Søg i denne blog

torsdag den 28. februar 2013

Uglen Clara - Clara the owl


Vi har haft den sødeste lille ugle Clara på besøg! Hun kommer fra bloggen Lilla Luise og er en lille ugle, der rejser verden rundt og besøger kreative mennesker. Du kan her se, hvor Clara ellers har været.
Mens Clara har været her, har hun været med til forberedelserne til Kalles fødselsdagsfest, og nydt dejlige rester bagefter. Hun har leget med Luna og Kalle og drukket mælk med honning! Med sig havde hun en dagbog, vi har skrevet i. Derudover havde hun en super fin broche med fra Saskia (som Clara besøgte inden os) samt en lille hæklet bamse :)
Det har været så skægt med en lille ugle på besøg.
Tusind tak fordi vi måtte møde Clara, Susi :)

We have had the cutest little owl Clara visiting! She comes from the blog Lilla Luise and is a little owl, who travel around the world and visiting creative people. You can see here, where Clara also have been.
While Clara has been here, she has been involved in preparations for Kalle's birthdy party, and enjoyed cake-leftovers. She has played with Luna and Kalle and drinking milk with honey! Clara had a diary with her, and we have written in it. She also had a very nice brooch from Saskia (as Clara visited just before us) and a small crochet teddy bear :)
It has been so fun with a little owl visiting.
Thank you for letting us meet Clara, Susi :)

mandag den 18. februar 2013

Kalles 1 års cirkusfest!

I går fejrede vi Kalles 1 års fødselsdag i mine forældres sommerhus med den allernærmeste familie på min og min kærestes mors side af familien! Jeg vidste straks at temaet skulle være cirkus. Invitationerne til festen har jeg selv klippet ud med inspiration fra en biblioteksbog!
Balloner pyntede festligt :)
Den sidste måned har jeg fået ideer til pynt, kage, aftensmad m.m. Den sidste uges tid har jeg arbejdet intens på bagværk og det sidste pynt. Og resultatet blev så fint :)
Guirlanden er købt i en isenkræmmerbutik i Odder.

Pyntet bord - ingen dug, for der var en del børn, og det var nemt at gøre rent bagefter uden dug :) Og så elsker jeg det rå bord!!
Hama perler figurer - jeg er bidt af en gal hama perle ;) giraffen og teltet er freestylet, mens klovnen er fundet på pinterest! Fødderne er cernit.
Flere figurer. Aben er freestylet, løven og slangen er fra et hama inspirationsblad, mens elefanten er inspireret af Leizys barslerier, som har lavet broderimønster til elefanten :)
To ovale lys var dekoreret med cirkusdyr, lavet med kageudstikkere fra CookieCutterGuyetsy.com! På den ene side elefant og dansende bjørn...
...På den anden siden abe og giraf :)
Min svigerindes fine fine navneranke til Kalle i fødselsdagsgave pyntede så fint!!
Det gjorde også hans julegave fra min morfar - som er en lyskæde fra Plint i Århus, med de fineste dyrehoveder!!
Kalles fantastiske cirkus i træ fra Laura legede ungerne flittigt med!!
Kagebordet :) Regnbuekage (jeg lavede kun 5 bunde, blå, grøn, gul, orange og rød) pyntet med hhv. hjemmelavet marshmallow-fondant og sukkerfondant i gul, rød, blå og grøn fra Løvbjerg, tyggegummi fra Rema, hjemmebagte spiralsmåkager i samme farver som sukkerfondanten, mini marshmallow til kakaoen og til sidst flødeboller pyntet med smarties og fine cirkusfigurer og flag lavet af maskingtape fra Søstrene Grene! Servietterne er fra Tiger - tak til alle tippene fra instagram-bruger, som taggede mig i cirkus-tema fra Tiger :)
Fine sugerør fra Søstrene Grene var indkøbt. Oreos var puttet på pind, dyppet i hvid chokolade og pyntet med konfetti-krymmel fra Dr. Oetker. De runde papirs pom-pom'er eller hvad de hedder er købt i Rema.
 Fine gaver fik fødselaren, og storesøster hjalp gladeligt til med at pakke op! Cirkusbodyen er fra JNY Design, købt her :)
Kagen med lys fra Søstrene Grene. Flagene med Kalles navn er lavet af maskingtape, også fra Søstrene Grenes.
 MMMMM første lagkage :) Det var et hit!!!
 Så fine farver :) Og super lækre bunde og fyld!!!!
Dog meget sød og mættende kage!! Det er ikke meget man kan spise af gangen...
Fødselsdagsboller er bare et must til børnefødselsdag i min verden :) Min søde lillesøster havde tilbudt at bage, og de smagte fantastiske!
Tyggegummi fra Rema var meget dekorativt og festligt. Og der blev faktisk tygget en del, både af børn og voksne :)
Fine fine gaver fik Kalle - lego, fjällräven taske, Ikea legekøkken, Noahs ark, tøj, strømper, mumi sengetøj, penge og Schleich dyr.
Inden festen sluttede serverede vi Handies fra Amos bagebog nr. 2. Der var tre slags - pølse og ketchup, skinke og ost og til sidst kylling, pesto og spinat. For at kende forskel havde jeg pyntet dem med hhv. stjerner, svampe og trekanter :)

fredag den 15. februar 2013

Disney On Ice og Kalles cirkus fødselsdagsfest forude!!!

Jubiii en weekend vi går i møde!!!!! Her skrev jeg om de to sponsorede billetter, som Luna og jeg har været så heldige at modtage til Disney On Ice - Så Er Der Fest! Nu er weekenden kommet og vi glæder os begge afsiiiiindigt meget :) Det bliver stort, tror jeg :) Skal du afsted??
Dem der følger mig på INSTAGRAM´(krudtuglensmor) ved at jeg har haft travlt med noget andet stort, som skal ske på søndag :) nemlig Kalles 1 års fødselsdag :) Vi bliver kun den nærmeste familie, men jeg er gået all in på cirkus tema. Så det glæder jeg mig til at vise billeder af herinde :)
Håber I også går en dejlig weekend i møde :)
God weekend til jer i hvert fald!!!

mandag den 11. februar 2013

Fastelavn!


I dag er det fastelavns-mandag! Og vinterferie i Østjylland! Herhjemme fortsætter hverdagen dog, da jeg ikke havde det store behov for ferie her efter barslen!
I fredags var Luna og Kalle klædt ud og fejrede fastelavn i hhv. børnehave og vuggestue.
Dragterne var dog ikke hjemmesyet - selv en kreativ mor, som jeg, må kende sine begrænsninger ift. tiden :) Søde var de dog stadig :)

fredag den 8. februar 2013

Kalles gaver!

DUNS Sweden sengetøj fra mor og far
 Lastbiler fra Luna
Hæklet nusseklud-klovn lavet af mor
Hæklet vest fra Laura - den er simpelthen så skøn, og vi havde en med samme and til Kalle, da han var lille :)
Lamineret dækkeserviet med billeder fra vuggestuen!
Så sød hæklet flyvemaskine fra en fra min mødregruppe, hæklet fra en af mine hæklebøger ;)
Super fin navneranke fra Faster, onkel og fætter

Tusind tak for de hjemmelavet gaver piger - I ved lige hvad jeg elsker ;)

Mere fødselsdag har vi i vente, da vi skal holde cirkus-fødselsdagsfest søndag d. 17. feb. med den nærmeste familie :)

onsdag den 6. februar 2013

Kalle 1 år!!

I dag har vores dejlige dreng fødselsdag :) Vores første år med ham :) Et skønt år, som er gået så stærkt, men hvor der alligevel også er sket så meget!
Dagen i dag har været rigtig hyggelig med tidlig fejring herhjemme og derefter fejring i vuggestuen! Efter arbejde har vi ikke haft planer, men bare hygget og slappet af. Ungerne gik hurtigt kolde, som billederne viser ;)
Den fine fine Hurra-ranke har vå fået af den søde frk. Darling!!