Søg i denne blog

mandag den 17. september 2012

Kalles "farve"!

Luna blev passet hos min svigerinde igår, og da jeg hentede hende, nød vi lige et par dejlige timer med alle tre børn (mine to og hendes første). Der fik jeg idé til dette blog indlæg. Nemlig ved at sidde og kigge på Elliots fine fine ting... for der er klart en rød tråd i deres indretning og hans legetøj, tøj, sengetøj m.m.... nemlig en FARVE. Nærmere farven GRØN. Sådan rigtig lækker lime/græs/skrig grøn!

Derfor fik jeg lyst til at tage billeder, der symboliserer Kalles farve. Elliots farve er jo grøn... Kalles er BLÅ :) Hvis man altså kan sige, at de har en farve... og det synes jeg godt man kan. I hvert fald ved vores børn... For Lunas farve er helt klart LILLA :)

1# Kalle
2# Småfolk badehåndklæde
3# Uro over puslebordet
4# Stofbleer
5# Puslemadras
6# Kalles seng og sækkestol. Fint navneophæng fra Louise!
7# Retro sengetøj m. hjerter, hæklet gris fra min svigerinde, nusseklud fra Kalles gudmor-moster!
8# Elefanturo fra min veninde
9# Maleri jeg har malet samt elefanturo håndlavet af bruger på trendsales
10# Gardin i soveværelset/Kalles kommende værelse
11# Puder på legetæppet. Den med elefanter er syet af Mette
12# Kalles overtøj m.m
13# Babygynge
14# Babydyne i barnevognen med sengetøj fra min svigerinde
15# Småfolk regnslag
16# Patcworktæppe i autostolen

Har dit barn en farve?

Og kunne man lokke frk. Høiriis og alle andre der lyster til at vise jeres børns farver frem?
Evt jeres egen "farve"?

7 kommentarer:

 1. Ibens er vist også mest lilla :) og morens er grøn selvom jeg prøver at spAre på den for Bjørns skyld ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. he he ja her bliver der jo ikke sparet så meget ;)

   Slet
 2. hvor fint..:) jeg har en lille Julius der også har den turkise farve som sin farve...:) Vi har desuden mange af de samme ting som er kan jeg se.. f.eks det fine stjernesengetøj..Hvor gammel er det Kalle er.= står han op i sengen? det er da sejt hvis han allerede kan det..

  SvarSlet
 3. hvor fint..:) jeg har en lille Julius der også har den turkise farve som sin farve...:) Vi har desuden mange af de samme ting som er kan jeg se.. f.eks det fine stjernesengetøj..Hvor gammel er det Kalle er.= står han op i sengen? det er da sejt hvis han allerede kan det..

  SvarSlet
 4. Han er 7,5 mdr. :) Han kan ikke selv rejse sig op, men hvis jeg stiller ham, tager han fat og vælter faktisk ikke bagover, men sætter sig ned eller kravler forover, hvis han vil ned. Han har en fest, når han står der og så kan jeg få redt seng eller lagt vasketøj sammen i mens :)

  SvarSlet
 5. Det er faktisk en rigtig god og sjov idé med billeder af børnenes farve, det har sat mange tanker igang hos mig. Her i huset er det ikke så tydeligt som det ser ud til at være ved Kalle, men tror August er mest blå og Juliane er lilla.
  Da jeg så begyndte at tænke på mig selv, ja så er jeg vist også mest blå:-) Måske jeg får taget mig sammen til at tage billeder til min blog, der viser farverne, det håber jeg.

  SvarSlet