Søg i denne blog

fredag den 8. oktober 2010

12 hæklede armbånd :)

Så fik jeg ENDELIG lavet disse armbånd færdige (så til jer, der måske tænkte "hvor kommer al hendes tid fra??" - ja så er disse ikke lige lavet fra den ene dag til den anden - men er lavet over mange gange, og det har trukket længere ud end hvad jeg havde tænkt - men hey sådan går det vist bare, når man har mange ideer og planer!!)
Disse 12 armbånd skal sendes til USA - vel og mærke vores ene værtinde, da min søster og jeg var sammen derovre i påsken 2010!
Vores værtsmor den sidste nat, var vild med et af mine egne hæklede armbånd, og efter turen sendte jeg hende ét - det har hun i sommers tabt, og sendte derefter en mail om et stort ønske om at få en igen og gerne flere til gaver! Hun ville gerne betale for dem - men hmmm så var det jeg tænkte... GOODIEBAG!!! Mmm det var da det jeg skulle have - diverse lækkerier, (bl.a. nødder, slik, kaffe og te) som jeg købte derovre, men som hurtigt var spist og drukket (bl.a. den lækreste instant chai te!!)... Og jeg længtes efter det lige siden!!!
Og når jeg nu skulle sende afsted - ja så kunne det ligeså godt gøres ordentlig - så nu er der 6 farver og to af hver!!
Så NU glæder jeg mig til at sende disse til hende og derefter vente spændt på mit eget udbytte af vores "trading" :)

15 kommentarer:

 1. Hvor er de bare flotte. Er sikker på hun bliver rigtig glad...og overvældet over den store stak:)

  SvarSlet
 2. Malene; Jeg håber også hun bliver glad - hun ved der kommer 12, og hun er så vild med ideen med at kombinere hæklerier med smykker, at hun selv drømmer om at lære det... og hun er en rigtig american sockermom ;)

  SvarSlet
 3. Loppe-shoppe; sådan går det når man er alene hjemme flere aftener i træk, fordi mandan er ude og ordne rust under vores bil... ærgerligt at han ikke er hjemme..men hey så må man udnytte tiden til at få lavet lidt kreativt :)

  SvarSlet
 4. Jeg synes det er rigtig god udnyttelse af alenetid - selv om jeg SÅ gerne vil dele alenetid med dig og bare være kreativ :) De er bare blevet rigtig flotte, og hun bliver da helt vild, når hun modtager dem - virkelig fedt :) Nå ikke denne lange roman længere, må (desværre) videre med opgaven, som mærkelig nok ikke gider at lave sig selv :( Hyg dig med alenetid søjde, og tænk lige på mig!

  Knus Lunas Faster :)

  SvarSlet
 5. Ja vi må helt sikkert snart finde en dag - væk fra eksamen og børn generelt ;) tusind tak, glæder mig så meget til at se hvad der kommer i stedet :)

  SvarSlet
 6. Ej hvor er de bare super flotte :)

  SvarSlet
 7. Wauw- hvor er de flotte!!!! Hvem som bare var værtinde i USA ;o)

  SvarSlet
 8. super super fine armbånd - og go idé med byt
  kh

  SvarSlet
 9. Fantastisk fine armbånd, mon de dukker på på din amino shop :-)...det håber jeg
  Kh Anne Dorte

  SvarSlet
 10. Hov... jeg havde skrevet en besked til dig, men væk er den!

  MEN - hvor er de bare skønne dine armbånd, elsker farverne, retrostofferne ovenpå - de er bare lækre!!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 11. Gud hvor er de flotte! Nu MÅ jeg altså snart lære at hækle...vil også lave så fine ting :-)

  SvarSlet