Søg i denne blog

torsdag den 22. august 2013

Kalles vægmaleri!

Et "lille" vægmaleri blev til, kort tid før jeg blev syg! Hans værelse er nu mere eller mindre færdigt - vi mangler kun lige nogle enkelte ophængnings-projekter, så viser snart det endelige værelse frem :)

16 kommentarer:

 1. Det var dog et imponerende stykke arbejde du/I har lavet der :)

  SvarSlet
 2. Hold fast hvor er det fedt lavet. Gid jeg havde tålmodighed til det.. Kan du fortælle lidt om hvordan du har lavet det, og hvor du har fundet inspiration til motivet..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Jeg har fundet en masse motiver på pinterest, blevet inspireret, optegnet i frihånd og malet med akryl maling :)

   Slet
 3. For eit fantastisk flott veggmaleri! :) Har du designa det sjølv? Dette må vere alle borns draum - å få slike flotte fargar og figurar inn på rommet sitt :)
  Du er jammen flink :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har selv optegnet og malet det :) tusind tak for dine søde ord!!!

   Slet
 4. Sikke en imponerende væg! Meget, meget flot lavet! :)

  SvarSlet
 5. Wow, imponerende malejobb :)

  SvarSlet
 6. Hold da op, hvor er det flot. Vildt imponerende!!!!!!

  SvarSlet
 7. Wow hvor er det flot!, det må have taget vildt lang tid med tørring. Super flot

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk bare malet med akryl maling, så det tørrede hurtigt ligesom når man maler på lærreder :)

   Slet
 8. Wow det er imponerende! Jeg husker stadig det vægmaleri du lavede til Luna. Det var lige da jeg havde opdaget blog-verdenen så dit projekt satte sig godt fast! :-)

  SvarSlet
 9. Det er skøøøøøønt :) Jeg vil også vildt gerne høre mere om hvordan du har lavet det ? Har du tegnet med blyant først og "bare" i hånden eller hvordan ? Jeg har drømt om at lave noget lignende siden jeg var barn og min mor malede en kæmpe regnbue over min seng :)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har søgt en masse på pinterest og tegnet efter figurer i frihånd :) hele landskabet har jeg selv bygget op og har derefter plottet forskellige figurer ind :) har malet med akryl maling fundet i søstrene grenes, løvbjerg, hobbyforretninger og maleforretninger :)

   Slet
 10. Hvor er det altså fantastisk fint!

  SvarSlet
 11. Hvor er jeg bare voldsom glad for alle jeres søde ord!!!!

  SvarSlet
 12. WOW hvor er det bare helt vildt over flot! send mig en mail den dag du overvejer at male et på lærred. Så er jeg MEGET interesseret!
  :-)

  SvarSlet