Søg i denne blog

torsdag den 21. marts 2013

Anthon Berg påskeæg med lakrids!

Mmmm vi har testet LÆKRE påskeæg/fugleæg, samt mandelæg fra Anthon Berg! De er saftsusme gode!!! Jeg er ellers ikke så pjattet med marcipan, så derfor er Anthon Berg æg normalt ikke mig... men skal lige love for, at det har ændret sig nu!
Jeg er generelt vild med kombien chokolade-lakrids, og marcipan-lakrids-chokolade holder altså også bare!
Jeg har smagt forskellige kendte mærker, som Fazer og Marabou, som har leget med lakrids-chokolade kombien! Men jeg har ikke været helt overbevist... for synes det nogle gange godt kan smage lidt syntetisk... Det er dog slet ikke min oplevelse her! Tværtimod synes jeg at disse æg virkelig er delikate! Nok fordi at lakrids-smagen er meget intens, men stadig ikke for dominerende (til min smag!)
Og så er prisen ikke høj, men ca 20-28 kr. (Lige nu fåes mandelæggene til 17,95,- i flere netto).
Køb dem!! (Jeg har haft flere poser i kurven, både til os selv og gaver, siden vi testede en af hver slags.)
Som sidste billede viser, er jeg i fuld gang med at male lige nu! Nemlig den ene væg inde på Kalles værelse! Så al min fritid går mere eller mindre på at få malet videre. Da æggene kom med posten, var jeg i fuld gang med at male, så de kom på det helt rigtige i-sukkernød-tidspunkt ;)
Med i posen var også lidt påskekrea-materialer, så det skal vi hygge os med i påskeferien, som vi får i morgen!

(Dette er et sponsoreret indlæg, hvor vi har fået et produkt for at teste og anmelde det på bloggen. Det står mig frit for skrive det jeg mener, og jeg kan stå inde for min anmeldelse!)

4 kommentarer:

 1. Jeg bliver jo "desværre" nok nødt til at prøve dem selv :-)

  SvarSlet
 2. Altså jeg ELSKER lakrids... Jeg ELSKER chokolade... Og jeg ELSKER marcipan... Bare ikke sammen alle tre... Jeg må være den eneste dansker der ikke har fattet hvorfor Søren der skal lakrids i alting. I min verden er det både synd for lakridsen og for alting... ;) Så da jeg fik et Anton Berg æg hos min søster for et par uger siden, kunne jeg først glæde mig over de nye farve - men da jeg tog en bid... NEJ NEJ NEJ... den holder ikke i min mund. Men alle de andre var vilde med dem, så det er nok mig der er sær ;)))) God påske
  Minegemmer.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. De er nemlig super gode! Både marcipanen og mandlerne! :)

  SvarSlet
 4. Lakridsæggene er fantastiske! Ærgerligt at man vist kun kan få dem til påske.

  SvarSlet