Søg i denne blog

søndag den 28. februar 2010

Kan vi nå 6 nye faste læsere??? Så udtrækkes der 2 ekstra præmier i RETRO STOF :)

UPDATE: 250 FASTE LÆSERE :) Der bliver trukket stof-præmier :) Er i fuld færd med at skrive lodder - puljen lukker 20.00!

4 timer tilbage og sindsygt mange deltagere i min give away :) Jeg er nu oppe på 244 læsere :) kommer der 6 mere blir der trukket:
1. præmie: Tapetpakken
2. præmie: Retro stofpakke
3. præmie: Retro stofpakke
Så skynd dig at tilmelde dig som fast læser og deltag i konkurrencen her :)
Er du allerede med må der gerne linkes, så dine chancer er større ved tre præmier :)

6 kommentarer:

 1. Øj øj øj, det bliver da bedre og bedre :-) jeg er desværre så meget med som jeg kan komme, ellers havde jeg gerne nupset en 20-30 lodder mere :-)

  SvarSlet
 2. Super lækkert. Jeg har også lige lavet et link til denne ekatra giveaway. Så bilder jeg mig ind at jeg har mere held :D

  SvarSlet
 3. Ih altså, det skal der da bare på banen...Jeg må vist lige smide et indlæg på bloggen så :)

  -Og idag kom mit besyv i bloglegen med, så kig forbi og se mine 5 favoritting. Tak for udfordringen, det var sjovt at lave!

  Kh. Julia

  SvarSlet
 4. jamen, man skal da støtte en god og smuk sag ( og sig selv!) så jeg er straks med, ved ikke om jeg er 1 el 2 lodder, skynder mig bare vildt meget!

  SvarSlet
 5. Årh jeg er vist med så meget som jeg overhovedet kan i forvejen..:)
  Medmindre det tæller at være fast læser flere gange om dagen..;) For så ville jeg da ufatteligt gerne vinde/købe en retro stofpakke.. Ser lækkert ud..:) Og min papir/tapetsamling er større end min stofsamling, så det er der jeg trænger..
  Håber på held!!
  Kh Anne

  SvarSlet
 6. Hej,
  mon jeg når det inden kl 20.00.....så er det måske mit lykkelod, hehe. Nu er du i al fald på 250 læsere og jeg glæder mig til at følge din blog. Har snuset lidt til den og synes den ser spændende ud.
  Jeg vil gerne be om 2 lodder...mit stofdepot er ret så mager for tiden,
  kh kirsten

  SvarSlet