af. Hun er værre lille fis, så hvis vi tog dem af nu ville der bare være fest! Og selvom hun indimellem lige skal prøve de vante rutiner af, ja så kører det stadigvæk godt med at putte hende i en tremmeseng!
Men NÅ, nu har vi altså købt en juno - den dukkede lige pludselig ned fra himlen, da min højgravide skønne veninde fandt en endnu ældre juno-model, og så kunne jeg overtage deres første juno til billige penge, som er den jeg ønsker mig allermest af alle! Den er gammel, slebet og klar til en ny gang maling!!
Og nu kommer det svære.... Hvilken farve???
Det bliver med sikkerhed ikke hvid - jeg ved det er det "sikre", men jeg tager chancen! Skal bare lige være sikker på farven!
Overvejer primært tøse-farver, men på den anden side, ville en kombi (både pige/dreng) heller ikke være af vejen hvis vi nu fik en dreng engang, som skulle overtage junoen mens Luna rykkede over i den store seng... Hmm tænke tænke....

lørdag den 23. oktober 2010

Puf nr. 2 - nu i blå udgave :)

Så er puffen til makeover-gyngestolen færdig :) (eller næsten - på billederne er betrækket puttet over Lunas puf, da jeg lige skal have syet bund på og fyldt den) :)
Når puffen og stolen kommer til ret i huset, vil der blive vist flere billeder!
Idag har jeg været til børnetøjsbazar med højgravide hende her nede i NRGI park i Århus! Ikke helt hvad jeg havde håbet på - fandt intet i yndlingsmærkerne - Men fik en Aya Naya striktrøje, Osh-Kosh spencer-kjole og en grå Piece Of Cake strikvest! Og så lidt til både mor og far inde i voksentøjs-afdelingen! ;) Så pungen blev alligevel tømt, og jeg er vild med mine køb :)

fredag den 22. oktober 2010

Gyngestol med nye klæ´r!

Vores skønne gyngestol har længe haft et fåreskind over sig, som har varmet skønt! Men nu trængte jeg til noget friskt - og blåt! Det fine stof på puden samt bambi-broderi fandt jeg sidste weekend, da jeg var med min kæreste på genbrugstur - så nu er disse to ting sat sammen og de fine blomster er strygemærker fra butik Husflid!
Til gyngestolen er jeg ved at sy en blå puf som fint skal pynte foran :)

torsdag den 21. oktober 2010

Gul amagerhylde!

Endnu en ting til huset er nu klar! Der arbejdes på højtryk kan jeg love for :) men vi nyder det - der kommer en masse godt ud af det hårde arbejde!! Her har jeg i dag haft første ud af fire fridage med Luna. Så lidt efterårsferie er der også her :) Igår startede den forlængede weekend med et brag af en koncert i Herning - Lady Gaga - just looove her! (Ja der er gemt en lille dance-tøs inde i mig, som lige krøb frem igår og overskyggede madplaner, opvask, vasketøj, "selvstændighedsudviklende" to-årig samt FLYTTEROD Ü)

tirsdag den 19. oktober 2010

Det sødeste bambi-betræk...

På vores genbrugs-rundfart i lørdags faldt vi over dette lækre babysengetøj... er vild med den grønne baggrund og tænker at forskellige lapper skal indgå i diverse patchworks-projekter :) Flere har nok sovet i bambi-betræk, da I var små, ikke sandt?? :)

Mumi-gavepapir fra Finland!

Da jeg kom hjem til mit barndomshjem i weekenden, lå dette fine gavepapir til mig... Min mor er nemlig stewardesse og havde været i Finland og faldet over dette. Hun har vist luret hvad jeg kan lide ;)

mandag den 18. oktober 2010

Første julepynt-indkøb :)

Hvert år bliver jeg simpelthen nødt til at tilføje nyt medusa-julepynt til samlingen (som I får at se I løbet af december!) Jeg elsker den legende stil, og de livsglade figurer. Bliver simpelthen så glad, både af deres julepynt, mens også af mine hverdagsfigurer!
I dag røg disse to ophæng ned i indkøbskurven.. skulle egentlig ikke købe mere før flytning... meeeen.... Altså dem MÅTTE jeg bare eje - tænk hvis de var væk om et par uger????

søndag den 17. oktober 2010

14 dage tilbage - førbillederne!

Takket være min svigerfar, har vi nu billeder af huset indvendigt, da han havde formået at gemme en webside-fil fra home, som gjorde at vi nu kunne gemme billederne! Det havde vi ikke selv fået gjort og på home´s hjemmeside er billederne jo taget af!
Som I kan nok kan se, er der en HELT anden boligindretningsstil end hvad jeg er til... men bare vent - vi har mange kneb i ærmet for at få det gjort rigtig lækkert og ligesom vi vil have det!! Min kæreste er utrolig ferm til håndværkerarbejde, så der skal trylles med køkkenet, uden at vi skifter det til et helt nyt (det har vi valgt for at spare pengene, og for lige at mærke efter hvad vi vil på sigt ift. et køkken.) Udover det har vi planer om en kæmpe skrå-rumfordeler/sættekasse oppe i stuen på 1. sal på den ene gavlvæg, hvor fjernsynet skal være i et af rummene og så skal der leges med masser af tapet og farver! Igen der er Troels utrolig tålmodig- for det meste ingen indsigelser, men i stedet en masse gode ideer!!
Vi har i denne weekend været på Tour de Genbrug m.m. - bare mig og ham! Luna var her :) Igår besøgte vi flere genbrugshaller (hvad vi fik, må I vente med at se Ü), og så var vi også lige på besøg ved Troels´ far og min grandfætter+kæreste/min efterskoleveninde i Kolding, som også lige er flyttet i hus! 
Vi overnattede hos mine forældre i Sdr. Jylland i nat og besøgte i dag min kærestes kammerat, som er tømrer og hos ham fik vi bestilt lækkert trægulv! 
Til middag kl. 12 var vi inviteret til det store måltid hos Troels´ bedsteforældre i Midtjylland, som bor på den flotteste gamle gård, hvor alle marker nu er blevet til skov. Hans bedsteforældre er hhv. 75 og 83 år og har stadig enormt meget energi og holder både hus, have og skov-areal til et UG! Der er så flot, ikke et støvkorn at finde indefor og udenfor er al græs slået, bede hakket og intet ukrudt at komme efter! Og ikke nok med det... Hans bedste er en ægte HAUSFRAU!!!! Hun har altid gået hjemme, syr alt sit tøj selv, gør rent, bage, sylter, laver mad osv. osv... Og huset er OVER-pyntet med NIPS!! Altså sådan hvor man nærmest ikke kan se borde, kommoder, vindueskarme osv :) og der er INTET støv på :) og ikke nok med det... til jul kommer der lige så meget julepynt ind... altså uden at hun fjerner noget andet!!! Og hendes jul den starter ---> d. 28 oktober på hendes fødselsdag!! Så der skal ALT være klart :) så da vi kom i dag, blev vi mødt af julepynt i køkken, gang, gæstetoilet og stuen (som hun dog åbenbart ikke er færdig med endnu, og hun har så stadig en uges pyntning tilbage, som er i alle de andre rum). Og i dagens anledning fik vi julemad og RIS A' LA MANDE med kirsebærsovs :) Efter maden gik vi en dejlig lang tur i skov og solskinsvejr!
Da vi skulle hjem var vores transporter fyldt til bristepunktet, da vi også lige skulle have nogle møbler med, som vi havde haft opbevaret derude inden vi fik hus!
Så NU må de næste 14 dage gerne gå meeeeget hurtigt, så vi kan komme ud og gøre i stand!!

fredag den 15. oktober 2010

Puf til Lunas værelse :)

Så fik jeg syet en puf af nogle af mine yndlings børneprint og retromønstre :) Da jeg tidligere på ugen pakkede noget af mit stof ned, gemte jeg disse stoffer som jeg bare måtte lave noget af til Lunas værelse... Jeg var både ude i puder, sengetæppe og sengetøj... men disse tre ting har jeg allerede lavet, selvom jeg absolut gerne vil have endnu mere af hver, i netop disse fantastiske stoffer! Men da jeg så sad og bladrede i et "Hendes Verden"-blad (nr. 35 2010) i tirsdags, hvor jeg syede med denne skønne pige, ja så faldt jeg over deres ide til en puf! Og hvilken skøn ide!!! Så nem og uoverskuelig og fantastisk stor!! Hele 70 cm i diameter!
Jeg mangler lige mere fyld, da den skal være helt fast, så man ikke synker ned i den, når man sætter sig på den :) Jeg elsker den og skal helt sikkert have syet én mere til stuen!

onsdag den 13. oktober 2010

Cirkus!

Herhjemme flytter vi om 2½ uge, så der er run på... ligeledes i SFOen sker der noget stort... vi forbereder til 3 cirkusdage med 350 børn fra 0.-4.kl og som skal ende med en stor forestilling for forældrene! Og vi har lejet et kæmpe cirkustelt :)
Plakaten har jeg tegnet, og den er nu ved at blive masseproduceret til ophæng rundt på skolen :)

tirsdag den 12. oktober 2010

Forklædekjoler til kollega!

Disse to forklædekjoler er til min kollegas børnebørn i forskellige stofrester, som min kollega selv er kommet med. Det var hende der kom med de lækre blå dynebetræk, som er vist i forrige indlæg... Jeg nyder når jeg kan give noget hjemmelavet tilbage som tak, når hun nu ikke vil have andet :)

mandag den 11. oktober 2010

Vupti og så var hun træt....

De 10 pakker er nu fordelt... lige en anelse rodet blev det dog til sidst! Har lært af denne seance, at der skal skrives at bud skal respekteres , så der ikke lige pludselig går ged i den, fordi folk bagefter vil hoppe fra eller bytte.... det er jo ikke helt fair overfor dem der har siddet med ved computeren ;) Men jeg tror at dem der kom først alle er blevet tilfredse og har fået det de ville have. Jeg ved endnu ikke om det er noget jeg gør igen lige nu her... der er meeeget der skal klippes! Og sælger kun i mindre stykker, da jeg bruger meget selv.
Disse to på billederne er fredet til vores dyner og skal fremver pryde vores soveværelse i det nye hus. Og nu vil jeg også gå ind og knalde brikker.... Jeg er træt :)

STOF TIL SALG!

NR 1:
                                                                              NR 2:
                                                                                NR 3:
                                                                              NR: 4
                                                                                       NR 5:
                                                                                  NR: 6
                                                                                   NR: 7
                                                                         NR: 8
                                                                             NR: 9
   NR: 10

Fremgangsmåde: Skriv det nummer/de numre du vil købe i en kommentar i dette indlæg! En pakke koster 200 inkl! Stykkerne er 40*50 cm og der er 10 stykker i en pakke!

I behøver ikke skrive jeres mail i kommentaren med nummeret, den får jeg bagefter, hvor jeg derefter sender kontonummer samt spørger om adresse!

DET ER FØRST TIL MØLLE! STÅR ET NUMMER ALLEREDE SOM KOMMENTAR, ER PAKKEN VÆK!!