Søg i denne blog

onsdag den 12. maj 2010

Et par nye bukser blev til...

Et par bestillinger på net ligger og venter... Yderligere har jeg en liste over nogle ting jeg gerne vil have lavet til Lunas 2 års fødselsdag sidst i juni. Men lige de her dage har jeg prioriteret noget til mig selv ovenpå en periode hvor mange andre ting har været prioriteret. Derudover trænger jeg til nyt sommertøj. Så nu er par nummer 2 i liberty syet :) denne gang i mønstrene Poppy & Daisy og Mauvey. Synes de to går godt i spænd :) Lidt twist elsker jeg - denne gang i form af orange skråbånd.

I dag er sidste dag i sfo'en hvor vi håber at få det sidste filmet til vores bachelor musikvideo! Dette er god anledning til at flashe et miniprojekt jeg også fik færdig igår, nemlig en nøglesnor som jeg længe gerne har villet have...

9 kommentarer:

 1. De er sørme også blevet fine. Det er så skønt, når man endelig giver sig tid til at få lavet lidt til sig selv også :-) Jeg skal forbi Liberty-butikken igen i dag, så håber jeg hun har åbent denne gang. Ha en god dag med afslutning i Sfo'en + projekt.

  SvarSlet
 2. Tak Mie :) Ja det er super dejligt bagefter når man har fået noget nyt selv - og vigtigt også :)
  Håber du får det du kommer efter :)

  SvarSlet
 3. Super fede bukser (også de forrige!) - og nøgle-fyren; uhm... Love it.

  SvarSlet
 4. SÅ fine bukser, at jeg rent faktisk overvejer om jeg skulle prøve at sy noget til mig selv :o)

  SvarSlet
 5. Wauw, elsker dine sko. Og, ja bukserne er super fine.
  Kh Laura

  SvarSlet
 6. Hvor er de skønne! Både bukser og sko.....
  Ha en dejlig dag

  Kh

  SvarSlet
 7. Kære Christina - jeg er vild med dine "daisy" bukser.. :-) Jeg har selv et par liggende - som endnu ikke er syet sammen.. Jeg må priorietere ikke?! Ved du hvad - da vi kom hjem i dag var der en postkasse fuld af gaver.. man kan ikke forestille sig, at blive så overrasket som vi gjorde.. jeg er så rørt... og glade for alle sagerne.. marie har bøjlen i håret.. sommerfuglene hænger på mit skab... rullestegen er ikke kommet hjem endnu - men hun skal klart i den smarte bluse... jeg skal have syet et par hør bukser til den - det vil passe perfekt.. tusinde tak ven.. kærligst fra C PS - jeg har ikke været hjemme de sidste par aftener.. men får svaret din mail snarest.. :-)

  SvarSlet
 8. Uha de er fine dine nye bukser - jeg må simpelthen i gang med det liberty, har forelsket mig vildt og inderligt i alle jeres sysler i de fantastiske liberty-stoffer

  SvarSlet
 9. Anbefaler på det stærkeste at sy bukser i liberty - føles som silke :)
  Tak for alle de fine komplimenter!!!

  SvarSlet