Søg i denne blog

mandag den 27. december 2010

Patchworktæppe og flyvende krudtugle!

Nu er vi ovre juledagene og begynder så småt at kigge frem mod det nye år herhjemme! Bloggen har været tilsidesat lidt grundet vores indflytning i vores hus og med mange projekter på to-do-listen,  inden vi skulle fejre vores første jul i huset sammen med mine forældre, min morfar og mine søskende. Der er sket rigtig meget - nogle ting er trukket ud, noget har vi ikke nået, men alt i alt er vi meget tilfredse og har øvet os i at nyde huset, som det nu er på trods af vores mange forventninger om, hvad vi gerne ville nå inden jul. Julen har været magisk. Vi har slappet af og været flade af grin. Julefreden sænkede sig og jeg nød rigtig meget, at varte min mor op - især efter mange år hvor hun har vartet os op. Alle hjalp til med maden juleaften og fordi nettet og fjernsyn var nede, opholdte vi os alle i køkkenet og vores lille køkkenkrog. Jeg ville ikke have ønsket mig det anderledes :) I dag er prinsessen og jeg selv hjemme. Vi render rundt i nattøj, ser tegnefilm, leger med det nye legetøj og nyder at have ferie sammen.
I det nye år ser jeg frem til at komme i gang med nye projekter, kommende barsels- og fødselsdagsgaver, de resterende gaver til dem der har sendt billeder af hæklede mumitrolde, kreative gaver til jer skønne medbloggere, hjemmelavede ting til give-aways og ikke mindst endnu flere farverige indlæg her på bloggen!!
Jeg takker for alle de fantastiske kommentarer og at I trofast følger min blog. Jeg er noget så dårlig til at kommentere selv. Nok fordi jeg gerne vil nå at læse så mange indlæg som muligt, inden jeg må videre til den virkelige verden igen. Men at give mig mere tid til det, er et af mine nytårsforsætter ;)
Nu vil jeg vise jer Lunas nye patchworktæppe til hendes juno-seng. Jeg har syet lange baner og derefter riet striber på tværs. Bagsiden er flonel stof, der er bukket om som kant.
De første to billeder var dem jeg nåede, inden der lige pludselig kom en krudtugle (med uglet hår og pletter på kjolen) flyvende ind fra højre, som syntes det var noget så fristende, at jeg havde lagt tæppet ovenpå hendes hoppemadras.

13 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder och täcket är så himla underbart!

  /Mia :)

  SvarSlet
 2. Hvor er hun bare skøn! Rigtig glædelig bag-jul :)

  SvarSlet
 3. Det er da godt at tæppet tydeligvis kan bruges :)
  Også glædelig bag-jul herfra.

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fint Christina :)
  Er der slet ikke pladevat i?

  SvarSlet
 5. Underbart täcke du har sytt! Härliga action-bilder med ;-)

  SvarSlet
 6. Tusind tak - ja det bliver flittigt brugt. Om natten som tungt tæppe over dynen, og det falder hun hurtigt til ro ved. Og om dagen leges det med :)

  Inde i tæppet er der et gammelt vattæppe som jeg har klippet til i passende størrelse og syet imellem de to lag.

  Glædelig bagjul til jer også!

  SvarSlet
 7. Skønt tæppe og skøøøn krudtugle!! Hun er altså noget af en charmebøf! Man får jo næsten selvhelt lyst til tage sådan en hoppetur :-) Tror desværre bare ikke vores seng holder til det ;-)

  SvarSlet
 8. Skønt tætte, det er super flot.
  - Ser også ud til og bringe glæde :)

  SvarSlet
 9. Skønne billeder af en skøn pige - og et skønt tæppe! :-)
  Jeg synes det lyder som nogle dejlige planer, du har for det nye år. Men skriver du ikke også at drikke en kop kaffe med mig på? Det kunne jeg godt tænke mig ;-)

  SvarSlet
 10. Sikke dog et dejligt tæppe...god ide med ristingene på tværs...dejlig pige du har dig der!

  SvarSlet
 11. Sikke nogle skønne sager du bliver ved med at vise frem, Christina!
  Hende Luna er godt nok en heldig lille loppe:)

  Det er en super flot tæppe, og det ser ud til at ejer"manden" også er helt pjattet med det :)

  KH Vibeke

  SvarSlet
 12. Hvor er det bare smukt! Stor respekt for det flotte stykke arbejde :) Kh Dorte

  SvarSlet
 13. Sikke en dejlig krudtugle!! Og hvor er dit tæppe flot. Et helt vildt flot stykke håndarbejde...

  SvarSlet