Søg i denne blog

mandag den 19. marts 2012

Forhænget til køjesengen!

Lunas køjeseng er blevet pyntet med et hjemmesyet forhæng... til at starte med, syntes jeg at det skulle være frit nedenunder for at give mere luft i rummet... meeen krudtuglens far blev ved med at plage om et forhæng, så Luna rigtig kunne lege hule. Så jeg gav mig, for det var jo hans køjeseng-projekt. Og jeg er rigtig glad for at han holdt på, for er meget tilfreds med helheden i værelset nu, netop pga. forhænget :)

17 kommentarer:

 1. Hvor er den bare blevet fin..:) Vi har en snart 4-årig som ønsker sig en høj seng.. Hvor har I købt? Og hvor stor er den?:) Er jo totalt novice ud i det her;)
  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Anne :) Sengen er købt brugt, kender ikke lige mærket... den var meget større, højere og bredere - og havde skrivebord nednunder... men så har Troels rekonstrueret den og lavet rutsjebane for at få den lige som han ville ha den :) kan evt måle i morgen :)

   Slet
 2. Nuij hvor er det bare fint, dejligt med hyggehule :)
  KH Micha

  SvarSlet
 3. Det er virkelig blevet fedt!! :) Sejt med forhænget.

  SvarSlet
 4. Det ser godt nok også sejt ud :) gid det var min hule.

  -Sara

  SvarSlet
 5. Undskyld mig, men skal den stakkels pige ikke snart have noget ro i sit blik?
  Det vælter ud og ind og oven på og neden under osv med farver, former, mønstre osv. Man bliver simpelthen så stresset af at kigge rundt på det værelse. Der er intet sted øjnene kan hvile.

  Det er skide flot, det du laver, ingen tvivl! Men alt med måde. Det ligner jo en regnbue har kastet op - på aller pæneste måde jeg kan sige det.

  /Elisabeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elisabeth!

   Det er helt fint du spørger. Vi har faktisk flere venner, der har sagt at de synes vores stil er fedt, men det ville nok stresse dem at bo i...

   Der er vi bare anderledes. Vi elsker farver, mønstre, retro og blomster. Jeg ville virkelig ikke føre den stil, hvis ikke jeg havde min kæreste med ind over det 100 %! Han kommer faktisk med mange af ideerne... Det er mig der i starten har ledet os ind i denne stil, men nu ligger det ham meget naturligt selv at vælge skrappe faver til hans projekter m.m.
   Ift min datter, så er jeg slet slet ikke bekymret ift. ro i hendes blik. Hun er så glad og sjov en pige, og hun bruger sit værelse utrolig meget! Hun er enorm kreativ selv i sine lege, sit sprog og har den skønneste humor.... Hvis jeg var i tvivl om at stilen var godt for hende, ville jeg helt klart ændre det!

   Men helt ærligt, hun har ikke været vant til andet.... Og der er så meget gang i rabalderstræde i hende og hendes fars forhold, så for os er det meget naturligt at bo som vi gør.

   Hver sin smag :)

   Jeg vælger at blogge om vores hus og stil, fordi jeg har den opfattelse at mange nyder at se billeder, måske netop fordi de ikke selv kunne bo helt så spraglet!

   Kh Christina

   Slet
  2. Hej Christina,

   jeg følger også med i alle dine blog-indlæg fordi det simpelthen er så fedt det du laver! Du er dygtig, kreativ, ihærdig osv. Tænk, du har tid til det med to børn. 2 x tommel op! :)

   Som du selv siger, hver sin smag. Jeg ville bare blive stresset af det...

   Men bliv ved med at blogge! Jeg elsker dine indlæg.

   /Elisabeth

   Slet
 6. Hvor ser det bare fint ud, jeg er vild med dit vægmaleri og har været siden jeg så det første gang, lige omkring den tid hvor jeg opdagede blogverdenen og alt det fantastiske inspiration. Jeg kan huske din blog var en af de første jeg fandt og jeg kunne bare ikke blive færdig med at suge inspiration til mig fra din skønne blog.
  Jeg vil også gerne stille samme spørgsmål som Annchen, for sådan en seng kunne jeg også godt tænke mig til Filippas værelse.

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare et fantastisk værelse I har fået kreeret! Rigtig god ide med det spraglede forhæng:)

  SvarSlet
 8. og så vil jeg lige sige at jeg syntes værelset er fint med alle farveren, jeg syntes børn skal inspireres af forskellige former og farver, men det er jo bare min mening, sådan er vi jo så forskellige :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din dejlige kommentar! Jeg er rigtig glad for at folk med forskellige smag læser med og det var også tankevækkende at læse en andens holdning end det typiske... for det fik mig til at gøre mig tanker om hvorfor vi egentlig bor som vi gøre :)

   Det inspirerer mig virkelig når folk skriver at de kan lide vores stil og hvorfor, så tusind tak for det :) Sengen er købt brugt og bygget om af Troels :)

   Slet
 9. Tak for jeres søde kommentarer :)

  SvarSlet
 10. IH! hvor det hygger med alle de skønne stoffer du har brugt :)

  SvarSlet