Søg i denne blog

søndag den 14. februar 2016

14.08.2015-14.02.2016

I dag har vi været gift i 6 måneder! Vi havde det skønneste havebryllup hjemme med vores allernærmeste venner og familie.
Jeg har i mange år drømt om et kæmpe bryllup. I kirke, med 80 mennesker og kæmpe fest bagefter. Vi har været evighedsforlovede siden 2010, og har tænkt mange tanker omkring det bryllup (nooook mest mig.)
Min skønne Laura Linder skulle sy min brudekjole af gamle flanconer, vi skulle ha' helstegt pattegris, danse til den lyse morgen og drikke hjemmebrygget fadøl... dette blev langtfra virkeligheden. Jeg er simpelthen for syg. Så efter at have flyttet dagen en gang forinden, valgte vi forrige vinter at aflyse den store fest, men at holde fast i bryllupsdagen. D. 14. august 2015. På vores 10 års kærestedag. Også for at blive sikret ift. økonomi, hus, børnene osv.
Vi overvejede forskellige løsninger og var også omkring et rådhus bryllup og så fest senere. Men det er bare ikke mig. Intet ondt om andres valg af dette... men det ønskede jeg bare slet ikke.
Vi valgte rigtig mange mennesker fra, som troede de skulle til bryllup. Med fuld forståelse fra deres side... men det var alligevel et svært valg og det gjorde ondt i noget tid.
Situationen er bare at jeg kan ikke holde til mange indtryk, og jeg har det allerbedst hjemme i min comfort zone. I vores lille blå perle.
Så vi endte med en smuk bryllups ceremoni i vores egen have, vi blev viet af en præst, fik mad udefra og jeg gik i seng som den første (før min egen datter!).
Perfekt kompromis. Perfekt dag!

4 kommentarer:

 1. Lyder fantastisk:) Manden og jeg blev også gift på vores ti års kærstedag for 3½ år siden. Vi havde et bryllup som vi ville ha' det og vi taler tit om det:)Vores unger elskede at være med til deres mor og far blev gift og fik samme efternavn:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor pudsigt at I også valgte 10 års kærestedagen!! Her set i baklyset var det lige som det skulle være. Måtte lige sluge lidt kameler op til, men jeg kom bare så godt igennem dagen på trods af mine mange følgere efter meningitis. Men ungerne var netop også med her og havde den mest fantastiske fest!!

   Slet
 2. Ser helt fantastisk ud :) Vi blev gift på stranden ved en kæmpe sten som alter, med kun vores forældre og 2 vennepar som gæster for snart 8 år siden, jeg var gravid (halvvejs henne) så jeg endte også med at være den første der gik i seng - faktisk ret hyggeligt, og meget mindeværdigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, at selvom man drømmer om et bestemt bryllup i mange år (som jeg gjorde), så ender det for mange med at blive meget øjebliks-bestemte bryllupper... hvor man er i sit liv, hvad man prioriterer. Og man skal virkelig følge sit hjerte :) det vil klart give de bedste bryllupper uanset pris, antal osv :)

   Slet