Søg i denne blog

mandag den 28. februar 2011

Blomsterbuket med posten!

Med lånt billede fra den kære modtager (jeg fik ikke liiige taget billede inden - sådan går det med spontane ting, der i hast må med posten), vises her en ide til en skøn forårsbuket, som godt alternativ til blomster-udbringning!
Jeg har lavet blomsterne af hawaii-blomsterkranse og med tykt ståltråd. Ideen fandt jeg på allerede i maj 2010, men det er jo herligt når ideer kan genbruges og frembringe forår endnu engang, ikk?

søndag den 27. februar 2011

Fastelavnstid!

Endnu en uge er gået, og vi er allerede ved søndag! Ikke meget sne er smeltet, men så nyder vi lidt blomster i vinduet - disse endda med den fantastiske funktion, at de ikke skal have vand. DIY finder du her! Her har jeg dog brugt tykkere ståltråd og ensfarvet blomsterkranse.
Den uimodståelige cintronmåne lavede jeg til vores pædagogiske lørdag i går - en helt fantastisk dag med mange kram, en masse fantastisk viden - både fagligt og om os selv!! Jeg elsker mine kollegaer og vores fantastiske energi sammen! Så kan man godt holde til en lørdag som står i arbejdets tegn, i stedet for familiens! Men så er dagen i dag dog helliget dem!
Mens jeg var på arbejde i går, tog Luna og Troels til Sønderjylland, for at fejre hans kusines fødselsdag! De nåede også et smut forbi mine forældre, og derfra fik de en stor pose fastelavnstøj med hjem! Det var helt nostalgisk at tømme posen og genkende meget at tøjet, som jeg selv har leget i!
Ovenstående billeder viser Luna i mit gamle Bamse-kostume! Jeg elsker det kostume, og jeg har den sidste uges tid ledt og ledt efter nogle billeder, hvor jeg selv er i kostumet. Og Luna ligner mig på en prik. Men billedet har desværre forputtet sig godt og grundigt et eller andet sted, men leder ihærdigt efter det, for det kunne være sjovt at sammenligne billederne!!
Min mor er stewardesse og i min barndom har jeg haft utrolig mange af disse små hæfter med aftagelige klistermærker (ja hvad kalder man dem egentlig?), som man ind i mellem får, når man flyver. Og nu er der kommet en udgave med mumi!!! Jeg var lige ved at falde bagover, da jeg tog den ud af posen, det er jo bare lige mig :)
Lillesvesken sover nu efter en formiddag med udklædning, fjernsynskiggeri, lidt rengøring og skøn tumlen rundt. Vi har hygget med melon og en god frokost, og nu er der dømt tid ved symaskinen! Min bedre halvdel får dyrket hans hobby på mountainbike i skoven!

torsdag den 24. februar 2011

Nye bøger og materialer!

Så er bloglands to meget omtalte bøger også landet herhjemme - nemlig Hæklede Dyr og Macarons! Jeg havde et tilgodebevis til bog & ide - og måtte jo bare eje disse bøger! Har købt det meste ind til de franske makroner, men mangler lige et termometer.
Nu venter jeg så med spænding på to helt særlige bøger - nemlig én fra hende og hende :)
De sidste tre billeder viser materialer til det jeg går og pusler med disse dage - når jeg ikke lige er på arbejde, leger med Luna eller plejer min forkølet næse med søvn!
Der er en grøn, en turkis og en koral pusletaske i produktion med henblik på salg her på bloggen - stay tuned! 2 lilla er også klippet ud, men kommer først derefter... og måske en multifarvet bagefter? Åh alle de drømme om projekter :)

tirsdag den 22. februar 2011

Ny Luna-kjole!

Jeg har vist snakket om min svigerinde før! Og egentlig også hende Luna-kjoler og mange andre kreationer! Men hun bliver ved med at komme med skønne ting! Og jeg elsker det! Og hende! Så her vises endnu en Luna-kjole, som vi lige har fået af hende! Den syede hun såmænd, mens jeg syede pusletasken til Naja... kjolen fik Luna på til barnedåben... Det bedste er, at hun syede den fordi....ja bare fordi :)
Hvis du ikke kender hendes amio-butik, så kig lige forbi her!! Enormt gode priser for helt fantastiske ting!!

mandag den 21. februar 2011

Ny uge!

Starten på en god uge er for mig;
*Madlavning med månebarnet, der nu er ved at være så stor, at hun rigtig kan hjælpe og deltage i køkkenet!
*Fuldkornspizza med cheddarost, kartofler, revet rødbeder og chorizo! (Smager skønt, hvis man er til lidt specielle sammensætninger)
*Gule tulipaner - fået af mine kollegaer i morges, hvor vi havde teammøde hos mig og hvor jeg fik vist det meget omtalte hjem frem!
*En fantastisk lækker ny syet natkjole med orange elefanter fra faster gudmoderen!
*Månebarnet i fuld færd med at lave perler, mens vi venter på pizzaen!

søndag den 20. februar 2011

Barnedåb - pusletaske til Naja!

Mellem jul og nytår fik baby Naja hendes barselsgave - og moderen til Naja fik sin, nemlig et stort maleri :)
I dag skal Naja døbes - vi er enormt glade for at være blevet inviteret med til barnedåb, og i skrivende stund er vi alle klar og skal snart afsted!
Naja skal have en pusletaske! Denne gang har jeg brugt bredere skråbånd (og meget mere tålmodighed, fordi jeg havde syet den en gang før).
Til pusletasken får Naja også en suttesnor, stofble fra Småfolk, hagesmæk og bamserangle (ide fra skønne Darling L)!
Ha´en rigtig dejlig dag - jeg glæder mig i hvert fald siiindsygt meget til at fejre Naja og overække denne gave :)

fredag den 18. februar 2011

Fredag!

Mit dejlige månebarn er syg igen! Denne gang feber, forkølelse og hoste! Dog har hun også sagt "av" og peget på tænderne og ind i mellem gumlet uden at have noget i munden, så måske er det en kindtand der er på vej?
Når nu man er syg, så er der ikke noget som en dag med mor, hvor man bare putter, bliver opvartet og sover 2 middagslure! Og som det allerbedste... at ens mormor og onkel Tobias på bare 8 år, kommer på spontant besøg! Meeeen energien har ikke været til så meget andet end at hænge hos mor og allerede 18.20 var hun i seng og sov med det samme. (Gad vide hvor tidligt hun vågner i morgen?)
Nu vil vi andre hygge med fredagsguf og x-faktor :)
God fredag aften til jer alle!

onsdag den 16. februar 2011

Ingen vinterferie her.... og dog!

Elsker bare ovenstående billede!! Det syn mødte mig igår, da jeg kom hjem fra arbejde og så min lillesøster (som til hverdag går på efterskole i sydjylland og som har været på besøg i et par dage) og Luna i fuld sving med at bage fastelavnsboller! Luna på køkkenbordet med mel OVER det hele :)
Herlighederne... Gammeldags'e med creme, og et touch af m&m's! De var BARE gode!! Inden fik vi en ordentlig omgang sushi med min anden søster, som også kom fordi (Hun studerer i Århus)!
Så der er som sådan ikke vinterferie her, fordi vi er på arbejde hver dag... men alligvel emmer det af feriestemning :) især også på mit arbejde, hvor vi i dag havde ca. 25 børn i alderen 6-10år og ca. 15 voksne... Ret god nomering ja! Vi har også praktiske opgaver nu hvor der er hænder til det! Men hold op hvor kan det mærkes at der er færre børn og mange voksne :) I mandags startede jeg op for filt mad-syning i krea-værkstedet... og det er bare et hit!! Er selvfølgelig inspireret af blogland og filtmad-trenden!

tirsdag den 15. februar 2011

Husdyr og handyman!

Når nu kæresten har sagt ja til 2 kaninunger (fordi datterens bondegårds-institutions kaniner avler som... ja kaniner!), så skal der også et hjem til... og der er det lidt fedt at have fundet en mand, der har skruet hænderne godt på :) er nemlig ikke den eneste med stor interesse for ideer og kreative projekter herhjemme. Dog er det noget HELT forskelligt vi kan... for jeg kan i hvert fald IKKE bikse et kaninbur sammen på en weeekend... Jo måske et hæklet et?

Ny lækker blog og skøn blogger opdaget

Samme dag som Louise modtog denne pakke, ja så fik jeg selv en skøn overraskelse ind af døren! Nemlig dette himmelsk skønne mumi papir! Afsenderen var Mia med bloggen Kiiromi -sytt og pyssel og grunden var at hun havde købt stof af mig, og ville sende lidt tilbage :) super sød tanke og jeg eeelsker det papir, TAK MIA!!!
Hvis du ikke kender hendes blog, må du straks derind og lure, se bare nedenstående skønne billeder som jeg har fundet derinde!! Jeg er i hvert fald solgt :)

fredag den 11. februar 2011

Medusa!

Hvis ikke du kender til Medusa, og hvis du er vild med det naivistiske look, ja så kan se mere til mærket her! (lige pt. mangler de dog at opdatere siden efter jul, men de plejer at komme efter det. Det er mor-datter der har firmaet og selv står for produktionen af de fine figurer!)
I dag har vi haft skøøønt skønt besøg af min veninde Michella, hendes kæreste og deres to børn! Der er blevet råhygget, dikkedikket baby, drukket kaffe, spist lækker kage, god aftensmad og slik, og så har vi endelig fået vist huset frem for dem :)
I weekenden står den på trekløverhygge og små arbejdsopgaver herhjemme! Jeg glæder mig :)

Nyt gammelt juniorbetræk!

Måske nogen kan huske dette Mickey Mouse sengetøj?? I hvert fald har det nu fået come back herhjemme! Luna er VILD med Mickey Mouse for tiden (meget sygdom = meget Mickey Mouse på Playhouse Disney). Så da jeg var ved at sortere stof i kreaværelset, faldt hun over dette sengetøj (som jeg havde glemt, jeg havde fået) og moderen måtte straks erkende, at der var ikke noget at gøre - pigebarnet ville have det på sin dyne!
Men synes nu egentlig også at det er meget sødt inde på værelset!

torsdag den 10. februar 2011

Aftenhygge!

Min skønne værelseskammerat fra efterskolen har været på besøg i aften. Efter aftensmad og putning, hyggede vi os i stearinlys og fjernsynsskær, med dejlig kage (som hun var så sød at have taget med)...
samt hasselnødkaffe med mælkeskum og kanelsukker mmm :)
Ved 21tiden tog hun hjem, så nu står den på perler (og paradise hotel TYS!)...
Se, hvor smukt en anretning perler kan være :) De små skåle er fra rosti MUST LOVE THEM!! Farveopdelingen er faktisk HELT tilfædig (ja virkelig!)... da jeg var i gang med at hælde de grønne op, opdager jeg, at de lilla perler var i den lilla skål, de gule i den gule skål og så manglede jeg de blå perler og ja... den blå skål var tilbage! SÅ mærkeligt :)