Søg i denne blog

lørdag den 30. juli 2011

En lille ny verdensborger!

Min grandfætter og hans kæreste har fået en lille datter! Min grandfætter betyder meget for mig og er nok det tætteste jeg kommer på at have en storebror (jeg er den ældste ud af 4). Da jeg var barn og boede hjemme, var han karl på min fars gård i et par år og boede ved os. Derfor er han en stor del af min familie! Hans lille pige skulle selvfølgelig have en særlig gave, og da forældrene selv havde givet udtryk for ønske om en at eje en krudtugle-pusletaske... ja så skulle hun da have det i gave, samt et matchende babytæppe og hagesmæk :)
Babytæppet er inspiret af Lullabys fantastiske babytæpper (hvor jeg selv ejer et, som jeg er så glad for!!) og farve- og mønstersammensætningen er lidt alla disse dynebetræk, som jeg syede i august sidste år :)

fredag den 29. juli 2011

Tid til hverdag!

Efter 3 ugers ferie, hvor vi har virkelig er kommet ned i gear, er det nu tid til hverdag, arbejde og børnehave igen... I dag har været sidste dag i ferien og nu venter weekenden inden vi alle tre starter igen mandag. Men jeg glæder mig nu også til at gense kollegaer, forældre og børn.
Denne uge er gået lige så hurtig som de forrige to uger, og vi har både haft besøg, været på besøg, været i haven, sovet middagslure og set familie samt en lille ny verdensborger.

søndag den 24. juli 2011

Stokke seng og puslebord til salg! SOLGT!

Vi har besluttet os for at sælge vores stokke sæt, selvom vi har været rigtig glade for sættet til Luna, mens vi boede i lejligheden inde i Århus. Men sengen og bordet passer ikke ind i vores soveværelse i huset - og når vi skal have flere børn, så vil vi gerne bruge junosengen, da Troels gerne vil bygge en køjeseng til Luna og så har vi en ide om, at der måske kunne blive plads til et puslebord på væggen i badeværelset.

Sættet er pænt og velligeholdt og med turkis betræk til både seng og bord. Nypris for sengen er 4699,- uden betræk og 3499,. for puslebordet uden betræk.

Samlet pris for begge dele er 3500,-.

Mail: christina@ennemark.dk hvis du er interesseret i at vide mere eller at komme og se sættet!

UPDATE: Sættet er solgt :)

lørdag den 23. juli 2011

Fla' u på Fyn mæ kaff og brånsvir!

Vi har været på Fyn fra søndag til i dag og nydt en uge i camplet. Et vennepar har boet i hytte lige over for vores camplet og de har haft deres toårige pige med, så der er blevet leget en masse. En skøn ferie med afslapning, børnevenlige ture til Zoo, legeland og svømmehal samt spil og rødvin for de voksne om aftenen. Vejret var absolut ikke lovende inden, men endte at med at overraske os meget med tørvejr og tilmed to dage med sol og varme! Først i går og i dag har det regnet - hvilket ikke var så fedt, når campletten skulle pakkes ned, så det gik stærkt med at få pakket og køre hjem.
En uge er der tilbage af vores ferie, hvor vi skal være herhjemme og forhåbentlig nyde noget godt vejr i haven. Et par besøg her og sommermiddag hos gode venner er planlagt og så skal vi lige på barselsbesøg ved min grandfætter og kæreste - så her sysles der lidt - mere om det senere :)
Og ja, jeg ved at det ikke er brunsviger på billedet, men det har vi altså også spist - det skulle da til ;)

fredag den 15. juli 2011

Sommertid!

Herhjemme holder vi ferie BIG TIME! Derfor også stilhed på bloggen... De lange pauser er såmænd ikke planlagt. Vi har heller ikke været i udlandet... næh dagene er bare gået med alt muligt andet og familien og venner er højt prioriteret nu hvor vi rigtig har tiden og så en dejlig have!
Hjemmelavet sushi fik jeg i sidste uge med min søster - mmm...
Lidt hæklen bliver det til når vi nyder de lune sommeraftener og når der skal udnyttes tid på køreture... Hvad det bliver til er en barselsgave-hemmelighed ;)
Troels er i fuld gang med en masse projekter herhjemme. Han har lavet dette fine skilt til vores legehus og i dag har han færdiggjort et halvtag til vasketøj m.m.
Søde jordbær fra haven er blevet nydt, men nu er der ved at være tømt ud i jordbærrækkerne...
Lillepigen har 3 ugers ferie og når man nu har ferie og ens onkel på 8 år tilmed har været på besøg, så må man godt få coco pops herhjemme!
Kaffe med mælkeskum og lidt kardemomme på toppen er bare HERLIGT om morgenen i ferien :)
Leg på værelset er der også rigtig tid til...
...ligledes lækker brunch med gode venner!
Masser af jordbær og kaffe...
...pølse og ost...
....og nybagt brød!
Endelig har jeg også fået lidt mere gang i symaskinen og det kom der denne ugle ud af igår... en noget forsinket dåbsgave til min mødegruppe-venindes dejlige dreng og som var en aftalt gave, da storebroderen også har en ugle!