Søg i denne blog

mandag den 10. maj 2010

Orden....


...er en fantastisk ting!! ...altså lige indtil næste gang man har været i papir eller stof - så ligner det igen, at der er sket en eksplosion... men indtil da nyder jeg synet af orden :)

10 kommentarer:

 1. Det er noe eget ved å sitte å sortere å tapeter, stoffer etc;) stilig med en fuglsang kasse;)

  SvarSlet
 2. Ja det er skønt når det er gjort :) og så når den rette opbevaring er fundet :)

  SvarSlet
 3. Mon det er noget, der er i luften? Jeg har også ordnet og sorteret i dag. Men, hvor ser det fint ud med den gamle trækasse, er så dejligt når man ikke behøver gemme sine ting for langt væk, men kan gå og glæde sig over dem i hverdagen, og samle inspiration til næste projekt

  SvarSlet
 4. Uhh det ser godt ud. Kender godt fornemmelsen... Har selv lige ryddet op og sorteret! Det er en dejlig følelse bagefter ikk.

  KH Camilla

  SvarSlet
 5. skøn kasse. og sikke en lækker samling papir du har fået dig :)

  Kh sara

  SvarSlet
 6. Ja det er en skøn ting med orden. Jeg elsker orden. Og HADER rod. Men sådan er vi jo så forskellige

  Og sikke mange fine papier du har der

  SvarSlet
 7. åhhh... elsker også orden, men lige pt ved jeg ikke hvad mit sy bord ligner... ups... Måske jeg skulle overtale manden til at køre i ikea efter lidt ekstra hylder. he he.

  SvarSlet
 8. åhh kender det alt for godt :)

  SvarSlet
 9. Ja det er fedt med orden - tror bare jeg har gang i for mange ting på en gang - og det kommer altså hurtigt til at flyde så :)

  SvarSlet
 10. he he.. det lyder som mig, jeg går også igang med 100 ting.. Lige nu har jeg faktisk gang i 4 projekter, og de ligger og flyder alle tre ting. ha ha... ;-P Er ved at lave et billede der skal hænge ude ved puslepladsen, og så jeg ved at hækle en sommerkjole til Lea og et hæklet gardin til vores badeværelse dør, og så har jeg også gang i 2 par bukser der lige skal syes sammen til både Lea og bette ny.. Plus jeg vildt gerne vil have syet et nyt betræk til min puslehynde!! hmm... ha ha...

  SvarSlet