Søg i denne blog

mandag den 12. april 2010

NY: Empire State Building

Efter en lang sikkerhedsprocedure og et par timers venten på at komme op (samt modtage sms om dansk vinder af x-faktor herhjemme), kom vi endelig op i NY's højeste bygning og så ud over byen.... fantastisk syn!! Det var ikke så solrigt mere da vi kom op, men vi kunne alligevel se langt og fik stadig meget ud af det. Her er de smukke billeder af New York City...

7 kommentarer:

 1. Wow! Hold på hat og briller hvor jeg bare glæder mig endnu mere til vores tur nu :-) Var det på 86. etage? Man kan også komme højere op, så vidt jeg kan se, men er der ikke mere end "man plejer"?

  SvarSlet
 2. Fatastisk udsigt!! Helt igennem slående.

  SvarSlet
 3. Ja det var helt ubeskriveligt smukt at se New York fra den vinkel. Vi var på 86énde etage, men man kan komme højere op :) min søster har prøvet det, men blev skuffet fordi længere oppe, kan man ikke komme ud, men ser det kun igennem vindue. Og så skulle det også være dyrere... Så jeg var absolut meget tilfreds med ikke at tage længere op, for dette var i sig selv helt fantastisk! Vi gav 20$ og det var jo ikke det vilde :)

  SvarSlet
 4. Jamen så er det helt sikkert "bare" på 86. etage vi skal op. Der hvor alle skuespillerne fra de store film også har været ;-) Jeg glæder mig bare sådan og kigger på dine billeder igen og igen. Ser frem til fremtidige indlæg om din rejse :-)

  SvarSlet
 5. Wauv! Man bliver helt svimmel:-)
  Flotte billeder! Og spændende at høre om din tur.

  SvarSlet
 6. Karin; blir også helt høj ved tanken om at du er så heldig snart at skulle over til den fantastiske by! NY var helt sikkert mit farvoritsted på hele rejsen... tror faktisk min oplevelse af Washington havde været bedre, hvis jeg havde været der først. For jeg tror ikke der er noget der kan måle sig med New York for mit vedkommende... synes det er så vildt med de høje skyskrabere. De dækker næsten himlen. Hvilket nogle nok netop ikke kan lide ved byen... men jeg var nu tryllebundet og kunne sagtens se mig selv bo derovre i længere tid - ja altså hvis det ikke var fordi jeg havde travlt med at komme hjem til mand og barn :)

  SvarSlet
 7. Den flyvende kuffert: ja det var også bare højt oppe, det var værst hvis man kiggede direkte ned, så kom højdeskrækken :)

  SvarSlet