Søg i denne blog

søndag den 20. maj 2012

En ulykke kommer sjældent alene...?

Jeg ved snart ikke, hvordan jeg skal starte dette indlæg... Men jeg ved, at jeg har brug for at åbne op og fortælle om den dag i torsdags, som har medført et forfærdeligt chok i kroppen samt ked af det-hed.

Min blog handler jo meget om min kreative projekter, men til dels også mine børn. Jeg ved dog godt, at det er billeder, hvor der er strøget glans og sukker ud over, fremfor billeder af min datter i hendes hysteriske anfald og en overtræt baby, som ikke vil sove til middag. De billeder har vi nemlig også... Hvem har ikke det? Men det skønne ved bloggen, er at jeg selv kan bestemme, hvad jeg vil vise frem. Og hvad jeg vil fokusere på og huske på fremad.

Men som med Troels sygdom og operation (som er flyttet til på tirsdag i stedet for i onsdags), så er der bare nogle ting, som er private, men som jeg alligevel også har brug for at skrive om, for de ting er noget, der fylder meget! Og lige nu er der lige dette "bump", som jeg har brug for at skrive om, før jeg laver (lidt ligegyldige ift) indlæg om fx det sengetæppe, jeg har syet i barselsgave eller den kage vi fik forleden...

Jeg har altid frygtet:

1. At nogen af mine nærmeste eller tæt på os kommer noget til
2. At gøre skade på andre

Begge ting skete i torsdags - helt uafhængigt af hinanden! Men på næsten samme tid!
Så sent som om morgenen, tænker jeg i bilen på vej ud af indkørslen, at jeg virkelig frygter en dag at køre én ned, fordi at det er svært at orientere sig ordentlig pga. hæk. Og der kommer mange løbende forbi på fortovet og også børn på løbecykel m.m.

Da jeg så kører hjem fra babybio ved middagstid (hvor jeg var afsted med min søster og se The vow - en film om trafikulykke og hukommelsestab), vælger jeg at køre udenom byen (Århus) og kører derfor langs vandet og ender nede ved Tangkroen! Hvad jeg har glemt, er at der i Kristi Himmelfartsferien er Kræmmermarked og MANGE mennesker. Jeg tager en hurtigt beslutning om, at køre en anden vej end hvad jeg først ville. Dette betyder at jeg skal svinge til højre to gange lige i streg, og derfor over to fodgængerfelt. Der er mange mennesker og cyklister, men jeg kan køre over de to fodgængerfelt uden at stoppe. Jeg ser dog ikke den dame, der går lige ud foran min bil ca. 20 m efter fodgængerfeltet. Hun ser sig ikke for, og har travlt med at komme over til en bus. Jeg når ikke at se hende, da jeg kigger bagud for cyklister.
HELDIGVIS slap hun med 2 sting og en forslået krop. Politiet kom, efter ambulancen kørte på skadestuen med hende, og jeg bliver ikke sigtet. Det var et heldigt uheld, sagde politiet!
Men hold nu op, hvor var det en grim oplevelse. Den sidder dybt i mig.

Men desværre er det ikke nok forskækkelse den dag.
Da jeg kommer hjem og venter på et afsluttende opkald fra politiet, efter de havde været oppe på skadestuen, kommer to naboer over... Vores fælles tredje naboer står midt i en meget ulykkelig situation. Deres datter, Lunas legekammerat, er blevet sparket i hovedet af en hest. De mere konkrete detaljer, vil jeg ikke ind på, men hun har været i stor livsfare og er blevet opereret i hjernen i mange timer.
Vi håber nu på at alt går godt og at hun snart kommer hjem igen og uden alt for mange mén! Den dybeste respekt herfra til de utrolig dygtige læger og en fanastisk stærk pige!!! Ift. lægernes første melding er det et mirakel at hun lever!!

Vi ber for hende, og håber at I også vil!

23 kommentarer:

 1. Hold da fast. ja det er ikke lige det man ønsker. hverken det ene eller andet.
  Tror det er godt du kommer ud med det. Selvom man snakker meget hjemme i privaten om sådanne ting, så hjælper det jo også engang imellem at få det hele skrevet ned.

  Jeg håber at du snart er ovenpå igen. Og dejligt der trods alt ikke skete mere med damen. Mon ikke hun ved at det var hendes skyld. Det tror jeg.

  Og så ber jeg til at den lille pige kommer sig hurtig. Puha en ting at få af vide lige efter man selv har oplevet noget ubehageligt.

  Nu håber jeg at du vil nyde dagen i dag sammen med din familie ;). Måske der lige kommer et kram eller 2 ekstra!

  SvarSlet
 2. Pyh, nogle grimme oplevelser. Jeg håber pigen kommer sig helt. Jeg har engang stået lige ved siden af en pige, der blev sparket bag i hovedet af en hest, så jeg sidder helt med kuldegys over hele kroppen nu.

  Kram kram kram til jer!

  SvarSlet
 3. Føj for en dag...

  Og jeg håber meget at i trods alt kommer igennem det hele, også mandens syddom og operation, men de to grimme oplevelser, puha, så rejser nakkehårene sig.

  Jeg kender det godt, min egen blog var også til mine kreative ideer men er nu også blevet et sted hvor jeg udlufter mine frustrationer (vi har også vores trælse kampe for tiden), og ja det er desværre sådan en ulykke sjældent kommer alene. Men når man bruger en blog sådan, så bliver den også personlig.

  Håber ikke i får flere af den slags dage.

  SvarSlet
 4. Føj en træls dag. Jeg frygter virkelig også at komme til at køre et andet menneske ned.

  Jeg sender en masse bønner i pigens retning. Håber ikke for hende, at hun får for mange mén.

  SvarSlet
 5. Alt kan og skal ikke altid være rosenrødt. Med det skrevet så håber jeg du kan få rystet den grimme oplevelse ud af kroppen.
  Sender en tanke til den lille pige og hendes familie og håber at hun snart må blive frisk.

  SvarSlet
 6. Åh nej!!! Masser af tanker fra mig!

  SvarSlet
 7. Ååååh altså, sikke en grim historie du her kan fortælle om, eller rettere 2. Jeg kan godt forstå det skal ud og jeg syntes det er en rigtig god ide, at komme ud med det her til "os" for SÅDAN er LIVET OGSÅ. Det man frygter allermest, kan pludselig ske. Enten for en selv eller for nogen som er meget tæt på og så bliver verden pludselig et "fremmed" sted, for alt hvad der var trygt og godt er vent fuldstændigt på hovedet.

  Nu skriver jeg noget som jeg VIRKELIG HÅBER, du IKKE vil MISFORSTÅ!
  Jeg er sel tilhænger af, tale med professionelle, når livet er svært (jeg har lidt meget af angst og depression) og jeg har erfarret for mit eget vedkommende, at det er SÅ GODT for kroppen, at komme af med alt det der flyder over, så jeg tænker, at i DIN situation, kunne det måske godt være pengene værd, at tale med en psykolog (eller en krise psykolog, måske dækker din forsikring?) Jeg tænker bare, at selvom dammen ikke kom til skade på den meget alvorlige måde, har DU måske brug for, at snakke meget mere om det end du lige selv tror?

  Det er med de kærligste tanker, at jeg skriver dette...så jeg håber du vil tage imod det positivt ;O)

  Med hensyn til din "nabo" så kan du tro jeg vil bede for hende. Jeg håber på alt mulig held og lykke til den stakkels pige og den berørte familie. Jeg håber og tror, at det hele ender godt - trods livet nogen gange har nogle svære bump på vejen.

  Selvom det kan lyde meget hårdt (og jeg er på ingen måde hård) Må du huske på, at det gudskelov ikke er dit barn, den frygtelige ulykke er sket for og du skal tage dig selv og din oplevelse med trafikuheldet ordenligt. Vi mennesker har en tendens til at glemme os selv og passe på, samt at sørge for andre før os selv.

  Den oplevelse du lige har haft, sammen med ulykken for "naboens" datter - er rigtig meget på een gang. Husk dig selv ;O)

  Rigtig mange tanker til dig i en svær tid.

  Kærlig hilsen
  Betina

  SvarSlet
 8. Puha, nogle grimme oplevelser!! Kan godt forstå du har brug for at lukke lidt op!
  Jeg krydser fingre og beder en lille bøn for Luna's legekammerat. Åh, det er så forfærdeligt, når der sker noget med børn.
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 9. Masser af tanker herfra både til dig, damen, og den lille pige og hendes familie...

  SvarSlet
 10. Forstår godt du er rystet...håber du har nogen at snakke med om påkørslen af damen...Håber pigen der er blevet sparket i hovedet af hesten kommer sig: Varme tanker til dig herfra!

  SvarSlet
 11. Puha åh jeg tænker på dig Christina... Håber den lille pige bliver sig selv igen.
  Mange tanker herfra

  SvarSlet
 12. Ej ej puha sikke en grim dag. En af dem man helst ville have undgået. Jeg sender dig kærlige tanker og sender en lille bøn til ham der oppe om at passe på den lille pige. Håber hun bliver sig selv igen, som Mama Lola skriver.

  SvarSlet
 13. Æv, for en træls dag! Det er sådan noget, der kan sidde dybt i mig i flere år efter, og hver gang jeg mindes det, kommer klumpen i halsen tilbage.

  Jeg så dig forresten stå og tale med politiet umiddelbart efter - jeg tænkte, at det ikke var det bedste tidspunkt at løbe over og præsentere mig selv ;)

  Kh Line

  SvarSlet
 14. Har det ligesom dig med at jeg tænker nøje over hvad jeg blogger om... feks. har jeg ikke blogget om min far der døde sidste år af cancer i hjernen, på trods af det fylder min hverdag op hver evig eneste dag og at jeg stadig er dyb sorg...

  Jeg forstår dig godt og det gør mig meget ondt du havde den frygtelige oplevelser med at køre en ned... jeg tænker også selv tit på det, og det er virkelig ens skræk at det skal ske. Men det KAN ske og for mange sker det også, og jeg håber du i dit hjerte kan finde ro og fred med at det heldigvis ikke endte værre, og at det var et uheld som politiet også sagde, det er jo langt de færreste der ønsker at køre nogen ned. Stort knus til dig.

  Jeg vil også bede for den lille pige, håber hun kommer igennem det uden mén, mine varmeste tanker!!!

  SvarSlet
 15. Kære Christina, alle gode tanker og kram herfra!

  SvarSlet
 16. Kan simpelthen ikke finde ord til at respondere klogt eller detaljeret på dit fine indlæg, men vil blot anerkende dit mod med at dele disse svære tanker og følelser med os andre. Respekt herfra til dig og tanker og bøn til den stærke pige og hendes familie.

  SvarSlet
 17. Åh nej, jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive :( hvor er det bare en forfærdelig fortælling om en helt forfærdelig dag. Det må være svært at håndtere det hele på en gang og endnu sværere at få sat ord på sine tanker. Jeg sender dig og den lille pige en masse positive tanker og håber at fremtiden bringer bedre tider med sig.

  SvarSlet
 18. Puha.. Får helt ondt i maven og sjælen.... Jeg sender en MASSE helbredene støv afsted mod dig og dine omgivelser!!!

  SvarSlet
 19. Det vil jeg gerne! Og puha hvor er livet altså skrøbeligt.. Håber at alt ender godt og til det bedste.

  SvarSlet
 20. Sikke en dag - har slet ikke ord - sidder her med gåsehud over hele kroppen :(

  Godt der ikke skete mere med damen du ramte - det er også noget af det jeg frygter når jeg kører bil, er glad på dine vegne over at det ikke gik værre - uanset skyld, så ville det være forfærdeligt hvis det var gået værre...

  Og pu ha en besked at komme hjem til med den lille pige - beder for hende og håber ALT det bedste.

  Kh Karina

  SvarSlet
 21. Det var dog forfærdeligt!
  Sender den lille pige og hendes nærmeste alle de bedste tanker!
  Håber på det bedste!!!!

  Kh Michelle

  SvarSlet
 22. Varme tanker herfra til jer allesammen

  SvarSlet
 23. Gys gys gys! det er slet ikke til at holde ud. Stakkels lille familie, jeg håber det ALLER bedste for den lille pige.
  Og kram til dig også, det må have været en rigtig slem forskrækkelse at der pludselig var en dame foran bilen :(

  SvarSlet