Søg i denne blog

mandag den 30. april 2012

Forberedelser til dåbsfest!

I næste weekend skal vores dejlige Kalle døbes og derefter er vores gæster inviteret til brunch et rigtig skønt sted!
Til Lunas dåbsfest, holdte vi festen i et forsamlingshus og fik maden ude fra. Denne gang har vi haft lyst til at lave så lidt som muligt :) og derfor er der heldigvis helt ro op til... Vi har lige haft en overnatning i Sønderjylland hos mine forældre, hvor jeg, Luna og min ene søster (som skal være Gudmor) er blevet klippet (af min mor, som er uddannet frisør). Så nu er vi fine til fest :)
Jeg er også i gang med et par fede smækbukser til Kalle samt en hæklet vest til Luna (som hun skal have på sammen med det fantastiske tylskørt på ovenstående billede fra Unika 4u - dertil gule strømpebukser)

søndag den 29. april 2012

Back to the 80's!

Det var ikke kun Laurits der fik gaver i går! Det føltes i hvert fald som om vi fik gaver - med den sæk og kasse Barbie-legetøj vi fik med hjem til Luna!
Det var Laurits' mors aflagte Barbie'er - med en dreng og én mere lige på trapperne, ja så mente hun at Barbie'er skulle med os hjem... og det sagde vi i hvert fald ikke nej til.
Det hele var i så fin stand og hold nu op hvor var det morsomt at kigge igennem... Ingen tvivl om hvad Luna og jeg har hygget os med resten af dagen :)

lørdag den 28. april 2012

Gaver til den sejeste lille gut!

I dag er vi inviteret til fødselsdag hos vores lille bedste ven Laurits! Han bliver tre år i dag, hurra! Med os har vi to gaver. Et mega sejt sæbeboble-sværd (fra Netto i denne uge) og så en kuffert med 10 ærteposer (med ris i), hvor der er bogstaver på de syv :) Kufferten er med Kaj og Andrea fra Krea!
Idéen har jeg første gang set hos Bare Wunderbar og derefter selv fået de fineste ærteposer af Anne! Luna elsker sine - de bliver kastet med, brugt som sengepladser til hendes bondgårdsdyr, lavet til stier på gulvet og meget meget mere :)

tirsdag den 24. april 2012

Flere gaver!

 Syet senge/legetæppe. Læg især mærke til storken og flaget :)
 Retro babysengetøj i fasters yndlingsnuancer!
 Kram dragt.
 Syet elefant!
 Puslespil fra den lokale genbrug!
Risposer til mange timers leg!

Alt sammen gaver til vores dejlige lille fætter :)

søndag den 22. april 2012

Lille Linus - gave til fætteren!

Min svigerinde har altid snakket om drengenavnet Linus. Og efter jeg havde syet Lunas dukke Eva (efter Wenches fantastiske bog), ja så nævnte min svigerinde at hun ønskede sig en drengedukke til hendes kommende dreng, Og han skulle have brunt hår og brune øjne ligesom min lillebror! Da jeg syede drengebarnet var jeg ret sikker på hvilke navne de kommende forældre var kommet frem til, og der var Linus ikke med. Så jeg besluttede mig for at døbe dukken det :) Med sig har han en kuffert med fine ting i!

Verdens bedste tante!

Velkommen til den skønneste lille spunk, som har fundet sin vej frem til verden! Du er længe ventet!
Jeg har fra starten af været meget tæt med min svigerinde! Nu er der noget der har bragt os endnu tættere. Hendes lille dreng, som er fætter til mine to børn <3
Ham her lille fætter har fået MASSER af gaver! Og ca. halvdelen er hjemmelavet :) Mere om det i de kommende indlæg :)

onsdag den 18. april 2012

Projekt dukkepusletaske alla Frk. Høiriis

For noget tid siden tilbragte jeg en hel dag hjemme ved min hjertesvigerinde sammen med Kalle. Dagen stod på max hygge, stof, baby snak (nyfødte Kalle og ufødte fætter), mad, kaffe og så et helt særligt projekt! Jeanettes veninde Anne skulle snart have sin datter døbt, og det krævede en speciel gave, som min svigerinde virkelig havde gennemtænkt ned til den mindste detalje :)
En dukkevogn med dukke, sengetøj, hæklet tæppe og små bamser og så skulle jeg lige hjælpe med et "lille" projekt :) nemlig en dukkepusletaske! Min svigerinde syede - jeg vejledede imens, samt strøg, gave baby Kalle mad, satte synåle i, puttede baby Kalle, klippede kanter og skiftede baby Kalle :)
Det færdige resultat blev SMUKT og kan ses lige her!!
Min svigerinde havde termin i mandags og kan "poppe" hvornår det skal være! Jeg glæææææder mig helt ustyrlig meget og er ved at få pip over at vente!!! Men han kommer jo snart uanset hvornår det bliver :) så husk lige at deltage i hendes "hvornår-føder-hun" give away, der er to skønne gaver på højkant!!

mandag den 16. april 2012

Kalle, 10 uger!

Vores dejlige basse - i dag 10 uger gammel.

Lille kollektion!

Jeg har længe haft klippet op til nogle bukser til Luna, og har endelig fået dem syet... hun er vokset ud af det meste af sit tøj i løbet af no time. Mon man bare vokser helt vildt af at blive storesøster? I hvert fald har hun trængt til en masse nyt, og derfor er der blevet købt nyt tøj og nu også syet noget! Bukserne er alle mønstre fra Stof og Stil og nederdelen er tegnet af en anden nederdel.

Dagene går fortsat med at lære lillebror at kende, lære ham at  sove i barnevogn og bruge sut, vente på vores kommende fætter og nyde det dejlige forår :)

torsdag den 12. april 2012

Lækker kage til kaffen!!

Mums... for nogle uger siden lavede jeg denne bombe! Prøv den, den er lækker, enkel og nem! Skal dog laves nogle timer før den skal spises!! Den består af noget så simpelt som en digestive-bund, bananer, kondenseret mæk der har kogt i 2½ time (afkølet i en halv time bagefter) og er blevet til karamel (Dulce de leche) , flødeskum og revet mørk chokolade.

En lille gave til en lille fyr!

Denne flagranke (meget inspireret af noget lignende, set i Søstrene Grenes) er syet og sendt til en lille fyr, som har haft en lidt sværere start på livet end min egen lille Kalle (lille og lille, han er vist over de 6,5 kg allerede Ü). Hans mor virker til at være en rigtig fighter. Så han har det vist ikke fra fremmede :) 
Dette fine foto er lånt hos Michelle, hvor flagranken nu pynter!! Sikke en ære at hænge ved de fine billeder...

mandag den 9. april 2012

Noget der frister??

Lige et salgsindlæg med lidt rester og ting, som jeg har fået sorteret ud! Med et hus uden kælder/loft er det meget oplagt at få solgt ud, og der er bloggen en god og hurtig måde at få sat ting til salg, så måsker der er noget der frister?
Hvis der er så send en mail til christina@ennemark.dk :)
Storkens vendbar sæt lilla/orange stribet (uden størrelse mærkning, men ca. 1-1½ år) 50 kr. INKL porto til DK SOLGT
Liten velourbukser str. 100. Svarende til ca. 2 år 40 kr. INKL porto til DK
 House Doctor bluse m. korte ærmer 1-1½ år (lille i størrelsen) 40 kr. INKL porto til DK
Holly's body m. guld kløver str. 68 35 kr. INKL porto til DK
Holly's støvet lilla kjole str. 80 50 kr. INKL porto til DK SOLGT
Marimekko lilla bukser str. 56 40 kr. INKL porto til DK
Krutter lilla bukser str. 1 (0-3 mdr.) 40 kr. INKL porto til DK
 Bamse & Kylling sengetøj u. pudebetræk 100 kr. INKL porto til DK SOLGT
"Heidi" retro VOKSEN dynebtræk 350 kr. INKL porto til DK SOLGT
Retro tapet lyserød blomster 1½ meter 150 kr. INKL porto til DK
Retro tapet blå blomster 2 meter 150 kr. INKL porto til DK SOLGT
Retro tapet hel rulle 10 meter 450 kr. INKL porto til DK SOLGT
 KraghRosenberg juniorsengetøj m. pudebetræk 100 kr. INKL porto til DK SOLGT
Celavi gummistøvler str. 22 - 60 kr. INKL porto til DK
Bundgard gummistøvler str. 20 - 80 kr. INKL porto til DK
 Ticket To Heaven regntøj str. 74/ 9 mdr. 100 kr. INKL porto til DK SOLGT
Retro sovepose 250 kr. INKL porto til DK SOLGT