Søg i denne blog

lørdag den 28. maj 2011

Problemer med at kommentere....

Hmmmm, altså! Jeg kan ikke skrive kommentarer... hverken her på egen blog eller hos andre... Når jeg prøver, står der anonym, selvom jeg lige har logget ind med google-konto... Og når jeg så alligevel bare trykker kommenter som anonym, så registrerer den alligevel ikke min kommentar... Argh!

Nå... men altså mon ikke det kommer af sig selv?? Har I andre haft problemer med at kommentere de sidste par dage??

Tak for kommentarerne til stoffet - er simpelthen så forelsket i de prints!! Det er en anelse tyndt i stoffet, men ikke decideret gennemsigtigt. Priserne er fra min. 11 dollars (som ikke er et særligt stort stykke, så ja det er da ikke helt billigt!)... Men pengene hver for noget andet stof end det man ellers ser :)  Porto husker jeg ikke lige, men det står inde på siden :) mener det var omkring 10 dollars...

13 kommentarer:

 1. Ja, jeg hadde akkurat samme problem. Men nå går det bra. Jeg leser at mange bloggere har trøbbel, så vi får håpe det retter seg:)

  SvarSlet
 2. Mange har det problem. Kisser Laptern havde vist lidt en løsning. Noget med at fjerne at man er logget på konstant. Og så har der vist været problemer med cookies??
  Wenche har også haft indlæg om det og folk foreslog ting i hendes kommentarfelt.

  God fornøjelse med festen :)

  KRAM

  SvarSlet
 3. Jeg havde samme problem - og løsningen kom fra Linneas Univers: når du skal logge ind, skal du IKKE sætte v i "husk min konto" eller "forbliv logget på"-feltet - og det virker i hvert fald for mig. Pøj-pøj. Kh Lisbeth

  SvarSlet
 4. Yes: ikke flueben i "Forbliv logget ind" løste mit problem. Jeg har forslaget fra Berit/Pils verden.

  SvarSlet
 5. Det problem har jeg også haft det meste af ugen, men her på telefonen virker det fint. Noget kunne tyde på det skyldtes det med fluebenet så:) Det vil jeg prøve.

  SvarSlet
 6. Har også haft et problem med det, men det forsvandt heldigvis hurtigt. Jeg har en give away på min blog som måske er noget for dig og Luna. Du er velkommen til at kigge forbi:-) Kh Christina

  SvarSlet
 7. Det virker vis, du fjerner flueben.
  Sad tidligere på ugen og hev mig i håret pga.
  samme problem.
  God Weekend;0)

  SvarSlet
 8. Den med fluebenet virker for mig:-)

  SvarSlet
 9. Håber du finder ud af at kommentere igen. Jeg har ikke selv haft problemer, men læste et sted at det kunne hjælpe at skifte computer - altså hvis man har adgang til det... Og så håbe at problemet løser sig af sig selv på sin egen computer... Hmmm, måske er det naivt!
  God weekend fra Helle.

  SvarSlet
 10. Hej Christina
  Jeg har også haft problemer med det, men det hjalp efter fluebenet:)
  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 11. Har samme problem... låner lige en kommentar her til at teste ;)

  SvarSlet
 12. Det virkede! Tak for lån af kommentar felt :D

  SvarSlet
 13. Jeg kan heller ikke kommentere med min pc, men med macen er der ingen problemer... underligt. Har lige bestilt noget af stoffet og kan oplyse, at en yard (som ca er en meter) koster 18 dollars (ca 95 kr) og porto fra 7-12 dollars, alt efter om man køber meget eller lidt. Så kommer der jo også moms oveni - skal man lige huske. Men nu har jeg altså også bestilt lidt, så tak for tippet;-)

  KH
  Anna

  SvarSlet