Søg i denne blog

tirsdag den 20. november 2012

OhDeer smykker! (Sponsoreret indlæg)

Jeg har fået lov til at teste det fineste smykkesæt fra OhDeer, som er en hjemmeside, jeg ikke kendte før. Jeg elsker turkis og stjerner, så en kombination er helt perfekt!
Bag OhDeer står to kreative søstre, som brænder for smykker og nu sælger deres egne håndlavede øreringe, halskæder og armbånd. Det er meget modepræget smykker, hvor forskellige farver er repræsenteret, så der burde være noget til enhver smag! Priserne er virkelig fine, fx. 79,- for halskæden, som jeg har modtaget!
Nedenunder ses flere af deres smykker, men synes absolut du bør kigge forbi deres hjemmeside og se hele sortimentet! (Og fra deres blog, ved jeg at de arbejder på en forårskollektion og at de tirsdag d. 27. nov. kl. 10 er med til at åbne butik Smuksak i Borggade i Århus- spændende!)
 

6 kommentarer:

 1. Elsker deres smykker og glæder mig til, at se dem til Julemarkedet i Roskilde. For de to skønne kvinder kan deres kram! ;)

  SvarSlet
 2. Det var da nogle usædvanligt fine sager!!!

  SvarSlet
 3. Der skal jeg da vist ind og lure, den er da for fed den stjernehalskæde :)

  SvarSlet
 4. De laver bare nogen fine ting!!!

  SvarSlet
 5. Mega fine smykker! Tak for tippet! Og prisen gør da, at selv min bankrådgivermand MÅ synes, at de er en nødvendighed :-)

  SvarSlet
 6. Hold op en flot halskæde må vist hellere få besøgt den butik engang har efterhånden stødt på mange blogindlæg om den

  SvarSlet