Søg i denne blog

fredag den 11. marts 2011

Prinsesse Luna!

Jeg beklager billedspam af min datter! Men hun er filme da bare for skøn på de her billeder, og jeg er ikke bleg for at skrive det og vise dem her på bloggen :) Jeg er egentlig meget mere til gode materialer og noget hjemmesyet, frem for lyserød blandet med glimmer og 100% polyester... men 40,-  for denne sag i den lokale Superbrugsen pga. nedsatte priser efter fastelavn fik mig dog til at at købe den sag med hjem. For jeg havde lidt på fornemmelsen, at prinsesen derhjemme ville blive helt vild. Billederne er taget lige efter... Og hun ser ret begejstret ud, ikke? Det orange i ansigtet er fra hendes djeco farver, som hun ikke kan lade være med at bruge som læbestift, selvom moderen udtallige gange har fortalt hende, at det er til at tegne på PAPIR med!

Ikke nok med mange skønne læsere som jeg ikke har mødt, ja så følger meget af min familie og venner også med på bloggen! Og mange ser kun Luna med måneders mellemrum! Så derfor fylder hun en stor del her på bloggen, så de kan følge med i hendes udvikling. Jeg har gjort mig mange overvejelser omkring sikkerhed, billede-tyveri osv. Men jeg er godtroende og vil rigtig gerne kunne bruge min blog som et indblik i vores og Lunas liv, for dem der har lyst til at følge os! Så jeg må stole på at der ikke e rnogen der udnytter det!

Nu er det ikke sådan at Luna altid har fis for, har det frækkeste smil og det skønneste glimt i øjet. Næh nej hun har skam temperamt som bare pokker!! Jeg kan nu godt lide at kalde det stærk vilje, målbevidst og stor personlighed. (Lidt farvet af mit erhverv??)
Hun er en 2½årig som så mange andre - er trodsig og gør oprør med vante rutiner. Men størstedelen af tiden udståler hun simpelthen så meget gå på mod og livsglæde!!
I dag er hun hjemme sammen med mig! Det var dog ikke lige dét jeg havde i tankerne, da jeg gik på weekend igår. Har nemlig fri i dag og havde besluttet mig for, at det var okay at sende hende i vuggestuen og så sætte hele dagen af til at sy til markedet... Det var nemlig den eneste hele dag jeg kunne have herhjemme for mig selv inden markedet.
Men sådan skulle det ikke være... Ved sengetid igår, kastede hun nemlig op to gange i streg og havde meget ondt i maven! Det lille pus. Men det blev ved det og en rolig nat. I dag er hun hjemme for at slappe af og komme sig helt, selvom det indtil videre tyder på at det er ovre igen.
I går aftes skulle jeg lige omstille mig på, at dagen i dag ikke skulle være som forventet, men er det ikke bare sådan med småbørn??
Syprojekterne må i hvert fald vente - nu vil jeg nusse om mit månebarn, der i skrivende stund ser fjernsyn og putter ved siden af mig!

12 kommentarer:

 1. Hvor er hun skøn.... og man bliver da aldrig træt af at se billeder af de kære børn....
  Vores lille trold på 2½ er også syg igen, og har været hele ugen, så det har nu været heldig nok jeg blev sent på barsel så tidlig, så er der ingen dårlig samvittighed over igen og skulle blive hjemmme ved ham.. (tror jeg nu ikke der ville være alligevel, han kommer nu engang i første række)
  Vi hygger også i sofaen, med melon og kiks..
  God bedring med din skønne pige..
  Smil fra Tina

  SvarSlet
 2. Hold nu op hvor er hun skøn. Man bliver bare helt vild glad af at se på de billeder!

  herhjemme har vi også en lille pige med stærke meninger og temperement. men som dig vælger jeg at se det som en styrke frem for en svaghed. Synes bare det er fedt at følge helt tæt på, hvordan deres personlighed udvikler sig med raketfart.

  Rigtig god bedring til Luna - lyder til at i alligevel hygger max :)

  KH Vibeke

  SvarSlet
 3. Hvor er hun charmerende! :o)

  SvarSlet
 4. Hun er bare skøn. Dejligt at høre at andre også kan have vilje stærke og målbevidste børn.

  SvarSlet
 5. Nej, hvor erdet bare nogle skønne billeder! Hun ser ud til at være en helt fantastisk pige, og hvor må hendes smil varme helt ind i kroppen..

  SvarSlet
 6. Super skønne billeder, hvor er hun bare rigtig prinsesse flot :)

  SvarSlet
 7. Hvor er hun bare kær. Det er tydeligt at se at hun er din..:-) Og det er vist fint med lidt temperament, selvom det er dødhårdt nogle gange.

  SvarSlet
 8. Uanset lyserød-glimmer-polyester-prinsesse-kjole eller ej... Luna vil altid være min dejlige prinsesse :)

  Hold fast nogen gode billeder!! Dejlige billeder at starte weekenden med...

  SvarSlet
 9. Hvor er hun dog bedårende :-)

  Og jo, det er jo lige præcis sådan det er med de små. Man kan aldrig vide sig sikker på noget som helst.
  Håber I har haft en dejlig dag. Glæder mig til vi ses i morgen.
  Kram

  SvarSlet
 10. Hende kan du roligt prale af - hun er skøn :-)

  SvarSlet
 11. Toksöt liten fröken.

  /Mia :)

  SvarSlet