Søg i denne blog

onsdag den 29. december 2010

Velkommen til verden Naja!

Min skønne veninde Michella fik for 5 uger siden sit barn nummer to - nemlig den smukkeste lille Naja. I dag besøgte Luna og jeg dem og skal da lige love for, at det medførte nogle klappende æggestokke. Åhhhh hun er lækker!! Ligesom hendes storesøster!! Der er bare noget helt særligt ved nyfødt-duften, deres mumlen og den helt særlige babygråd... Suk... :)
Vi havde masser af gaver med - rangle fra Grimms, syet elefant til begge piger, sengetøj til Naja og så det aller aller vigtigste... Mit maleri til Michella!!! Hun har læænge snakket om noget til deres store væg over sofaen, og hun har nævnt både Mette Helena Rasmussen, Anne Bundgaard samt et specielt maleri på et af Mette Helenas fotoreportager med en halv krop stående ovenpå nogle bøger (dette billede er dog fjernet fra den opdateret retrovilla.dk)... alt dette har jeg ladet mig inspirere af og nærmest brugt til en samlet parafrase, men synes stadig, at jeg har fastholdt min egen stil og måde at sætte tingene sammen på. Jeg har været noget så spændt på hendes reaktion... Der er knald på farverne, og hvad hvis det nu ikke var hende?
Jeg fik dog rigtig taget røven på hende og fremkaldt glædestårer (som varmede helt ubeskriveligt - og lettede!!)- for hun havde slet ingen forventninger om at jeg ville komme med et maleri, og så endda have prøvet at samle alle hendes ideer og det hun har været vild med i andre værker og koblet det med min egen stil... Tillykke med datteren min skat :)

18 kommentarer:

 1. Hvor fint og betænksomt af dig! Det er virkelig flot, maleriet :-)
  Jeg har netop i dag besøgt en lille fyr som blev født i går. Han var godt nok også fin - og helt sammenkrøllet. Suuuuk :-)

  SvarSlet
 2. Virkelig flotte gaver.
  - Åhh det maleri, jeg er helt forelsket, hvis jeg så det, ville jeg købe det - er vild med det.

  Men puha ja, der er noget med små nyfødte, åhh jeg glæder mig også til min nummer to kommer :)

  SvarSlet
 3. Tusind tak!! Det er rigtig fedt at hun har lyst til at have noget hængende som jeg har malet, også fordi det er givet som gave i anledningen af at Naja er kommet til :) åh ja, de er bare noget helt særlige når de lige er blevet født!! Selv Naja, der er over en måned gammel er bare lille bitte og med det helt rigtige nyfødte-look ;)

  SvarSlet
 4. Natanja; hvor dejligt at høre - vil også rigtig gerne i gang med at male nye værker, mange af dem jeg har malet er solgt, givet væk eller er kunst i vores eget hus :)

  Og STORT tillykke med den kommende lillebror/lillesøster!!

  SvarSlet
 5. Hvis du maler noget alle det her, så må du lige skrive ;) er helt vild med det.

  Jo mange tak for det :)

  SvarSlet
 6. Ja det er bare super fint, er også vild med maleriet. Du kan rolig svinge penslen:-) Er også ret vild med gavepapiret med aberne, hvor er det fra?
  Louise

  SvarSlet
 7. Frk. Ranke; Tusind tak :) gavepapiret var indpakningen i den butik på Nørrebro hvor jeg købte ranglen i oktober måned :)

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Stort tillykke til Michella, du må hilse hende mange gange :) (nu må hun altså snart blogge igen, ikke?!) Sikke nogle fine ting du havde med til dem!

  SvarSlet
 10. Elsker maleriet! Hvem drømmer ikke om at få n ballerina op på sin væg :) Glædelig bagjul og godt nytår!

  SvarSlet
 11. Er vild med de ting du har lavet til lille Naja :) Skønne gaver.

  SvarSlet
 12. Åhh allersødeste pige!
  Tusind tak for besøget og de helt fantastiske gaver. Billedet er allerede hængt på væggen og jeg sidder stadig og stirre på det og er helt forelsket..... Det er helt igennem smukt min skat, og det er det fordi det er fyldt med al din sjæl! Elsker det, ligeså højt som dig og er så taknemmelig for at have en ven som dig i mit liv! Og tak for de søde ord om mine piger!

  SvarSlet
 13. NØØØHJ!! er helt tosset med dit flotte maleri....?!!! Sikken en heldig veninde - sådan at have en så kærlig (og krea-dygtig) i sin omgangskreds... Happy new year...

  SvarSlet
 14. HOLD DA OP et lækkert billede. Fantastiske farver og et skønt motiv. Du er dygtig :-) Er netop faldet over din blog, og det er jeg glad for. Du og den er meget inspirerende.

  De bedste hilsner fra Louise.

  PS. Du er også meget velkommen til at kigge forbi min blog. Den er helt ny :-)
  blohmsdenmark.blogspot.dk

  SvarSlet
 15. HOV!! Det billede har jeg da set før! ;)

  Jeg går åbenbart i mødregruppe med din veninde, hvor sjovt :D

  //Trine
  www.kaerlighedogkildevand.blogspot.com

  SvarSlet
 16. Hvor er det et fint billede... Og skægt med de to navne... Jeg hedder selv Naja Michella. Ikke særligt almindelige nogen af dem. :D i øvrigt mange tak for et kig på din blog. Fantatiske ting du får tryllet. :)

  SvarSlet