Søg i denne blog

tirsdag den 14. august 2012

GIVE AWAY i samarbejde med byStroom!

Jeg har i løbet af sommeren afprøvet (og nærmest boet i) flere af byStroom's fantastiske styles! Nemlig Nancy Jumpsuit, Nelly Maxi Dress og Medina Tank Top i Silver grey og Iris Blue. Jeg er simpelthen solgt. Intet mindre! I forvejen har jeg Masja Dress Grey, som jeg brugte rigtig meget, da jeg ventede Kalle! Derudover er min elskede gule pusletaske fra byStroom! Jeg vil VIRKELIG give byStroom mine varmeste anbefalinger!! Kvaliteten er så blød, holder sig pæn efter mange tøjvaske (en nødvendig med småbørn, især gylp!) og så er priserne jo virkelig billige ift. hvad man får!! Tøjet er både anvendeligt som vente- OG ammetøj! Selvom man har brugt tøjet med stor mave, så falder det så fint bagefter, og er så skønt at amme i pga. diskret snit, hvor brystet nærmest er helt dækket af stof under amning!

Jeg synes absolut at de er med på moden ift. stil og kvalitet, men de vil stadig gerne forny sig og blive gjort opmærksom på hvad vi som brugere synes og ønsker!

"Vores designere er fulde af gode ideer, men vi vil også rigtigt gerne høre
fra dem, der i sidste ende bruger - og tester - vores produkter i
hverdagen. Både i forbindelse med deltagelse i denne give away, men absolut
også i andre sammenhænge, vores facebook-væg og mail er altid åben for ris,
ros, spørgsmål og hvad man ellers har lyst til at dele med os."
Derfor har du nu muligheden for at vinde en af de to styles, som jeg har på på billederne!

Der er hele 2 præmier på spil!

1. præmie er en Nancy Jumpsuit Black
2. præmie er hele 2 Medina Tank Top valgfri farve (vær opmærksom på, at visse farver ikke findes i alle størrelser)
For at deltage skal du:

* Skrive en kommentar med 1 eller flere forslag til, hvad byStroom kan gøre bedre eller hvad der evt. mangler i deres tøjkollektion (eller generelt blandt deres varer)

Konkurrencen slutter onsdag d. 5.09.2012 kl. 20.00 og vinderne bliver trukket lige efter!

Se også her en masse nye lækre varer!!!

32 kommentarer:

 1. Lækker give away. Blot svært at komme med konstruktiv kritik når jeg ikke kender til tøjmærket, men tænker at jeg gerne ville have afprøvet det som gravid/ammende. Har kigget på deres nye linie og tænker at det måske kunne være fedt med lidt flere farver eller lidt detaljer på tøjet....! Synes tit at især ammetøj er kedeligt og man vil SÅ gerne være bare lidt smart når man er færdig med at rende rundt med maven + at tørklæder/assecories ikke egner sig når man har baby klistret til sig 24/7
  Gir´ det mening?
  Håber jeg er heldig, synes heldragten er lækker
  kh Libbie som har været fast i lææææænge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det giver rigtig meget mening for mig - så mon ikke også det gør for dem!!

   Slet
 2. Wow, hvor ville jeg gerne vinde den sorte, lækre jumpe suite :)

  Jeg kunne godt tænke mig lidt frisk print på deres tøj. Evt. med tekst, stjerner eller lig.

  SvarSlet
 3. Super lækker give away. Jeg er helt vild med jumpsuitet:)
  Krydsernfingre..
  Kh Charlotte

  SvarSlet
 4. Tilslutter mig de andre kommentarer. Savner også smart print - lidt palietter og glimmer - så man ikke ser så hverdags agtig ud altid.
  jeg har både pusletaske og tøj fra bystroom som jeg er super glad for :o)

  SvarSlet
 5. Vildt fed Give Away!
  Jeg har Mejse og Mary kjolerne begge i sort og jeg er rigtig glad for dem begge, skønt at kunne amme diskret i pænt og behageligt outfit.
  Jeg vil foreslå striber og lidt flere farver at vælge imellem, og evt nogle udgaver i blød uld til om vinteren.

  KH

  SvarSlet
 6. Tilslutter mig de andre kommentarer. Savner også smart print - lidt palietter og glimmer - så man ikke ser så hverdags agtig ud altid.
  jeg har både pusletaske og tøj fra bystroom som jeg er super glad for :o)

  SvarSlet
 7. Sikke en fin give away. Især buksedragten er virkelig flot!
  Jeg har også været forbi og kigge lidt på deres side. Jeg synes de skal holde fokus på graviditet og amme-ting. At der er kategorier med computertasker og clutch-tasker virker underligt og det er ikke et sted man søger efter en taske til pc'en. Synes heller de skulle få flere styles af tøjet eller flere babysager.
  Og så kan jeg egentlig godt lide det er så enkelt :-)

  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Super super fed give away

   Synes det er super lækre sager men mangler noget til når man der skal spændes lidt op til lir - der er meget hverdags ting så mangler lidt lir og pang til når man skal gejles lidt mere op end til dagligt.
   Derudover lidt mere farve valg og ikke mindst lidt print ville heller ikke være af vejen

   Slet
 8. Lækker give away!!! Er helt vild med den buskedragt og kan lige se mig selv med en smuk stor mave i sådan en :D

  Kollektionen ser rigtig dejlig ud, men jeg synes alt sammen det skriger af BASIS varer - kunne godt tænke mig, der bare noget mere print, flere farver og endda lidt andre former også til piger, som ikke er åleslanke (også selvom de er gravide). Hvad med en tillægskollektion af festkjoler til gravide og ammende - det er der ALT for lidt af efter min smag og specielt noget, som er behageligt at have på, når man render rundt med en stor mavse ;)

  SvarSlet
 9. Den buksedragt er bare lækker. Jeg ønskede mig en da jeg var gravid.
  Synes kollektionen ser rigtig behagelig og brugbar ud, men jeg vil også gerne have lidt pynt. De kunne evt lave et andet snit, som kunne fremhæve små bryster på en flot måde. Det er jo ikke alle der får vandmeloner af at amme.

  SvarSlet
 10. Jeg vil også gerne deltage i lodtrækningen :)
  Jeg synes ofte, at man kommer til at se tung og konet ud ifm barmen, når man har ammetøj på, selvom man ikke har verdens største barm. Jeg kunne godt ønske noget visuel lethed på tøjet ved mælkebaren, med f.eks. nogle lettere snit og smallere skulderstropper. Flere små detaljer på tøjet er også velkommen. Gerne noget der får taljen til at syne mindre :)

  SvarSlet
 11. Kan se, at jeg tilslutter mig mange af de andre.
  Jeg har endnu ikke købt vente-/ammetøj fra ByStroom, da jeg synes der mangler lidt farve og spræl. Normalt er jeg ret konservativ, men jeg vil alligevel også gerne se godt ud, mens man nok ikke føler sig allermest smuk (som højgravid og 2½ uge til termin, er dette højaktuelt).
  Jeg kunne dog meget godt tænke mig at vinde bluserne til det næste års tid, hvor jeg regner med at skulle amme som sidst.
  Kunne dog nemt forestille mig at kvaliteten er i orden - er i hvert fald meget glad for min pusletaske fra ByStroom.

  Monica Poulsen
  borum@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Uh, jeg har en gravid niece, som ville blive mægtig glad, hvis jeg hev denne dragt hjem til hende :)
  Jeg synes klart, deres kollektion mangler bukser! Jeg havde under begge mine graviditeter SÅ svært ved at finde gravidbukser, som ikke var mega brede i benene og fik mig til at ligne en kasse. Så gravidbuks med smalle ben - både i denim, lærred og måske bomuld/uld joggin agtige.
  (Og gravidbukser ER altså også rare efter fødslen - pu ha)

  SvarSlet
 13. Som de andre, lidt mere spræl ;o).

  Ville elske at vinde en af ovenstående ting. Jumpsuiten er da især vildt fed. Trøjerne ser nu også super lækre ud ;O)

  SvarSlet
 14. Ej, håber jeg er bare lidt heldig!
  jeg stemmer STORT for de fantastiske pusletasker ( den gamle model). Jeg elsker den gule ( som Christina) og håber virkelig at kunne få fingrene i sådan en.
  Tænker det kunne være sødt med en helt enkelt bomulds top/ bluse med et lille diskret broderi eller tryk på maven og en lille spirer et lille hjerte eller lign
  Håber virkelig jeg er heldig

  SvarSlet
 15. Ville elske at vinde, jeg synes det er SÅ svært at finde tøj som er pænt og samtidig nemt at amme i, så flere styles som denne jumpsuit og kjoler, som ikke skriger af at være praktisk, frem for pæn :-)

  SvarSlet
 16. Lækker give away. Som absolut højgravid ( 2 uger til termin) synes jeg også det har været svært at finde tøj som er behageligt og smart når maven pludselig er blevet kæmpe stor - og ender ofte bare i leggins og en stor t-shirt. Jeg vil give de øvrige ret i at der mangler ldit ekstra glitter og print fremfor alene basisvarer - som gravid og ammende har man altså stadig behov for at sætte lidt spræl i hverdagen. Hvis jeg skulle være heldig ville amme-toppene falde i god jord hos mig.
  KH Tine
  tine-michael@pc.dk

  SvarSlet
 17. De har fantastisk basistøj - Måske noget nederdel, lidt flere bukser (men af den strækbare slags, som ikke sidder og irriterer under maven)??? Og så måske noget lidt mere "festligt" tøj, til at peppe det andet tøj op med...
  Måske nogle leggings med fedt print?

  SvarSlet
 18. Uhh.. Fed give away.

  Lækkert tøjmærke - mangler bukser og flere farver... Det bliver lidt trist i længden :D

  SvarSlet
 19. Nu har jeg ikke haft fornøjelsen af at være gravid endnu. Men mens flere andre ønsker sig mere print og flere farver, så vil jeg være topglad for at have muligheden for at vælge enkelt og konservativt, når den tid kommer. Så kan jeg altid selv peppe op med tørklædde, halskæde eller sjove sko (hvis mine fødder da ikke eksploderer...).
  Det ser i øvrigt top lækkert ud!

  SvarSlet
 20. Hej... Det der kunne være dejligt var, at det også kunne købes i størrer størrelser.
  Kh Charlotte

  SvarSlet
 21. Hej. Jeg synes at de måske skulle lave nogle flere prints og størrelser :)
  kawaiijackiie@live.dk

  SvarSlet
 22. Åh, jeg har været vild med byStroom pusletaskerne længe, de er jo både er flotte og praktiske på en gang! Nu skal jeg selv bruge en i nærmeste fremtid, så på min ønskeliste står en Aida i lysgrå (dog kan jeg se at den ikke er på hjemmesiden så hvis den ikke kan købes længere må det blive en Bea :-)).

  Og så er jeg en sucker for buksedragter, så det ville jo være fantastisk at vinde denne til at smyge sig i de sidste 18 uger :-) Jeg håber dog ikke at dragten har "harems-lavt skridt-hængende-bukser", som alle andre dragter på markedet. Det duer bare ikke til pregno-tykke lår! :-)

  Det kunne være fedt at se et bud på en efterårs/vinterjakke fra byStroom!
  Eller twist nederdele ala Alexander Wang.

  Kh
  Ditte

  SvarSlet
 23. Jeg har både pusletaske, toppe og bukser fra byStroom, som alle er super, men savner også nogle kjoler og bukser, der er mere taknemmelige for os med større hofter, dvs. lidt mere A-form, da det meste jo er i jersey-agtigt materiale, som smyger sig om kroppen. Flere mønstre ville skam også være et hit hos mig - fx er jumpsuit'en absolut noget jeg gerne ville vinde, men så den gerne i en farve! ;o)

  SvarSlet
 24. Jeg tilslutter mig også lidt mønster og farver. Og så synes jeg pusletaskerne er fantastiske men hvorfor er det kun nogle af dem man kan få i flere farver??

  Og så vil jeg ellers krydse alle fingre for at vinde den jumpsuit.

  SvarSlet
 25. Lidt farve, mønster og fede detaljer kunne der godt mangle. Fedt jumpsuit!

  Kig over hos mig, jeg har også gang i en giveaway hvor du kan få opdateret garderoben lidt :)

  SvarSlet
 26. Jeg ejer ikke nogen af deres sager (endnu!) - kræver nok lige at man bliver gravid først. Men har ofte gramset på deres lækre tasker, så mon ikke tøjet er lige så lækkert?

  For mig mangler der dog lidt mere spræl på farverne, som andre skriver kunne prints også være flot! Eller noget i lilla, gule, røde nuancer :-)

  Krydser for at vinde den flotte jumpsuit!

  SvarSlet
 27. Uh...jeg syntes det kunne være super, hvis ammetoppene var lidt løsere forneden, da jeg stadig ser alt for gravid ud, når stoffet svøber sig om min vom. Tror de fleste ammende kvinder, har lidt efterfødselsmave, som man egentlig gerne vil skjule lidt...;-)

  SvarSlet
 28. Jeg har endnu ikke nogen af deres ting, men regner med det er derfra min pusletaske skal være fra. Syntes den ser rigtig lækker ud.
  Lige som jumpsuiten, som jeg håber at vinde.

  SvarSlet
 29. her er jeg da nød til at være med, når nu der er en bebs på vej;-)

  jeg tilslutter mig de andre og ber om mere sprel! - fede farver der følger tidens tendenser og årstiderne..

  SvarSlet
 30. Super Give away :-))

  Mvh. Bettina Baggers Boateng
  boatengbettina@sol.dk

  SvarSlet