Søg i denne blog

søndag den 29. april 2012

Back to the 80's!

Det var ikke kun Laurits der fik gaver i går! Det føltes i hvert fald som om vi fik gaver - med den sæk og kasse Barbie-legetøj vi fik med hjem til Luna!
Det var Laurits' mors aflagte Barbie'er - med en dreng og én mere lige på trapperne, ja så mente hun at Barbie'er skulle med os hjem... og det sagde vi i hvert fald ikke nej til.
Det hele var i så fin stand og hold nu op hvor var det morsomt at kigge igennem... Ingen tvivl om hvad Luna og jeg har hygget os med resten af dagen :)

14 kommentarer:

 1. Ej, det "rock-sæt" havde jeg som barn! Men ja, hold da op hvor er det 80'er agtigt;) Er der ikke noget med, at man kan bevæge dem, der står på scenen, så det ser ud som om, at de danser?

  SvarSlet
 2. Ha ha, jeg har også musikscenen, men mit er nu ikke i helt så pæn stand...
  Jeg elskede bare mine barbier!

  SvarSlet
 3. Nej, hvor er det skægt! Jeg husker levende palme-øreringene!! Jeg husker også min senere fortrydelse, da jeg som 8 årig besluttede at flytte hjemmefra, fordi jeg var sur på min mor - og derfor forærede min søster al mit Barbie! Jeg kom tilbage 10 min. senere, men en aftale er jo en aftale:)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er det fint, jeg husker ikke Barbie sættet, på den tid var jeg selv ung. Men det rammer tiden såå godt, makeupen, håret, tøjet, farverne, der fik du mig lige til at drømme tilbage til en dejlig tid med god musik, nye kærester og burgerbarer. Må jeg komme og lege med :)

  SvarSlet
 5. Ej, det er et glimt af minder fra ens fortid... :D

  SvarSlet
 6. Nej hvor er det fedt, man får helt flash back, det er godt nok i utrolig fin stand

  SvarSlet
 7. Alt for hipt! Jeg havde også nogle af dukkerne som barn og har også gemt dem.
  Mændenes bukser er bare for sjove! Der er plads til virkelig store lårmuskler!

  SvarSlet
 8. Jeg havde det også! En legekammerat og jeg lavede show med dem, hvor vi inviterede vores forældre til show på mit værelse med Barbie Rockstar! Det var stort! hi hi

  SvarSlet
 9. Oh det var tider den gang! Jeg havde en gang en Barbie frisør den var også über cool hvis man var så heldig at ha haft den idag.

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare fantastisk :D næsten gang må I huske at smide Aqua's "I am a Barbiegirl" på, så er festen fuldendt :D

  De bedste hilsner fra

  Madam Mertz

  SvarSlet
 11. Bare super fedt det nu bliver brugt. Gid man stadig havde top energi til at lege med det eller havde en skøn pige der ville.

  SvarSlet
 12. WOW, det var da den vildeste tur tilbage i legetøjstidsmaskinen. Jeg havde sådan en rock barbie i mørk, der kunne bevæge armene og jeg var SÅ stolt af den!

  Det er næsten priceless. Tænk sig, et så komplet rocksæt, 80er outfit og mænd med pagehår. Det er jo guld som Luna har fået, så jeg håber hun (øh, I) får gode legetimer med det. :)

  SvarSlet
 13. Åh nostalgi, hvor er det bare fantastisk. Man bliver helt ærgerlig over man ikke længere har sit eget legetøj, som trolden en dag kunne arve :)

  SvarSlet
 14. Hvor er det sjovt at se - jeg har selv haft mange af de barbie ting du har vist billeder af.

  Kærlig Hilsen Heidi
  www.egholmvej16.blogspot.com

  SvarSlet