Søg i denne blog

tirsdag den 5. april 2011

Berlin!

Vel hjemme igen! Vores forlænget weekend var nemlig ikke bare herhjemme... Troels og jeg har været i Berlin! Uden barn, men med et dejlig vennepar! Åhr ja DET var skønt!! Jeg har aldrig været i Berlin - og faktisk aldrig haft behovet for at se Berlin. Men da vores vennepar fortalte om deres tur til Berlin sidste sommer, begyndte en spirende nysgerrighed at opstå og vi aftalte i efteråret, at tage afsted sammen her til foråret. Og det lykkedes at få al logistikken til at gå op, så i weekenden fik vi set skønne Berlin! Åh, det er noget helt andet end London og N.Y. og Washington DC, men også en fantastisk  by, som jeg kun lige har snuset til og absolut skal besøge igen!!
Vi ankom fredag eftermiddag og var hjemme igår, mandag, omkring 14tiden. Så det var ikke længe vi var dernede, men vi fik alligevel rigtig rigtig mange indtryk med hjem. Vi har spist, drukket, shoppet, spist, drukket, sovet, shoppet, shoppet MERE, set Die Berliner Flaktürme, spist, drukket, sovet, kørt med sightseeing bus, spist frokost med et andet vennepar, der også var i Berlin (og set deres lille dreng på 6 mdr., så moderen her fik stillet lidt af sit moder-behov, hvor savnet til Luna især søndag fyldte meget!) og så fik vi også besøgt Ritter sport Schokowelt, mmm mmm mmmmmmm! (Vi er ret vilde med rittersport herhjemme!)
Vi fik virkelig shoppet igennem - Berlin er jo FYLDT med fantastiske butikker, lækre ting og billige priser. Farligt....Det er lige mig :) (måske knapt så meget vores mænd, men så fik de drukket Berliner Weisbier imens!)
Noget fedt var også især, at der bare var påskepynt og påskeæg OVERALT - hold da op, har aldrig set så meget samlet på et sted! Det går de virkelig op i, og var vildt begejstret. Fik også lidt påskepynt med hjem! Og lidt tøj... og sko... og nips... og ritter sport... og... og...
Nu tilbage til hverdagen som mor, arbejde, markedsforberedelser og hus/have arbejde.
Godt at være ude... men skønt at være hjemme igen, fyldt med en masse ny energi!

8 kommentarer:

 1. dejlige billeder... især kysse billedet ;)

  SvarSlet
 2. he he tak, er også selv helt vild med det billede :)

  SvarSlet
 3. Fantastiske billeder, det må have været en dejlig tur.. :)

  SvarSlet
 4. Hvor lyder og ser det dejligt ud. Jeg har lige som du heller aldrig haft behov for at se Berlin, men alle snakker så varmt om stedet når først de har været der, så måske man en gang snart alligevel skulle tjekke byen ud.

  SvarSlet
 5. og PS: Det er da lige til en kommende bryllupsinvitation, det kyssebillede der :-)

  SvarSlet
 6. Ser ud som en skøn tur, kyssebilledet er også bare så fint!

  Håber snart at jeg kan komme til Berlin igen, det er en skøn by :-)

  Får vi noget af din shopping at se, det lyder som nogle dejlige ting du har købt ihvertfald?

  SvarSlet
 7. Rakel; det var bare en rigtig skøn tur - dejlig lige at komme væk fra alle hverdagens gøremål... og fantastisk at nyde hinanden i de omgivelser!

  Mie; jeg som ikke troede jeg skulle se Berlin, vil absolut anbefale det til alle!! Og ja billedet er lige til bryllupsinvitationerne ;)

  SvarSlet
 8. Trine; billeder af shoppeturerne er lige præcis kommet på bloggen ;) håber også for dig, at du snart kommer afsted igen!!

  SvarSlet