Søg i denne blog

lørdag den 24. marts 2012

Vild med Barbie!

Luna er kommet ind i Barbie-fasen! JUHUU! Jeg var selv VILD med Barbie og alt tilbehør! Og jeg legede med alle mine barbie-dukker i mange år!
Vi har været så heldige at få tilbudt en dukke i gave og dette er derfor et sponsoreret indlæg! Jeg har absolut kun masser af ros til Barbie, har virkelig brugt mange mange timer i min barndom med at lege med mine Barbie'er :)
Jeg glæder mig allerede utrolig meget til Lunas 4 års fødselsdag sidst i juni!! Tror der bliver masser af Barbie-gaver i år og det kunne meget vel være herfra :)
Denne dukke, som vi har fået, har masser af fint tøj med sig, som man selv kan designe og det er et nyt koncept Design med Barbie fra Mattel, som står bag Barbie!
Vi har lige fået hentet mit gamle Barbie-hus hjem, som min farfar har bygget. Det skal have lidt maling og tapet, og så bliver det vist frem herinde :) Dog er mine gamle dukker dog ikke helt så stylet, som de nye Barbie'er... Hvem der bare så sådan ud fra morgen til aften ;) og dog... kan nu også godt lide det naturlige look :)

3 kommentarer:

 1. Åh ha, man bliver jo helt misundelig ;)

  SvarSlet
 2. Jeg elskede også Barbie som barn!
  Og ja, dengang i slut 80'erne var det mindre stylet Barbie.
  Min ynglings Barbie var som oftest enlig mor, og gik i hjemmesyet/strikket/hæklet tøj fra min mors hånd. Og Ken (som jeg i øvrigt ikke rigtig gad lege med) tabte hovedet efter deres overnatning i minus 15 grader i haven - i soveposer, jeg selv havde kreeret.
  Barbie var bare mindre lyserødt dengang... Og mere social-realistisk:)
  Kh. MiA

  SvarSlet
 3. Det glæder jeg mig meget til at du får fundet frem. Elsker det med at sætte gamle dukke huse og barbie huse i stand. Det bliver spændende:-)Min mor og mig lavede selv en masse møbler af min morfars cigarkasser og hestestald af gamle træ kasser. Det var fantastisk.
  Knus og tak for den dejlige inspiration:-)

  SvarSlet