Søg i denne blog

mandag den 14. januar 2013

Farvel til 2012... og farvel til barsel!

Disse to skønheder har jeg virkelig nydt max i år 2012. Et helt år på barsel! D. 6. feb. 2012 kom Kalle til verden, og han fylder snart 1 år :) det skal vi fejre med den nærmeste familie, med cirkustema!
I dag starter jeg på arbejde i sfoen igen! Jeg kommer til at savne min frihed herhjemme, min dejlige mødregrupppe og allermest al tiden med mine to børn... Men jeg er meget klar til at komme tilbage til arbejdet, jeg har savnet mine kollegaer og mine sfo-børn enormt :) og det er en hverdag vi ikke kan komme foruden, så jeg glæder mig til at komme igang med den og få den nye hverdag til at fungere :)

4 kommentarer:

 1. Held og lykke! Håber du får en dejlig opstart, og bliver budt velkommen tilbage med åbne arme :)

  SvarSlet
 2. Det er klart det er en omvæltning og friheden indskrænkes, men det bliver da også fedt at komme tilbage på arbejde til kolleger og børn. Håber du får en god opstart :)

  SvarSlet
 3. God fornøjelse på jobbet - jeg savner helt afgjort også min barsel, og det er da alligevel ved at være flere år siden jeg var på barsel.. :)

  SvarSlet
 4. Min barsel er også lige sluttet (min søn er fra 7. feb) havde desværre bare ikke noget job at vende tilbage til. Held og lykke med opstarten =0)

  SvarSlet