Søg i denne blog

mandag den 21. marts 2016

Når aftensmaden gerne må være nem.

Herhjemme tyr vi gerne til de nemme løsninger. Vi spiser rugbrød flere aftener om ugen (både min mand og søn får varm mad om dagen flere gange om ugen).
Og så er der også mange dage, hvor jeg er tvunget til at spare meget kraftigt på energien.
Her har jeg lavet en nem æggekage. Jeg prøver at undgå mel, brød, pasta, sukker osv. pga. min hjernepåvirkning, og min mand fristes også mere og mere til at spise glutenfrit. I stedet få en masse grønt.
Starter med at putte grønt på panden... Frossen broccoli og spinat.
Laver derefter en æggemasse. Her var der vist 10 æg i og 250 ml creme fraiche. Pisket med salt og peber.

Derefter kommes der kød i (her skinkestrimler og små pepperoni)
Puttes i fad, med æggemassen over...

...og derefter revet ost på. Derefter i ovnen til æggekagen er bagt og ost smeltet og gylden.
Voila. Der er serveret :)

2 kommentarer:

  1. Dejlig nem ret, den hapser jeg som inspiration :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det skal du være så velkommen til!!

      Slet