Søg i denne blog

onsdag den 24. februar 2016

Baby visit og guddatter Berta, 3 år!

Mandag eftermiddag tog jeg mit forstuvede hoved under armen (samt en hulens masser gaver!) Jeg skulle endelig endelig over og besøge Laura og hendes knap 4 uger gammel baby. Samt fejre hans storsøster - min gudatters 3 års fødselsdag. 
Lidt tema-tosset er man vel altid. Laura og jeg har et eller andet med regnbuer. 3 tallet er til Bertas Grimms fødselsdagsring.
Så fint pyntet op. Til en rigtig tøsepige! Kæmpe begejstring da Berta så det!
Berta er SÅ skøn, når hun pakker gaver op - tager sig så god tid, og bliver så glad for hver eneste gave!
Der blev både leget inden og efter børnehave!
Mens lillepigen var i børnehave nogle timer, bagte Laura kager og jeg pyntede dem. Og så kom de hen i børnehaven efter madpakkerne. Derefter kom Berta hjem, vi fik sovet til middag og så skulle der fejres mere fødselsdag om eftermiddagen.
Bertas 1-års fødselsdagsgave fra os! Siden er der kommet flere figurer til og tal for hvert år. Det fortsætter vi med hver fødselsdag! Senere skal den udvides med en større ring.
Lille Frode Fisk. Så mild og elskværdig fra første øjekast!
Frugtkage alla gudmor!
Tillykke min skat - dejligt at fejre dig!!
 
De næste par dage står på rekreation, ro og ingen planer/mennesker omkring mig udover min lille familie. Jeg var rigtig godt kørende (med hjælp af smertestillende, cola og ro) starten af dagen, men så ramte muren, og jeg blev meget skidt inden togturen hjem. Ikke det bedste udgangspunkt inden en lang togtur. Turen derover var hård, og uheldigvis var pladsreservationen i familiekupé. Så på vejen hjem fik jeg en anden plads i stillekupé. Meget bedre.
Det er hårdt, at blive så syg af, at være sammen med dem, man elsker. Men det var hele turen værd.
  
 


3 kommentarer:

  1. Hvor er det dejligt du havde en god tur

    SvarSlet
  2. Dejligt det var turen værd! Og skøn farverig fødselsdagsfejring må man sige :-)

    SvarSlet
  3. Lyder som en super hit! Pas godt på dig selv de kommende dage!

    SvarSlet