Søg i denne blog

fredag den 22. marts 2013

Påskeferie for døren!

Idag for vi påskeferie, ihh det bliver godt! Vi holder lidt pause fra det intense arbejde med Kalles værelse, og skal hygge en masse med dem i næste uge. Selvom vi har og har haft travlt med at renovere det ene værelse, som skal blive til Kalles værelse, ja så har vi også påskepyntet og -hygget lidt derhjemme her på det sidste...
Påskeæg til farmor, som Luna var på forlænget weekend ved sidste weekend...
Luna maler påskeæg med vandfarver :)
Påskeæg på troldgrenen!
Apropos fugle- og mandelæg fra Anthon Berg - her puttet i "cellofan"pose med endnu et hama påskeæg, denne gang til Lunas højt værdsat medhjælper i børnehaven, som desværre stopper i morgen!
Har fået det fineste gækkebrev  - ikke af Luna. Troede faktisk det var fra vores fætter Elliot! Var så overbevist, at jeg slet ikke kunne gætte det, da det viste sig ikke at være fra ham... så endte med at gætte på to fra Kalles vuggestue, som det heller ikke var fra... Og så var det saftsusme fra Buster ;) så jeg skylder påskeæg :)
Super sød påskekylling fra Luna, som hun har lavet i børnehaven. Vingerne er hendes håndaftryk :)
Lidt påskepynt :)
Påskehøne-maske, som Luna også har lavet i børnehaven :)
Påskeblomster (også til medhjælperen i Lunas børnehaven)!

2 kommentarer:

 1. Hold op hvor hele blogland emmer af skøn påskepynt!! Er det virkelig kun mig der ikke er nået der til endnu??? :( MÅ tage mig sammen i weekenden :)
  Skøn idé med hama ægget påsat snor og store perler, det kan jeg li´
  God påske
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Luna is so cute! Jamie said shed love to play and craft with her :) Oh and I want to steal that baking book that I can see in the background ;) xo

  SvarSlet