Søg i denne blog

lørdag den 23. juli 2011

Fla' u på Fyn mæ kaff og brånsvir!

Vi har været på Fyn fra søndag til i dag og nydt en uge i camplet. Et vennepar har boet i hytte lige over for vores camplet og de har haft deres toårige pige med, så der er blevet leget en masse. En skøn ferie med afslapning, børnevenlige ture til Zoo, legeland og svømmehal samt spil og rødvin for de voksne om aftenen. Vejret var absolut ikke lovende inden, men endte at med at overraske os meget med tørvejr og tilmed to dage med sol og varme! Først i går og i dag har det regnet - hvilket ikke var så fedt, når campletten skulle pakkes ned, så det gik stærkt med at få pakket og køre hjem.
En uge er der tilbage af vores ferie, hvor vi skal være herhjemme og forhåbentlig nyde noget godt vejr i haven. Et par besøg her og sommermiddag hos gode venner er planlagt og så skal vi lige på barselsbesøg ved min grandfætter og kæreste - så her sysles der lidt - mere om det senere :)
Og ja, jeg ved at det ikke er brunsviger på billedet, men det har vi altså også spist - det skulle da til ;)

4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder!
  Men synes altså den der skildpadde er en smule uhyggelig, men mega skarpt!

  SvarSlet
 2. Ja den var pænt skræmmende - og den var bare stor :)

  SvarSlet
 3. "Fla-u da kommer en jætjauer!" (Det sagde vi altid når vi skulle besøge den fynske del af familien, men jeg ved egentlig ikke hvorfor ;-)
  Brunsviger og Fyn hænger uløseligt og dejligt sammen! Det er nogle skønne billeder og det ligner en rigtig dejlig ferie. Vi må krydse fingre for noget rigtigt sommervejr i din sidste ferieuge.

  SvarSlet
 4. he he, elsker din overskift og minder mig om da vi havde besøg af nogle fra fyn, da en af dem pludselig råber "FLA U HUJ"... hunden var åbenbart i vejen. Vi andre skraldgrinede. det lyder nu altså skægt når de snakker... :)

  SvarSlet