Søg i denne blog

søndag den 10. oktober 2010

Paradis...?

...Himmelsk skønt er det i hvert fald - Dyrehaven Århus :)
Den lækre libertyjakke som Luna har på, står denne dygtige syerske for!!

21 kommentarer:

 1. Dejlige billeder...taget lige ud af Morten Korch filmene:-) Sådan bør livet altid være:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. NØJ hvor ser det hyggeligt ud! :D

  SvarSlet
 3. Det er de skønneste billeder!

  Hjemme hos os går turen også ofte i skoven for at give "rådyr mad" som August siger.

  Super skønt!
  Smil fra Mia

  SvarSlet
 4. Sikke nogen skønne billeder :-)

  SvarSlet
 5. Hold da op, troede slet ik man kunne komme så tæt på dyrene.. Det ser bare vildt hyggeligt ud.. :))

  SvarSlet
 6. SÅ hyggeligt, jeg har lige selv været der igår, og også uploaded billeder derfra :-)

  SvarSlet
 7. Der er så dejligt i dyrehaven i Århus :)
  Dejlige billeder, og hvor er I dog fantastisk smukke sammen!!

  SvarSlet
 8. Ih altså hvor skønt. De små får bare SÅ meget ud af det, når man kan komme så tæt på dyrene. Sofie elsker også "vores" dyrehave her i Esjerg - som næsten er vores baghave :)

  SvarSlet
 9. Det er bare nogle rigtig fine billeder - har du fået nyt kamera?

  SvarSlet
 10. Tusind tak!! Vi havde en skøn dag - det er anden gang jeg er derude, og først for 1½ måned siden opdagede jeg stedet... og har ærgret mig over at jeg ikke er kommet før derud, det er så skønt - sidste gang skinnede solen - det var fantastisk smukt!

  Bella; kameraet er min kærestes... (men blir vist mere og mere mit)... vores digital er gået i stykker, og før jeg begyndte på at blogge købte han dette, hvor jeg fint bare holdte mig til det andet - det var nemmere at betjene og mere handy... men begynder at få blod på tanden efter at have brugt dette kamera... det er jo en verden til forskel hvilket kamera man har brugt :)

  SvarSlet
 11. Ja det betyder rigtig meget hvilket kamera man har. Jeg ville også ønske at jeg havde et spejlreflekskamera :)

  SvarSlet
 12. Så hyggeligt!! Jeg elsker bare dyrehaven. Selvom vi bor i Randers(har boet i Århus i en del år) og kører tit dertil. Det er den bedste søndagsaktivitet.
  Jeg er helt vild med billedet af Luna hvor hun er ved at fodre dyrene. *Det er den fedeste grimasse hun laver :D

  SvarSlet
 13. Der er helt vidunderligt i Dyrehaven, og sikke nogle skønne billeder. Især det af dådyret med æblet i munden! Luna er lækker, som altid :)

  SvarSlet
 14. Nøj, nogle flotte billeder!! Der er da virkelig en verden til forskel på kameraerne ja, det kan være jeg også skal i gang med "min kærestes". Jeg har nemlig også fint bare holdt mig til det almindelige digitale, fordi jeg "ikke lige kunne overskue" at sætte mig ind i det andet. Men hvis man kan få så smukke billeder ud af det, så kan det da godt være det alligevel er besværet værd ;-)

  Men altså, det ser virkelig ud til at I har haft en skøn dag :-) Hun ser dejlig ud, Luna - og du i øvrigt også :-) Jeg synes din hårfarve er blevet mørkere?

  Kh

  SvarSlet
 15. Bella; jeg er i hvert fald blevet overrasket over hvor flotte billederne bliver - især udenfor (vi har ikke lige det rette blitz, så de er ikke altid så skarpe indendøre!

  Lise: Jeg vil helt klart også forsøge at komme ind til Dyrehaven ofte, når vi er flyttet lidt fra centrum... for det er virkelig et fristed :)

  SvarSlet
 16. Julia; ha ha det er også mit yndlings, og jeg har kun zoomet ganske lidt ind så står meget tæt på den :) Og tusind tak, hun gør sig ofte ekstra til på billeder ;)

  SvarSlet
 17. Ja Louise, det er bare med at snuppe hans :) Troels har været lidt øm overfor sit, men da det digitale gik i stykker vard er ingen udvej... og jeg har da passet meget fodt på det indtil nu :)
  Tusind tak for komplimenterne - ja håret blev mørkere i august, og farven har holdt godt siden :)

  SvarSlet
 18. Hvor ser I skønne ud! Det er vildt, at det kan lade sig gøre, at komme så tæt på dyrene. Jeg grinede højlydt, da jeg så billedet af rådyret med æblet i munden :o)

  SvarSlet
 19. Ha ha ja vi havde det også vældig sjovt med at se dem prøve at bide æblerne over... efterfølgende trådt vi dem lige i stykker først så kunne de bedre tygge dem :)

  SvarSlet
 20. Ja, der var dejligt i dyrehaven idag! Vi var der også - ligesom resten af Århus, smiler.
  Det ER nemlig hyggeligt, at man kan komme så tæt på dyrene, men hold op, hvor er der også mange som bare SLET ingen respekt har herfor, det undrer mig hver gang, at folk lader deres børn gå ind imellem flokke af store hanner, på trods af tydelige advarsel på døren.

  SvarSlet