Søg i denne blog

søndag den 15. maj 2011

Mors dags gave og blandet!Åhh det har været godt, at have en uge hjemme efter markedet! Ingen "SKAL sy"-aftener, ingen dårlig samvittighed overfor barn, mand eller hus...
Men jeg er dog vildt glad for at have oplevet markedet som udstiller, mærket stemningen og forventninger! Jeg har grædt, grint og været så spændt sammen med alle de andre udstillere og lejskoletøser! Jeg savner dem allerede og glæder mig så meget til et gensyn!!
Ugen er blevet brugt på at sunde alle oplevelserne og til at få forventningerne afstemt med hvad jeg så rent faktisk oplevede og solgte. Besøgstallet var ikke det helt vilde, men der var en god strøm mennesker. Der blev mest solgt småting, så det er noget jeg vil være mere opmærksom på, hvis jeg skal med en anden gang. Men jeg er nu alligevel rigtig glad for, at jeg valgte at gå ALL IN med pusletaskerne, for hold da op en reklame man får sådan et sted!! Folk fik rørt, pillet ved og beundret! Og jeg fik kastet visitkort til højre og venstre :) Det har også medført, at jeg denne uge har gået med flere overvejelser omkring fremtiden og salg. Jeg har også fået en meget spændende mail om salg af pusletaskerne, som jeg arbejder videre med, så mere om den hvis det bliver aktuelt :)
Da jeg kom hjem i søndags stod min kæreste klar med min mors dags gave (havde i tumulten glemt alt om mors dag og det faktum, at min kæreste de forrige år har købt det lækreste mors dags gaver).. så det var med tårer i øjnene og en kæmpe begejstring, at jeg modtog min gave... Nemlig et japansk kirsebærtræ! Åhhh suk, dem har jeg godt nok kigget langt efter i de nærliggende haver i vores by, og har flere gange nævnt, at sådan et ville jeg gerne have i haven. Men jeg har da overhovedet ikke tænkt den tanke, at jeg ville få den i mors dags gave... Det træ vil få så stor en betydning for mig netop fordi den er fra min lille pige og meget omhyggeligt valgt af min kæreste! I starten af ugen blev træet plantet. (Bemærk Lunas nye hæklede solhat - den har jeg så kun taget et år om at få færdig, men nu er den taget i brug.)
Luna er blevet kysset og krammet og så har jeg fået slappet af på sofaen. Nu er det ved at være husets tur til at blive plejet og især kreaværelset, som trænger til en ordentlig sortering og oprydning! Men først fra i morgen! I dag skal min krop plejes efter 14 timers arbejde fredag pga. SFOéns Fritterfestival med børnebands, slushice, popcorn, hoppeborg, sminkebod m.m. og så var der så lige også en polterabend i går... Så der er lidt tømmermænd og MEGET ømme lemmer pga. sumobrydning. Så vi tager en rigtig søndag med tegnefilmshygge, cola (til de voksne) og grillmad.!

Så GOD SØNDAG til jer også :)

OBS: Efter markedet er der røget 5 pusletasker ud af 10. Tørklæderne kommer til salg i aften , der er to patchwork tilbage (325,- stykket) og 8 med stjerner 200,-stykket!

5 kommentarer:

 1. Tillykke med flot træ :) Godt at det går godt med dine pulsetasker - de er jo så fine ;)

  SvarSlet
 2. Super flot gave du har fået dig - og dejligt med af Luna der står stolt ved siden af gaven :)

  Åhh jeg håber jeg er hurtig nok med et af dine patchwork tørklæder ;)

  SvarSlet
 3. Hej. Jeg var en af dem der var forbi din stand om lørdagen. Jeg vi talte om din gris, som jeg syntes var helt fantastisk -s- Og din svigerinde (husker jeg rigtigt?) fik jeg en god snak med om bjælder -s- super hyggelige ting du har :o) Jeg havde bare ingen børn i mini-alderen -s- Lyder spændende med dine pusletaske planer. Glæder mig til at høre mere om -s- Hilsen Heidi Clara

  SvarSlet
 4. skøn hat din datter har på sådan en type hat lavede jeg i mine unge dage :)

  SvarSlet
 5. Sikken en smuk gave Christina! Det bliver da så fantastisk at kunne gå og kigge på det, og se det vokse sig større og større.

  Og så spændende med forhandling af de pusletasker! Det glæder jeg mig til at høre mere om - og til at ses ikke mindst! Når du har fået passet og plejet din familie og dit hus ;-)

  Knus til dig

  SvarSlet