Søg i denne blog

tirsdag den 11. oktober 2011

Åh det der drengenavn...

Ja ja der er stadig nogle måneder til han kommer :) Men vi er lidt lost ift drengenavn... Pigenavnet skulle egentlig bare vælges blandt tre, vi begge var enige om - nemlig; Vigga, Nova og Wilma.
Men han tog jo lidt fusen på os, og havde en tap! Og så er det straks værre, for jeg kan kun finde få  drengenavne jeg kan sætte på vores barn... Og lidt ligesom i Venner, ja så er VETO faktisk det eneste vi kan blive enige om ;)
Der er vildt mange jeg synes er super søde... men når jeg så sætter det sammen med Luna eller tænker på, hvordan det ville være at kalde VORES barn det... Ja så lyder det bare ikke rigtigt. Før Luna viste sig at være en pige, snakkede vi om Pelle, Sigurd og Viggo... men det er vi lidt gået fra...
Vi kan godt lide de der 4-6 bogstaver navne.. Men fx Frej, Loke og Thor er jeg ikke tosset med.
Så NU bliver jeg nødt til lige at høre jer ad :) Hvad synes I, at der går godt til Luna? Et L-navn og flere navne er vi ikke til, gerne lidt specielt, men stadig passe til Luna :) Og Aske får jeg ikke Troels med på - så går der for meget Bamse og Kylling i den, mener han :)
Albert er jeg egentlig ret vild med, men der synes Troels så, at det lyder for meget af BÅT til sidst.
Anton, Alfred, Sigurd og Laurits er et brugt navn i vores omgangskreds.
Jeg synes jeg har været alle navne igennem på diverse netsider og lignende debatter på andres blog, men uden rigtig at have fundet det HELT rigtige navn endnu!!
Hvad synes I??

121 kommentarer:

 1. Hvad med Cebastian, for at være lidt anderledes:-)
  Ja! det er svært, det hænger jo på ham hele livet...smiler...

  Ha´en dejlig dag.

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Åh, drengenavne er altså virkelig svære! Da jeg var gravid med vores datter, havde vi 1 pigenavn og ca. 20 drengenavne i spil. Vi blev aldrig enige om et drengenavn, så det var altså heldigt vi fik en pige! Lige for tiden synes jeg at Sylvester og Elliot er ret sødt :-)
  God navnejagt!

  SvarSlet
 3. Felix? :-)

  Mvh Maria

  SvarSlet
 4. Hvad med Villum, Vilfred, Buster, Bertram?

  SvarSlet
 5. Hvad med Asger, Carlo, Villads eller Otto???

  SvarSlet
 6. Vi havde meget svært ved at finde et pigenavn denne gang. Men jeg vil foreslå Otto (fordi min egen søn hedder det :-) ) Havde vi ventet en dreng skulle han højst sandsynligt have heddet Buster. Ellers synes jeg navnet Nor er vildt flot!

  Held og lykke med jagten :-) Jeg havde stadig ikke helt bestemt mig den dag jeg fødte, men min kæreste skyndte sig at sige højt "hun hedder Maise", da jordemoderen spurgte, for så vidste han jeg ikke ville kunne ændre det når det først var sagt højt. Og hun er også en lille Maise - heldigvis.

  SvarSlet
 7. Eller Lasse, Konrad, Malthe eller Bertil??? KH Lisbeth

  SvarSlet
 8. Jeg kan godt lide Theo, Karl, Otto eller Johan..

  Det er altså også svært.. Vi har selv en Mads.. og faktisk også en Luna, det er dog vores hund ;)

  Er gået to dage over med lillebror nu og vi aner ikke hvad han skal hedde.. Jeg vil gerne have en Hjalte og kæresten vil gerne have en Anton og ingen af os vil give os :p

  SvarSlet
 9. Jeg er vild med Otto og Viggo.

  Og syntes de passer godt til søde Luna :)

  SvarSlet
 10. August, Otto, vilas/Villas, sofus, bertil, Frode, virgil, frede, Gustav, Holger,

  SvarSlet
 11. Villum er vores nummer et på listen for tiden.... Men åhhh hvor synes vi også det er svært. Pignavnene spytter vi bare ud i engihed, men de der drenge navne..

  Jesper er til Philip og jeg til Sylvester men ligesom jer er der nedlagt veto..hi... Det er ved at blive favorit ordet herhjemme :)

  Håber i finder det helt rigtige..

  SvarSlet
 12. Hvad med Lauge, Silas, Asger, Esben, Hjalte? :)

  SvarSlet
 13. Jeg har en Otto, så det synes jeg selvfølgelig er fantastisk.:)

  Hvis jeg fik flere drenge skulle de hedde Hugo og Elton.

  God fornøjelse med at vælge navn.
  :) Pims

  SvarSlet
 14. Jeg synes Villy er et sødt drengenavn.
  Selv har jeg en Sigurd, opkaldt efter min bedstefar.

  SvarSlet
 15. vi er også til de der korte navne og synes også det er vildt svært at vælge. Da vi skulle vælge navne til vores børn satte vi nogle kriterier op fx forbogstav og antal bogstaver i navnet. Det gør det ikke nødvendigvis nemmere men det indskrænker valgmulighederne betragteligt. Af de navne du har valgt kan jeg godt lide Pelle (det hedder vores søn) eller hvad med noget som Ruben?

  SvarSlet
 16. Mine egne hedder Gustav, Asger og Conrad.

  Det er kompromierne, skulle jeg helt selv bestemme så var det Villads, Vitus, Holger, Johan eller Julius.

  Sammen med Luna går Vitus nok bedst efter mit øre.

  God fornøjelse med navnet. Hvis jeg havde fået en pige, ville jeg havde været på lige så bar bund.

  SvarSlet
 17. altså jeg ville jo nok foreslå Kian..... mest fordi vi selv har en K-L kombi og det klinger godt i mine øre.

  ellers lian/liam eller miki???

  SvarSlet
 18. Ludo.

  Luna og Ludo.

  SvarSlet
 19. UH ja det er altid svært med de navne!!
  Vi valgte jo Karl...:) Men ellers havde vi også Villy, Theo og Halfdan oppe at vende...

  SvarSlet
 20. He he, drengenavne er de sværeste. Har selv en Vitus og en Villum (samt en Liva og en Tilde ud i pigeafdelingen), og jeg er god tilfreds med begge navne. Der er både kraft, saft og sødme i dem. Skulle jeg vælge om, tror jeg, at de havde heddet Storm og Bror, men vi kunne jo ikke vidde, at vi ville ende med to styks drengebasser, så vores kom til at hedde hver sit af de to navne vi begge kunne lide; min mand valgte først, og så blev det Vitus. Jeg valgte tre år senere Villum, efter at vi havde afprøvet både Viggo, Sigge, Ville og Villas. At det blev Villum skyldtes, at det var det, vi kaldte ham, når han var ked, så det var liegsom "hjertenavnet". Luna er heldigvis et navn, der går med meget, så mon ikke I finder ud af det trods tap...mvh Louise

  SvarSlet
 21. Drengenavne er åbentbart bare svære at finde...heldigvis har jeg fået to piger :-) men her et par bud (som passede til min store datter Lua) og som vil være søde til din pige Luna :) Billy, storm, linus, walder, villum, Theo...jeg kan godt lide korte og lidt utraditionelle navne!!
  Og stort tillykke med med babyboy i maven :-)
  Kh Kira

  SvarSlet
 22. Vi har valgt Konrad til vores lille dreng, som kommer til januar;)
  Ellers var Bertil, Ludvig og Anker på vores liste.

  SvarSlet
 23. Vi har en Bjørn og før han fik det endelige navn havde vi Birk og Bjarke på spil, og min personlige favorit (som manden nedlagde veto over) er Svend.

  SvarSlet
 24. Min kæreste nedlagde veto mod Birk, det kan jeg ellers rigtig godt li'. Mattis og Sejr synes jeg også er fine.

  SvarSlet
 25. Åhhh hvor jeg kender det. da jeg ventede Lea havde vi fundet en masse pige navne vi kunne blive enige om, men da vi ventede Mikkel var den værre. Vi kunne simpelthen ikke blive enige. En aften kort inden min termin sad vi og så en kamp med mikkel kessler, og jeg sagde så til Rasmus at hvis Mikkel vinder, så skal han hedde Mikkel!! -og den var Rasmus med på. Han er dog døbt Mikkel John, fordi vi synes Mikkel måske var lidt kedligt og der mange der hedder det, John har han efter min far. Såå forstår godt jeres situation. Men altså John synes jeg faktisk er et sødt navn og det kort og der ikke mange der hedder det. Noah oh luna synes jeg også ville lyde super sødt samme.

  SvarSlet
 26. Jeg kan godt lide navnene Storm, Villads og Elliot :).

  SvarSlet
 27. Altså vores lille basse hedder jo Charlie, lige tilpas frækt og sødt hvis du spørger mig :-) Ellers kan jeg godt lide Louie, Otto, Willum og Sylvester... God jagt :-)!

  SvarSlet
 28. Jeg stemmer også for Storm eller Elliot. Ellers er Theodor, Tristan, Mikas, Mio eller Frei også rigtig flotte navne :-) Hvis I ombestemmer jer med hensyn til L-navne, synes jeg Liam kunne være rigtig pænt. Jeg kan godt forstå, at det er svært at vælge!

  SvarSlet
 29. Jeg kan godt lide Emil og syntes enligt, da jeg stod og råbte i haven... Lune og Emil ..., der er maaaddd at det lød godt :o)
  Naboerne må have tænkt, nu rabler det for hende, hendes børn hedder da Naya og Nickeline.

  Rigtig god jagt med navnet, og måske kommer det til jer, når i ser ham :-)

  SvarSlet
 30. Hvis I er enige om Vigga, så er Viggo da oplagt. Har selv en af slagsen og synes stadig på 5. år, at det er et rigtig godt navn :-). Storebror hedder Aksel.
  Line

  SvarSlet
 31. Vi er også helt vildt meget i tvivl om navn til vores lillebror. Vi har længe stået imellem Alfred og Konrad, og lige nu ser det ud til at Simon får sin vilje, så det ender med Konrad. God navnejagt - det er virkelig ikke nemt.

  SvarSlet
 32. Der er også bare mange gamle navne, der er blevet søde igen! Carl, Gustav, Villum, Halfdan, Cornelius, Sofus, Conrad... :) Men så er det igen, har nogle i omgangskredsen valgt navnet, hedder bedstefaren det og alle sådan nogle små finurligheder ;) Held og lykke... Måske det bare bliver nemt, når i har ham i armene? :)

  SvarSlet
 33. Drengenavne er bare svære! Buster startede faktisk som en joke, men jeg er slet ikke i tvivl om at han idag har fået det helt rigtige navn.

  Jeg kan rigtig godt lige navne som Severin, (Hen)Ry, Sylvester, Albert, Halfdan,Leopol, Theodor, Konrad, Svend, Pondus osv. jeg kunne blive ved.

  I skal nok finde det helt rigtige navn til ham.

  Kh Laura

  SvarSlet
 34. :) Vi kæmper også stadig med at finde det helt rette navn til lillesøsteren herhjemme..;) Så nu går vi lidt og smager på et par stykker..

  Af drengenavne er jeg vild med mange men især Oskar, Sigurd, Alfred, Karl, Gustav, Laurids og Albert.. Det var dem der stod på vores liste.. Men kan se nogle af dem er udelukket..;)
  Mange af de andre foreslåede er også rigtig søde.. måske bertil eller bertram..:)
  God fornøjelse..
  Knus Anne

  SvarSlet
 35. Jeg har ikke læst ale 38 forslag igennem, så bær over med mig, hvis der er gengangere :-)
  Vi har en Wilhelm herhjemme, og det er jeg jo selvfølgelig vild med, men vi havde også en lang og sej kamp for at finde frem til det rigtige navn. Jeg syntes det mest perfekte navn sammen med Luna ville være Aksel. De der "A" lyde i begge navne, at de er korte, og specielle uden at være "for" specile. Hvis det giver mening :-)

  Derudover er jeg med på Storm, men også Anker, Theodor, Leopold, Oscar, Villads, Villum og Egon (efter min bedstefar) var med på vores ide liste.
  Held og lykke med navne-jagten :-)

  SvarSlet
 36. Hvad med Jeppe? Synes det passer godt sammen med Luna :-) Glæder mig til at høre hvad I finder frem til, for drengenavne er megasvære synes jeg også.

  SvarSlet
 37. Laust er også en god mulighed.

  SvarSlet
 38. Altså Ludvig og Otto er riiigtig gode navne;-)
  Men ellers Vilbert, Ben, Sylvester, Viggo er også fine navne.

  SvarSlet
 39. Smider August i puljen ;-) Naturligvis :D

  SvarSlet
 40. Oskar, Asger, Villum, Bertil, Ludvig og selvfølgelig Linus :-)
  Skulle vi have en dreng mere ville jeg kæmpe hårdt for Aksel eller Bertil. Glæder mig til at høre hvad I vælger :-) Kram

  SvarSlet
 41. Vores søn hedder Kalle, og havde lillesøster været en dreng skulle hun nok have heddet viggo eller Otto :)Så de navne byder jeg ind med :D

  SvarSlet
 42. Jeg stemmer for Noah, Louie eller Xander (Sander). De er i hvert fald højt på min liste og jeg synes især Noa(h) går godt til Luna...

  Glæder mig til at høre resultatet!

  SvarSlet
 43. Hvad med Njor? (Njord/Noor)
  Synes det passer super godt til Luna :)

  SvarSlet
 44. Synes det var lidt sjovt med de pigenavne du nævnte, for min mands fætters piger hedder Luna og Nova. Derimellem er der en Lukas og til sidst en Tristan.
  Nu hvor I har en lille måne-pige kunne I jo evt. vælge Sol (som både er et drenge- og pigenavn) eller Storm. Ellers lyder Luna fint sammen med navne som Noah, Linus og Vitus.
  Jeg er personligt ret glad for navne som Bertil, Wilhelm og især Albert.
  God navnejagt - I har jo noget tid til at beslutte jer, og måske ligner han noget helt andet når han er kommet ud :-)

  SvarSlet
 45. Vi var også nødt til at tænke drenge indtil vi så fik en pige for 5 måneder siden. Vi har i forvejen en Liva, så vi tænkte Anton, Villum, Toke.

  SvarSlet
 46. Noah. Ligesom min dejlige dreng. det passer godt til Luna <3

  SvarSlet
 47. Vi havde både drenge- og pigenavne klar til vores ældste, men ingen af dem passede. Vi lavede en lille ændring på det ene navn, og så var det helt perfekt!
  Da nr. 2 var på vej, var vi sikre på (pr. fornemmelse, ikke scanning) at det var en dreng, så der havde vi kun tænkt i drengenavne. At det så var en pige tog fusen på os! Det tog 3 uger, før vi fandt en navn til hende, indtil da var hun Basse eller Lillesøster.
  Jeg synes det er svært, når man gerne vil finde navnet på forhånd. Vores første navn til Ældste var så forkert, at det ville være synd - sådan føles det i hvertfald ;-) Da hun var et par dage gammel, sad min mand og småblundede og pludselig sagde han navnet - som jeg ikke syntes passede særlig godt til hende, men når jeg tænkte på andre navne til hende, føltes de ikke rigtige. Så hun blev en Frida :-)

  Et navn, der passer til Luna ... Lau, Frej, Tim, Svend eller Matti måske?

  SvarSlet
 48. Her kommer lillebror til at hedde Valdemar når han melder sin ankomst om små 5 uger. Men det var noget af en opgave at finde frem til det. Men det skulle findes inden fødslen! Da vores nu snart mellemste blev født, havde vi ikke et navn klar. Og det var et mareridt at finde frem til det rigtig navn til hende.
  Synes også Ludvig er ret fint.

  Hilsen Mai-Britt

  SvarSlet
 49. Min lille nevø hedder Nor Emil. Nor lyder for mig mest som et pigenavn og efter et år, har jeg endnu ikke vænnet mig til det, men Emil er sødt!

  SvarSlet
 50. Jeg venter selv en Luna til november, men både Nova og Wilma har også været i spil, så vi har ret ens smag i pigenavne. Er stadig ret vild med Wilma...

  Nå men drengenavne vi havde i spil, før vi vidste kønnet, var: Bertram, Johan, Carl eller Villum...

  Synes Bertram går godt sammen med Luna :-)

  Held og lykke med at finde det rigtige navn

  SvarSlet
 51. Hvis du har en smartphone findes der en app med godkendte fornavne. Der kan du lave søgninger på hvor mange bogstaver og hvad begyndelsesbogstavet er :)
  Nu har jeg ikke selv børn... og får det heller ikke i nær fremtid, jeg har også altid syntes det var sværest at finde drengenavne. Men der er godt nok mange gode forslag blandt kommentarerne :)

  SvarSlet
 52. hvad med villads, sylvester, villum, hugo, louis
  eller bertram håber i finder der perfekte navn

  SvarSlet
 53. Carla gik i dagpleje med en lille lækker Milo. Det synes jeg er ret fint.
  Ellers er jeg også vild med Storm, som faktisk matcher Luna rigtig godt :)
  Spændende hvad I ender med :)

  SvarSlet
 54. Drengenavne der ligger højt på min liste er, Viggo, Carl og Mingus :O) Er sikker på I finder et godt navn. Mvh, Dorte

  SvarSlet
 55. Jeg har altid været vild med Elliot og det kom vores første søn til at hedde. Mit andet navn var Bastian - drengen fra The never ending story, var simpelthen min ynglingsfilm som barn :O) , men da jeg endte med at gifte mig med en Bastian, ja, så måtte vi gå i tænke boks da barn nr. 2 også var en dreng og det blev Tristan.
  Da vi ikke bor i Dk skulle det også være navne der kunne udtales nemt på engels og selvfølgelig også skulle kunne udtales på dansk :O)

  SvarSlet
 56. Jeg synes at det kunne være fint hvis de begge havde Latinske navne som Luna(Måne) og Sidus(Stjerne)?
  Ellers synes jeg at Luna og Sune passer fint sammen ;o)

  SvarSlet
 57. Det er sjovt, som man synes ens børns navne skal passe sammen. De bor sammen hos i måske 15-20 år og spredes så, får forhåbentlig en kæreste og bliver så en del af et nyt navnefælleskab...
  Min egen søn hedder Peter - et godt navn, som aldrig bliver moderne/umoderne og også kan bruges internationalt.
  Held og lykke med valget - vi havde også vanskeligt ved at vælge drengenavnet - vi fandt det først efter han var født og vi havde set ham lidt an.

  SvarSlet
 58. Åh, hvem der bare skulle vælge et navn. Jeg syntes der er så mange gode navne, at det kan være svært at vælge. Men jeg har dog et par stykker.

  Ejnar
  Theodor
  Thøger
  Harald
  Kalle
  Eigil (som er vores favorit for tiden)
  Lauge
  Magne

  SvarSlet
 59. Rune, Laurids eller Magnus ville jeg overveje - vist ikke helt så overrendte som de 'usædvanlige' navne, der er meget oppe nu - men i virkeligheden kan man ikke beslutte noget, før man har set sit barn :)

  SvarSlet
 60. hvad med:

  Nikolaj,
  Ludvig,
  Villum,
  Sylvester
  og
  Noah
  held og Lykke med navnet og fortsat god dag.

  SvarSlet
 61. Vitus!!! Luna og Vitus passer så fint sammen :)

  SvarSlet
 62. Luna og Ludvig klinger godt :)

  SvarSlet
 63. jeg synes helt klart Njor ( staves på mange måder) eller storm når det skal passe til Luna :)og man kan sagtens beslutte hvad man skal kalde sin dreng inden han kommer ud. Jeg kunne i hvert fald mærke at det var en Alfred der var derinde ;)
  kh Emma

  SvarSlet
 64. Jeg synes Anker er sådan et fint navn:-)
  Knus

  SvarSlet
 65. Min søn hedder Magne Anker ( i daglig tale bare Magne). Jeg er faktisk ikke så vild med Anker, men min mand, hans far, bedstefar og oldefar hedder/hed det alle sammen til fornavn eller mellemnavn, så det skulle selvfølgelig føres videre.
  Men Magne er mit bud - eller Villum/Willum, som også var en af mine favoritter.

  SvarSlet
 66. Klart en Oscar ( de er såååå skønne sådan nogle nemlig : )) ellers er Vitus eller Villum klart skønne navne også.

  SvarSlet
 67. Vitus, som flere nævner - er jeg selv vild med. Ellers er Nure også sødt

  SvarSlet
 68. August, Villads eller Otto:-) Men synes faktisk også Viggo er et fint navn!

  SvarSlet
 69. Åh ja. Jeg husker tydeligt hvor svært vi også havde det med at finde et drengenavn. Vi endte som bekendt med Alvin, men har lige fundet listen frem med de andre forslag til dig:
  Elliot - Viljar - Villads - Vilhelm -Villum - Luka - Vito - Vitus - Kalle - Liam - Hjalte - Hector
  Glæder mig til at høre, hvad I beslutter Jer for :-)
  Knus

  SvarSlet
 70. Ja her har vi jo en Magne og Luna, og synes deres navne passer godt sammen ;)
  Så mit bud må også blive Magne - eller Magni som egentlig er det rigtige nordiske navn, Thors søn og en rigtig moser - ifølge myten, reddede han sin far da han var 3 dage gammel (kan desværre ikke hele historien).

  Men held og lykke med navnejagten ;)

  SvarSlet
 71. Synes der er mange fine drengenavne :)

  Noor, Mingus, Valde, Hjalte, Sverre, Leander.

  SvarSlet
 72. Ludvig.. Ziggy.. Oscar... Sigge..
  men, det er da svært.. "ungen" skal jo passe til navnet resten af livet. :0)

  SvarSlet
 73. hi hi... hvor sjovt... Jeg har både en Vigga og en Pelle :)
  Hvis min Viola havde været en dreng ville hun nok skulle hedde Elliot!

  SvarSlet
 74. Bo eller måske Ole-Emil? Er også helt vild med Malte. Luna og Sofus kunne også være sødt :-).

  SvarSlet
 75. er vild med navnet Thomas fordi det hedder vores søn og det er nemt at sige på flere sprog.
  kan også li navne som Vilbert, Milo, Micas og Titus

  SvarSlet
 76. Er vild med navnet Thomas for det hedder vores søn og det er nemt at sige på flere sprog. kan også li navne som Vilbert, Micas, Milo og Titus

  SvarSlet
 77. Det er SÅ svært! Så jeg er spændt på hvad I finder ud af :)
  Selvom jeg ikke er gravid, kan vi ikke lade være med at snakke om navne til vores næste barn. Et pigenavn er vi enige om, nemlig Nora, men vi har slet ikke en idé til et drengenavn!
  - Vores datter hedder nemlig også Luna ;)

  SvarSlet
 78. Det er utroligt at drengenavne er så meget sværere! Vi havde også store diskussioner om drengenavne, indtil jeg lavede en liste som min kæreste læste højt. Det at få sagt de mange navne højt og høre kærsteten sige dem hjalp. Vores lille dreng hedder derfor Lauge, selvom det ikke til at starte med var farvorit. (Lauge passer jo også til Luna, medmindre der går for meget "L" i den) Ellers er jeg glad for navne som Bastian, Milo og Storm. Men det er et svært valg....

  SvarSlet
 79. Jeg synes at navnet Dag ville være passe godt sammen med Luna. Luna (måne) minder lidt om natten. Og så navnet Dag.. Det ville bare være så sødt:)

  SvarSlet
 80. Pelle
  Jeppe
  Magnus
  Oscar
  Asmus

  SvarSlet
 81. Det ER også svært!
  Jeg har ikke så mange forslag, men mine tre drenge hedder:

  Noah
  Sander
  Melvin

  SvarSlet
 82. Ih ja det er bare rigtig svært, men har nu tænkt lidt og selvfølgelig vil jeg forslå August som min søn hedder, og synes faktisk det passer godt sammen med Luna. Ellers måske Eskild, det synes jeg også er super sødt.

  Held og lykke med at finde et navn.

  SvarSlet
 83. Vi to har vist samme smag indenfor navne :-)

  Vi er begge stolte Luna-mødre....og jeg er jo så også beriget med en Wilma-pige.

  ...og hold du bare fast i din Albert-idé, jeg garanterer dig at det bli'r et hit!!! :-)

  SvarSlet
 84. Theo, Theodor (som min sønn) eller Erin
  Luna og Theo passer fint sammen.
  Ikke lett å bestemme navn... Masse lykke til:-)

  SvarSlet
 85. Elmo? super sødt navn efter min smag.

  god navnejagt, knus fra uganda

  SvarSlet
 86. Der går en i min datters dagpleje som hedder Memphis. Det er der hvertfald ikke mange der hedder:-) Måske er det noget for dig.

  Held & Lykke:-)

  SvarSlet
 87. Meget underligt.. Jeg kunne ikke udgive min kommentar med min google-konto. Den ville kun være med til det hvis jeg valgte Anonym.. Hmm. Nå, men det er mig der har skrevet om Memphis ovenfor:-)
  Kh Michelle.

  SvarSlet
 88. Nej Nova duer nok ik ;)
  Naja hedder min kusine.. men ja det er nemli også sødt..
  Ella elsker jeg men det hedder min fætters datter :( Og Wilma er for flintstone til mig :D
  Kan os rigtig godt li filuca, isabell, Johanna, Liva, Alberte osv :)
  Imorgen er der kun 10uger til .. Det går altså bar hurtigt!

  SvarSlet
 89. Så godt, at I ikke var til endnu et L-navn, men synes nu alligevel, at jeg lige vil smide navnet Luka (og ja....det er ikke Lukas, jeg mener :o)) herind...Luka og Luna.....klinger blødt og rart! Fortsat god solskinsdag :o)

  SvarSlet
 90. Jeg er helt vild med navnet Dines.. Og det ville have lydt så godt med min kærestes efternavn... Men han er heller ikke med på den.. :S :)

  SvarSlet
 91. jeg har selv en lille Silas, skulle han være så heldig at få en bror en dag skulle det måske være en Esejas eller victor

  SvarSlet
 92. Linus er en super sødt drenge navn, og så står det meget godt til Luna - synes jeg i hvert fald :) Men der findes jo et hav af skønne drenge navne..

  SvarSlet
 93. TUSIND tak for alle navne forslagene!!! Der er flere jeg slet ikke er faldet over eller har tænkt på... Har givet lidt at tænke på :) tror jeg vil lave en liste med alle navne og så kan vi hver sidde med en grøn og rød tusch :)

  SvarSlet
 94. Hvor er det bare fedt I har givet jeres mening til kende, for det hjælper os rigtig meget til at blive sporet ind på hvad lige vores dreng skal høre. Det er også sjovt at høre fra andre, som enten har børn med samme navn, som nogle af dem jeg har skrevet eller som foreslår nogle af dem vi går og tygger på :)

  SvarSlet
 95. Mine hedder Chili, Theon, Thoke og Thor...

  Da vi gav vores store søn navnet Theon var der ikke andre i landet der hed det - hvilket jeg overhovedet ikke kan forstå, for jeg synes det er et kanon fedt navn!:-)
  Ellers synes jeg godt om storm, charlie og tristan:-)

  SvarSlet
 96. Jeg elsker navn. Kunne fått en haug med barn bare for å finne navn til dem :-)
  Forslag: Viktor/Victor, Laurits/Lauritz

  SvarSlet
 97. Jeg bliver jo nødt til at sige Noah, det passer i hvert fald til vores Luna ;o)

  SvarSlet
 98. Naboen har en rigtig sød knejt, der hedder Villum, så det er mit bud :)

  SvarSlet
 99. Der er så mange fine navne: ved ikke om disse er nævnt...de er nu også meget skønne.....Eske, Asger, Villi, Vidar, Holger eller Falke...

  SvarSlet
 100. Hvad med Sirius... :)

  Vi skal også have en lille dreng om 5 uger.. og vi kan slet ikke blive enige om det perfekte navn til vores lille søn! Så den med VETO kender jeg alt for godt.. hihi..

  Mine farvoritter er: Aksel, Arthur, Julius, Sylvester, Viggo. Min kærestes farvoritter er: Elliot og Severin.

  Held og lykke med at finde det rigtige navn til lillebror :)

  SvarSlet
 101. Tænkte på Villads og kan se der er andre der tænker det samme :) William syntes jeg også. personligt er jeg vild med Loke, men der er mange der syntes " det er ham den onde" så selvom jeg en gang skulle få en dreng bliver han nok ikke en Loke... håbe du/I har det godt, nyder at kunne være med fra sidelinien :)
  held og lykke med navne valget...
  - Simone Hejlesen

  SvarSlet
 102. Hvis jeg skal vælge et drengenavn, så vil det være et af følgende navne:
  Isak/Isac - Hubert - Sigurd - Sirius - Arthur.
  Herudover synes jeg, at man skal vælge et navn, der også klinger godt med barnets efternavn.
  God fornøjelse med Jeres navnevalg, når Lunas lillebror kommer til verden.

  SvarSlet
 103. Jeg er tilhænger af

  Dines
  Anker
  Asger
  Viggo
  Kalle
  Alvin
  Otto
  Pelle

  SvarSlet
 104. Jeg stemmer på Aksel! Bare I ikke kalder ham Peter, for det skal vores baby hedde, hvis det bliver en dreng:)

  Klem Søkilde

  SvarSlet
 105. Søkilde, det skal vi nok lade være med ;)

  Tusind tak for alle navne forslag - vores favorit er nævnt, men det bliver en overraskelse hvad vi regner med han skal hedde :) vi skal lige se om han er dét navn :)

  SvarSlet
 106. SUNE - nordisk navn - som betyder søn

  eller
  Esben - også nordisk - betyder bjørn
  mvh
  Anette

  SvarSlet
 107. Alvin :-) ;-) det vil passe super til :)

  SvarSlet
 108. Nu er det sikkert noget sent at komme med forslag, men jeg har nu nettopp oppdaget din skjønne blogg, så har ikke rukket å komme med noe forslag tidligere. Et meget populært navn her i Norge er jo Lucas, og det syntes jeg ville kunne passe riktig godt til en liten Luna. Men som sagt, nok i seneste laget. Lykke til i alle fall! Jeg kommer helt sikkert innom bloggen oftere!

  SvarSlet
 109. Ja, Alvin er et godt drengenavn.

  SvarSlet
 110. Af pigenavne kan jeg bedst lide Viola.

  SvarSlet
 111. Svar
  1. Af alle drengenavne kan jeg bedst lide William og af pigenavne kan jeg bedst lide Emma

   Slet
 112. Kasmir er da såå kært:)

  SvarSlet
 113. Lasse passer fint til Luna.......eller Eske

  SvarSlet