Søg i denne blog

torsdag den 31. maj 2012

Sengetæppe i barselsgave!

Tilbage i maj syede jeg dette senge/lege/svøbe/ligge-på/have-over tæppe, som Laurits' lillebror August har fået i barselsgave!
Hmm det passer da ret godt til Kalles seng... måske et muligt kommende projekt? Tjoeh sådan ét skal min dreng da vist også have :)
Gad vide om jeg får syet det ;) Sikkert ikke, nu hvor det er noget hvor jeg tænker "det skal jeg lave igen - til min egen" :)

Det lille pus i sengen er syet af den dygtigste dukkemager!

8 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint, dejlige farver. ha en dejlig dag

  SvarSlet
 2. Det er bare super flot, kan godt lide harlekin mønstret i det istedet for det altid er alm firkanter :) Skønne farver :)

  SvarSlet
 3. Det er SÅ fint, kan virkelig godt lide at ternene er "harlekin"! FEDT fundet på :)

  SvarSlet
 4. Hold op hvor er det flot, er helt vild med mummi stoffet og en flot afslutning rundt i kanten:-)

  SvarSlet
 5. Sikke et lækkert mash-up af retro, æbler, mummi og ensfarvet! Jeg er helt vild med det mønster og farvemiks, det er virkelig et kombination der er spot on! Og som de andre skriver, sikke en flot afslutning.... Ved slet ikke om jeg tør forsøge at gøre dig det tæppe efter :-) Men nu ryger det alligevel på "Want to do" listen :-)

  SvarSlet
 6. Super fint! Elsker detaljen med harlekin tern..

  SvarSlet
 7. Hvor er det lækkert - er vild med de klare farver.

  SvarSlet
 8. WOW hvor er det bare helt vildt flot!! Jeg er helt vild med farverne, det gad jeg virkelig godt have her hjemme også selvom jeg kun har piger. Jeg er totalt betaget af harlekin mønsteret i stedet for almindelige firkanter, hvilket også er flot, men dette er jo helt fantastisk :) Bøjer mig virkelig i støvet!!

  SvarSlet