Søg i denne blog

mandag den 4. oktober 2010

Shoppet-amok til hjemmet :)

Ja det er hvad jeg har i STOR stil!!! Jeg har i weekenden været i Kbh for at besøge gode venner og dejlige børn samt drikke rødvin og varme lattes :) og så har denne tur også været ment som der hvor jeg kunne få lov til at købe lige hvad jeg ville af indretnings accesories til vores nye hjem, som vi overtager 1. nov! Sparegrisen var fyldt op, månedslønnen var kommet ind og jeg vidste præcis hvilken stil jeg ville gå efter og hvad jeg godt kunne tænke mig af lækre sager! Jeg fandt også flere ting jeg ikke havde set før, og meget af hvad jeg har købt, er jeg ikke stødt på i Århus! Øverst er et ur, som jeg faldte PLADASK for i Notre Dame, og uret er fra Karlsson! Sengetøjet er et junior betræk og er meget klar i farverne! Det får lov at blive holdt intakt til Lunas værelse :) Alt sengetøj er fra Husflid! Knagerne er fra hhv. Notre Dame og en lille butik jeg ikke husker hvad hedder på Nørrebro (kløverne - som også var de sidste)
Ja der faldt lige en smule af til mig selv - 2 tørklæder med stjerner fra Moss Copenhagen! (80 kr. stykket - fantastisk!)

2 voksen dynebetræk fra Husflid, en madkasse fra Tiger, Notre Dames plastikkrus til både børn og voksne, viskestykker med prikker samt blå urtekniv fra Notre Dame, samt lyserød brødkniv var Mayol i Blågårdsgade (hvad mon Troels siger til en lyserød kniv???) Han har endnu ikke set den Ü Tror den bliver pakket net i en flyttekasse og så må vi tage den når vi er flytte ;)
Mumi postkort, kort fra Notre Dame, småfolk stofbleer, elefanthue og hansker til Luna samt strygemærker fra Husflid!
Øverste venstre hjørne viser lidt forskellige kalendergaver til Luna og så fik jeg købt et house doctor tæppe til hendes værelse samt to uroer!  
En svampe stage fra house doctor, som jeg har ledt og ledt efter på nettet da jeg ikke viste hvilket mærke det var (men kun havde set et billede et sted) samt en lysestage fra Galleri 19, pukka te, bambi bøjler og ugle i plexi-glas fra butikken Fanny Mia!
Tapetruller fra Retrovilla kom også med hjem, åh hvor jeg glæder mig til at pynte væggene med det :)
Rice papir, en tapetrest fra Mini Ministeriet, som Wenche omtaler her samt en stjerne-lampe til Lunas værelse er her det sidste at vise :)
Jeg mangler en ting, som jeg ikke kan fotografere i aften -han ligger nemlig i Lunas arme, og hvem det er viser jeg på et senere tidspunkt!

18 kommentarer:

 1. nnnøøøjjj du er jo gået helt shop amok....og det er nogle vildt lækre skatte du har med hjem... tillykke med de gode køb.
  Ej jeg ville elske sådan en fin plexi ugle...skriv hvis du kommer i tanke om navnet??
  kh sarah

  SvarSlet
 2. Sikke mange lækre og skønne ting du har fået shoppet - FEDT bare at gå amok med dankortet og købe lige det man har lyst til!!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 3. Hej Sarah! Så fik jeg, ved hjælp af Wenche, navnet på butikken! Det er Fanny Mia og har linket i indlægget :)

  TanteTit; ja det var rigitg fedt og nok en en af de sjældne gange ;)

  SvarSlet
 4. ÅÅÅååååhh hvor er du bare heldig...sådan en weekend går alle vi andre jo bare og drømmer om!

  Må altså lige høre, hvor har du købt uroerne med elefanter og fugle? Og lige sådan med den flotte stjerne?

  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Ja den weekend var også længe på ønskelisten :) og egentlig så har jeg også fået nok for en stund :) damn mine arme og ben er ømme!!!

  Uroen er fra en butik på Nørregade, og nu fandt jeg lige butiknanvnet ud fra en kvittering.... den hed Maduro!

  Stjernen var også fra Blågårdsgade Mayol-butikken :)

  SvarSlet
 6. Sikke en masse dejlige sager, du har shoppet :o) Fantastisk at få lov til det ;o) Hvordan du dog kom hjem med det hele - håber ikke du var med tog :o)

  SvarSlet
 7. Jeg har faktisk også noget af det lilla tapet liggende - har bare ikke lige fundet ud af, hvad det skal bruges til endnu - men jeg måtte bare have det - det er så fint :o)

  SvarSlet
 8. Wow, du har da rigtig fået udnyttet din tur!! Sikke mange dejlige sager du har købt:)

  Kan godt forstå du glæder dig til at komme ind i nyt hjem, så du kan indrette det!

  SvarSlet
 9. Helle; he he var med bus/færge ;) har også meeeeget lange arme i dag ;) og øm ryg!!! Godt jeg ikke arbejder i vuggestue!! Ja det lilla er bare smukt, har aldrig set det før! Jeg tror vi skal have det i vores stue på den ene væg :)

  SvarSlet
 10. Siri; Ja det var bare med at udnytte når man nu var i Kbh :) og der er altså bare lidt flere steder at shoppe end i Århus!!!!!

  SvarSlet
 11. Sikke mange lækerier. Glæder mig til at få et smugekig her på bloggen, når du har fundet de hel rigtige steder i det nye hus. Det er så fedt at skabe sit eget hjem, og få sin personlighed og smag til at skinne igennem. Uha uha får helt lyst til at shoppe:-)

  SvarSlet
 12. Åå så masse fine ting du fant på shoppingen!
  jeg og 2 veninner var også i køben i helgen.., og vi var også i butikken Husflid.. kanskje vi har gått om hverandre ?;) i den butikken kunne jeg ha gått i flere timer.. skikkelig godtebutikk!
  ha en finfin dag videre!

  SvarSlet
 13. Muuuuuums nogle lækre sager!!
  Vildt du kunne få/slæbe det hele med hjem til Århus ;-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 14. hold da op der er blevet shoppet :)
  - helt vildt fine ting du har haft med hjem :)
  skal en tur til kbh. i morgen - men det bliver nok ikke med sååå mange indkøb :)

  kh

  SvarSlet
 15. Hvor er du heldig - sikke skønne ting du har shoppet! Den lampe du viser til sidst, er den også fra Mini Ministeriet? Hilsen Hanne

  SvarSlet
 16. Nøj hvor du har købt ind af lækkerier. Jeg anede ikke at butikken Husflid eksisterede - nu MÅ jeg bare dering - meget snart. Vil du afsløre prisniveau for sengetøjet?

  SvarSlet
 17. hej Christina

  super fine ting du har haft med hjem fra kbh. :)
  specielt tapetet med de store lilla/rosa og grønne farver (til højre anden nederste billede) og så plexi uglen er jeg helt vild med :)

  SvarSlet
 18. Hanne; lampen er fra Mayol i Blågårdsgade :)

  Kirkesjov; ja priserne var 200 pr styk :)

  Marianne; ja det lilla tapet og uglen faldt jeg også for med det samme, og er nogle af mine yndlingskøb :)

  SvarSlet