Søg i denne blog

søndag den 4. september 2011

Kjole in action!

Tak for de søde kommentarer på kjolen igår og efterspørgslen af billeder, hvor kjolen er på :) Månepigen var så fin i går og var rigtig i hopla! Hårbøjlen røg dog som det første!
Hun var eneste barn under 9 år, men hun var vældig aktiveret af både farmor, fastre, fasters kæreste og Troels´kusiner, som gerne rendte med hende ned til stranden, legepladsen og ud at få is ved iskiosken :) Hun er en pige med fis i rumpetten og hun sidder kun stille ganske få minutter ad gangen når vi er til fest. Selv til en sang med en meget langsom og gammel melodi formåede hun, at få beatet op og dansede midt på gulvet :) Og midt i hendes farmors tale kom hun ind nede fra stranden, hvor hun var med Troels kusine og råbte "Moooar, må jeg godt få en is??"..."Nej Luna, ikke lige nu"....til det kom et stort "Øvvv..." (stadig midt i farmors tale) og så vendte hun sig hen mod kusinen og sagde "må ikk få is for mor!"... Det var liiiidt svært at holde fatningen imens - for tårerne begyndte at trille så sjovt var det :)
Skøn skøn familiedag - dog efterfulgt af en hård nat med hoste og slim. Så vi har rendt inde ved hende flere gange i nat og det kan mærkes i kroppen i dag hos os alle tre - så nu skal der slappes lidt af :)

Ha' en rigtig dejlig søndag!!

5 kommentarer:

 1. Åhhh hvor er hun skøn i sin nye kjole :o)
  God søndag.
  Kh

  SvarSlet
 2. Årh så charmerende altså! Havde først ikke set den fine detalje med den hæklede/strikkede ærmekant. Det er virkelig fint!

  SvarSlet
 3. Hvor er hun bare lækker, pangfarver er lige hende ;O)

  SvarSlet
 4. Hvor er hun bare lækker altså! Og det er kjolen også! :)

  SvarSlet
 5. Skøn kjole, og skøn lille prinsesse :)

  SvarSlet