Søg i denne blog

søndag den 6. november 2011

Søndag i hyggens tegn!

I dag skulle vi have gæster til middagsmad og efterfølgende eftermiddagskaffe i anledningen af min kommende fødselsdag. 1 done - 2 more to go i næste weekend :)
Mens jeg puslede indenfor med lidt rengøring, hyggede faderen og månebarnet sig i haven. Da jeg så overnstående syn fra køkkenvinduet, måtte jeg lige ud og forevige det :)
De sidste æbler på æbletræet - disse bliver dog til fuglene :)
Vores mirabelletræer har den skønneste gule farve lige nu, som står godt til legehuset (der dog ikke nåede at blive færdigmalet m.m. denne sommer... utroligt så hurtigt tiden er gået). Næste år skal vi dog også have flyttet legehuset - det kom simpelthen bag på os, hvor mange blommer der kom OG hvilket arbejde det er at holde... derfor egner et legehus sig bare ikke der!
Bordet inden gæsterne kom!
Lige et sneak peak af vores seneste tapetserede væg i køkkenet :)
...til sidst... Æblegrøden til desserten - æbler fra egen have :)

7 kommentarer:

 1. Så herlige bilder, eplegrøten ser bare fantastisk ut : )
  Fortsatt god søndagskveld til dere!

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare godt ud, det hele. Er helt forelsket i tapetet med træerne - hvor har du været heldig at få fat i det henne?

  SvarSlet
 3. Hvor ser det altså bare hyggeligt og farverigt ud hjemme hos dig :O I love it! :D

  Jeg prøver også at få en masse farver ind i vores hus, men min kæreste bryder sig bestemt ikke om farver og retro-mønstre :( Øv bøv..

  SvarSlet
 4. Er du sikker på det ikke er kvæder du har i haven, synes det ligner kvæder mere end æbler:-)

  SvarSlet
 5. Malene; det er købt sidste år, mener jeg - inden vi flyttede i hus... mener det var på en svensk side, som Smilerynker anbefalede dengang... men der var vist kun 1-2 ruller, hvor jeg købte den ene og har desværre ikke set det siden...

  Henriette; hmmm kan forstå jeg har en ret flexibel kæreste :) han er nok lidt den kreative fyr, der godt kan lide det anderledes, så han er ret nem at overtale :)

  Anonym; sjovt, jeg har tænkt akkurat det samme :) men de hænger nu fra vores æbletræ... det er lidt nogle meget krogede grene, og disse æbler er noget deforme... men æbler, det er det nu :)

  Vi har faktisk en kvædebusk et andet sted i haven, som desværre kun gav en 8stykker kvæder i år... men de er faktisk også sjove at have i haven :)

  SvarSlet
 6. hvor har du mon så købt det blå tapet som du har ved spisebordet.. sådan et par ruller tror jeg godt at jeg ku bruge.. :)

  SvarSlet