Søg i denne blog

torsdag den 7. marts 2013

Nyt strygejern!

Vi har modtaget en gave, som vi tester. Det er et ledningsfrit strygejern fra Tefal. Både min kæreste og jeg var noget begejstret, da vi modtog strygejernet. Jeg stryger meget pga. hama perler og mine syprojekter. Min kæreste stryger skjorter flere gange i ugen (ja herhjemme må han nemlig selv stå for den opgave). Så vi får begge meget ud af Tefal FV9910EO freemove strygejern og er kun blevet endnu mere begejstret nu hvor vi har afprøvet det flere gange :)
Luna elsker, ligesom jeg, at lave perleplader :) hun øver sig dog i tålmodigheden, og må ind i mellem lige holde nogle pauser :)
En af perlepladerne til Kalles fødselsdagsfest, inden den blev strøget.
Jeg kan kun varmt anbefale dette strygejern! Det er så befriende at stryge uden ledning, det holder længe på varmen, og når det er tid til lige at blive varmet op igen, så klikker man strygebrættet fast i basen og  efter kort tid er det varmet op igen og klar til at stryge. Resultatet er mange gange bedre end vores gamle oldtids strygejern ;)
Strøget perleplader :)

5 kommentarer:

 1. Er også enormt glad for mit.

  SvarSlet
 2. Luna looks so busy ;) Cute! xo

  SvarSlet
 3. Det er sgu smart! Vh- Nanna

  SvarSlet
 4. Hvor er det smart!
  Jeg hader mit strygejern, ledningen er altid så dum!
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 5. Ser sgu meget smart ud, uden ledning.. Men er nok til den mere konventionelle model. Er selv på udkig efter et nyt strygejern, men ved ikke helt om jeg skal vælge dampstrygejern, alm. strygejern eller dampjern. Fandt denne side med en masse gode priser, men er stadig i tvivl.. gode råd anyone:
  http://damborg.dk/group.asp?group=30&sort=&page=1

  Mvh. Elisabeth

  SvarSlet