Søg i denne blog

lørdag den 15. maj 2010

Hjemme igen :)

Efter to skønne overnatninger i mit barndomshjem er jeg nu landet i smilets by igen med datteren min! Min kæreste har fortsat arbejdsweekend, så resten af weekenden skal gå med at få ryddet op, sovet, blogget og syet inden hverdagen/bacheloren starter igen :)
Har nydt mine søskende og forældre på en helt særlig måde denne weekend - nok fordi jeg ikke har været hjemme i Sønderjylland siden midten af januar - tiden er fløjet med eksamner, sygdom, aftaler, en travl hverdag og USA-tur. Dog har vi mødtes i mine forældres sommerhus og hos os i Århus, men det var nu alligevel rigtig dejligt at se dem. Selvom man er flyttet hjemmefra, har startet egen familie og er lykkelig bosat i Århus, ja så vil det nu altid være hjem...
Torsdag stod på ren afslapning og igår efterlod jeg Luna hos mormoren, morfaren, mostrene og onklen og tog mig en laaang genbrugsrundfart rundt i det sønderjydske. Har længe haft lyst til dette, og nu bød muligheden sig :) Desværre ingen kræmmermarked denne weekend, men til gengæld er genbrugsforretninger at finde i næsten alle byer. Dette er dog ikke at sige om 70'er stof, meeen kom dog ikke tomhændet hjem ;)
Mor alene på farten i det Sønderjyske. Vojens, Rødekro, Agerskov, Kliplev, Padborg, Tinglev, Løgumkloster og Toftlund blev det til. Et par enkelte butikker var lukkede pga. Kristi Himmelfarts-ferien, men det blev alligevel til en ordentlig stak butikker fra 10.30-17....Lækre stoffer, Erik Kold bøtte til samleren, den fedeste morgenkåbe i turkis retro mønster, samt en syæske fra Tiger, der lige har sneget sig ind!Ja billederne siger vist sig selv... jeg er afhængig! Det midterste er det skønneste vattæppe som jeg fandt på min tur - dette sted vil der komme et indlæg om, for sikke en retrohimmel :)En tur i Kolding Storcenter blev det til inden afgangen mod Århus - og det medførte nogle skønne lækkerier :) Badedragten er dog fra genbrugsrundfarten - den mest bedårende badedragt med Yvonne-margueritter til en sølle ti'er... lige til vores Rhodos-tur sidst i juni med mine forældre og søskende :)Og nu må jeg da vist hellere komme tilbage til dette!! Ofte er de billeder man ligger ind herinde præget af nylig oprydning og rengøring (heldigvis at støv dog ofte ikke at syne på billeder), men er det ikke også på sin plads ind i mellem at vise hvordan der OGSÅ kan se ud? :)

15 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fantastiske ting du er kommet hjem med søjde... Uhh hvor ville jeg gerne have været med dig på den genbrugsrundfart :) Og hvor jeg glæder mig til den Kold-bøtte, som jeg tror er mindre end den jeg fandt i går, men det er absolut intet minus :) Håber du har nydt weekenden, og at vi snart ses... Hils Brormand og Prinsessen...
  Knus Jeanette

  SvarSlet
 2. Der havde også været plads til dig på passagersædet hvis du ikke skulle ha været på arbejde ;)

  SvarSlet
 3. Ja sikke nogen skønne ting, du fandt på din tur. Tror du kender nogen genbrugsbutikker her i Sønderjylland, som jeg ikke kender:) Hvor er du oprindeligt fra? Jeg bor jo i Aabenraa, så måske vi skulle stikke hovederne sammen engang du er på besøg i det sønderjyske!?

  SvarSlet
 4. Ja du har da forresten nok ret i at den er mindre - lagde godt mærke til det da jeg havde den i hænderne :)

  SvarSlet
 5. Malene: Jeg kommer fra Gabøl, Vojens kommune :) Er helt klart med på blog-hygge en dag! Jeg skal hjem igen næste weekend, men der er tiden booket op med pinsefrokost og grillhygge :)

  Har fundet en oversigt over genbrugsforretninger her: http://www.thranesen.dk/?cat=207, så den kørte jeg bare efter :)

  SvarSlet
 6. Det ligner en rigtig dejlig tur. Og jo, det er på sin plads, at også vise rodet ind i mellem:)

  SvarSlet
 7. Ih, tak. Så skal jeg vist også på tur:) Kender dem i Vojens, Rødekro, Aabenraa, Haderslev, Sønderborg, men ikke de mindre byer...Super du er med på blog-hygge en dag. Næste weekend er også booket her, men lad os da lige skrive sammen, når du ved, hvornår du igen kommer herned af:)

  SvarSlet
 8. Rødekro, Padborg og Toftlund var bedst i denne omgang, men tror det skifter lynhurtigt alt afhængig af hvad der lige dukker op på lageret...

  SvarSlet
 9. Det tror jeg du har ret i - Glæder mig til jeg har ferie, så jeg kan tage den helt store tur:)

  SvarSlet
 10. Genbrug i de mindre byer er så fantastisk :-) Ville ønske jeg havde en bil nogen gange... Tillykke med fundene

  SvarSlet
 11. Kreativt rod du kære hvor ser det godt ud hjemmehygge og fund godt gået og du er ikke gået glip af andet end regn herhjemme ;-)

  KH

  SvarSlet
 12. Sikke en dejlig tur I har været på..:)
  Ikke mindst din genbrugsrundfart..;) lækre ting, du har fået med hjem.. Den liste må gemmes til jeg skal ned til svigerforældrene igen i Rødekro - plejer også at være lidt rundt og lede, men nu ved jeg da lige hvor jeg skal køre hen..Tak!:)

  Og kreativt rod er i mine øjne hygge (lge indtil jeg skal bruge spisebordet i stuen igen til andre formål altså;)

  Kh Anne

  SvarSlet
 13. velkommen hjem igen - som de andre, tænker jeg også at det må have været en herlig 'genner-runde' ;) Jeg har fået en svigerfamilie fra det vestjyske, så nu er det dér min rute ligger ;) Og realitets-fotos er nu engang skønne....

  SvarSlet
 14. Hej - sikke en dejlig shoppe-loppe tur! Én af mine allerbedste veninder er fra Sønderjylland ;-)

  Mht. bytte af stof.. Har du meget af det med hjerterne på? Det ville jeg da RIGTIG gerne bytte til det flower-power stof af mit du var interesseret i på et tidspunkt :-)

  Knus og god nat B

  SvarSlet
 15. Fantastisk tour-de-genbrug du har haft! Det er nemlig præcis i de mindre byer hvor de bedste scoops ofte er...

  Sysler også med planer om en tilsvarende tur, men med åbningstiderne skal det bare næsten være en almindelig hverdag. Skulle du finde saksen frem er jeg klar på lidt nye bytterier (har fået lidt nyt stof)...

  SvarSlet