Søg i denne blog

søndag den 22. april 2012

Lille Linus - gave til fætteren!

Min svigerinde har altid snakket om drengenavnet Linus. Og efter jeg havde syet Lunas dukke Eva (efter Wenches fantastiske bog), ja så nævnte min svigerinde at hun ønskede sig en drengedukke til hendes kommende dreng, Og han skulle have brunt hår og brune øjne ligesom min lillebror! Da jeg syede drengebarnet var jeg ret sikker på hvilke navne de kommende forældre var kommet frem til, og der var Linus ikke med. Så jeg besluttede mig for at døbe dukken det :) Med sig har han en kuffert med fine ting i!

8 kommentarer:

 1. Wau, du må være verdens bedste faster. Hvor er det en flot gave og heldige lille fætter. :-)

  Det var rigtig dejligt at se dig i går og kramme lidt med baby Kalle. Ham bliver man da lidt forelsket i. :-)

  SvarSlet
 2. Tante :) åh du måtte gerne være her lige nu, nød virkelig du tog ham, mens jeg spiste!! I dag vågner han igen 5 min efter han er faldet i søvn i barnevognen, ihh... han falder hurtigt i søvn igen men vågner konstant... super skønt at se dig igår, og tak for cirklerne, den må jeg have lavet færdig når jeg har hænderne fri :)

  SvarSlet
 3. Nå ja, tante.:-) Han var da så dejlig, men man er altså ved at gå op i limningen hvis ikke der er ro til at spise og bebs ikke gider sove. Håber han snart falder i dyb søvn.

  Jeg sender lige link senere i dag til hvordan du kan lime kuben sammen.:-)

  SvarSlet
 4. Wow hvor er det en flot dukke. Er da mega misundelig over at du lige kan trylle sådan en lækkerhed frem. Godt gået :-)
  Vh Eline

  SvarSlet
 5. Men det ville heller ik gør noget hvis du var faster <3

  SvarSlet
 6. hvor er det fint og sikke et smukt navn!!

  SvarSlet
 7. Ej, hvor er det fint:) Og mange tak for det fine stof jeg vandt i din give away:-)

  SvarSlet