Søg i denne blog

tirsdag den 17. september 2013

Når nogen sætter dybe spor!

I marts måned besøgte jeg Laura og hendes skønne familie! Det nyeste familiemedlem var bare blot 6 dage gammel - Berta! Det var fantastisk at være i deres lille babybobbel i et helt døgn!
Jeg mødte Laura til forårsmarkedet i Odense for 2,5 år siden! Dengang var vi hinandens roommates i det sommerhus vi overnattede i, sammen med en masse andre dejlige tøser! Nu er vi hinandens soulmates - vi tænker, føler og oplever mange af de samme ting ;)  
Kort tid efter mit besøg, blev jeg spurgt om jeg vil være gudmor til smukke smukke Berta!! JA!!! Dåben blev, som tidligere skrevet, ikke på den oprindelige dag, men festen blev stadig holdt! Om få uger skal hun døbes - ingen afbud denne gang, please ;) så kryds fingre for nul sygdom eller andet der kan forhindre!!
I sommers besøgte vi Læsø for første gang! Vi var på camping i Nordjylland og tog over og besøgte Laura og co. som var på ferie i familiens sommerhus! Vidunderlig natur og dejligt selskab :)
 Luna og Buster skal tvangs-giftes mener mødrene!
 Stakkels stakkels Buster! Men sjovt var det :)
I sidste uge tog jeg toget over til Laura, og havde et par overnatninger! Sååå skønt!! Og afslappende lige at ligge husmor- og mor-rollen på hylden for en kort stund! Jeg er fortsat enormt presset af følgevirkningerne, og det kører op og ned. Men lige de dage slappede jeg meget af og fik det hele lidt på afstand. Men i weekenden var vi til fødselsdag i Sønderjylland med mange mennesker og støj omkring mig. Det reagerede jeg kraftigt på og betaler nu ved kasse 1. Så denne uge skal bare bruges på rekreation herhjemme og ingen planer! Åh jeg savner min tolerance, mit overskud og ingen smerter!!!!!  
Buster og mig, der putter til lidt tegnefilm!
 Min sødeste snart officielle gudatter!!
... og hendes mor, min kære kære Laura!
 Så herligt stof, som jeg fik af Laura - det skal vist blive til en forside på nyt junior sengetøj til Kalle!!
Et skønt øjeblik mellem to søskende!!
Dåbsgaven har Berta fået - jeg kunne ikke vente ;) jeg har syet Wilma - en herlig tyk basse, syet efter Tusindfryds bog! Med sig har hun en dukkeseng fra genbrugsforretningen og Troels har sat den i stand og derefter er den malet!
En købt gave har hun også fået -nemlig den kendte Grimms regnbue!
En kæmpe manke har hun fået!

2 kommentarer:

  1. Jeg kan godt forstå, at du har fundet dig en soulmate i Laura! Og man kan da ikke andet end slappe af, når man lander hos hende:-) Ps. Næste gang du kommer til Sydsjælland, ville det være hyggeligt, hvis det faldt sammen med vores kreaaftener...

    SvarSlet
  2. Sidder her med en klump i halsen, de smukke ord om skønne Laura og familie, de rører mig dybt.
    Du får jordens dejligste guddatter. Tillykke med titlen som gudmor.

    SvarSlet