Søg i denne blog

tirsdag den 25. oktober 2011

"Skat, suppe er altså ikke for mænd!"

Hvad er det lige med mænd og kød?? Ja - jeg har altså en rigtig mand, hvis rigtige mænd ikke spiser suppe... Efter at have set dette indlæg hos Carlas Cafe, ja så har jeg haft lyst til at prøve den suppe lige siden!! Mmmm altså, det lød jo som himmelsk smag af efterår!!
Og det smager sådan!!! Er vild begejstret og glæder mig til rester i morgen aften :)
Indlæggets oveskrift er min kærestes udtalelse INDEN maden var færdig... Men altså helt ærligt - når JEG laver maden, så bestemmer JEG menuen :) Og han måtte også erkende at det er den bedste suppe, som jeg har serveret udover tomatsuppe med kødboller og pasta, som han jo godt kan lide ;)
Den eneste afvigelse fra opskriften var chiliflager i stedet for frisk chili! Tak for opskriften Mette - den er LÆKKER!

13 kommentarer:

 1. Det ser virkelig lækkert ud. Tror jeg vil prøve det i morgen til aften. Har heldigvis en mand der er glad for suppe. Men er spændt på om Teenageren drengen vil spise det ? :)

  SvarSlet
 2. Jeg var MEGET imponeret - sød, frisk og med masser af smag :)

  SvarSlet
 3. Ha ha!!!!! Den udtalelse kunne lige så godt være kommet ud af munden på manden min :D Han ser mærkelig ud i hovedet bare jeg nævner at jeg kunne tænke mig at lave suppe ;) Men altså den der suppe ser da fantastisk ud - den MÅ jeg altså også prøve, så må manden klage det han vil, ellers må han jo selv overtage gryderne fremover ;)

  SvarSlet
 4. LIGE PRÆCIS - Klager de, må DE lave mad!!!! :) Tror altså den vil falde i god jord, synes selv den er anderledes end andre grøntsagssupper... den er cremet, syrlig, men også sød :)

  SvarSlet
 5. Min mand har lige lavet den lækreste suppe med masser af gulerødder, kartofler, selleri og pastinakker mm her til aften.
  MUMS.

  SvarSlet
 6. Det er helt sikkert også holdningen hos Kæresten herhjemme! Men jeg kan undtagelsesvis slippe afsted med at servere græskar/rodfrugtssuppe hvis den blir toppet med masser af bacon eller lidt stegt kylling i mindre stykker. Og jeg må sige at jeg blir altså også nødt til at have lidt bid sådan en pureret suppe :) Ellers føler jeg mig bare ikke rigtig mæt :) Det er samme problem når menuen står på risengrød herhjemme... så er det bare mig der ikke kan blive mæt :)

  SvarSlet
 7. Min ekskæreste sagde nogenlunde det samme til mig første gang jeg serverede gulerodssuppe. Men så smagte han den og efterfølgende var det ALTID ham der spurgte om vi ikke skulle have det :p

  Den der suppe ser godt nok også lækker ud.

  SvarSlet
 8. Uhm... den ser så lækker ud.
  Jeg kunne leve af suppe, man laver det bare alt for sjældent..
  Min er heller ikke helt vild med suppe.
  Jo! det skulle lige være gullasch suppe, men der er jo også kød i..

  Den skal helt sikkert prøves..

  Knus Susi

  SvarSlet
 9. Mmm tror vist jeg skal lave lidt mere suppe, og prøve noget forskelligt. Måske man kan omvende ham??

  Måske gullasch suppe ville være et hit her også :)

  SvarSlet
 10. Hej!

  Tack för en vacker och inspirerande blogg!

  Jag tipsar om en tävling hos mig där jag lottar ut retrotyger!

  Kram
  Monya

  //blueeiz.blogg.se

  SvarSlet
 11. Den slags går heller ikke an herhjemme. Men sejt at du tog skeen i egen hånd :)

  SvarSlet
 12. Jeg lavede den i går. Den var bare en vinder ;) Selv teenagerdrengen var vild med den. Vi har heldigvis til i aften også. Den mætter utrolig godt.

  SvarSlet