Søg i denne blog

onsdag den 11. november 2009

24 år - part 1!

Mortens Aften i går! En aften i familiens tegn, og med fejren af min 24 års fødselsdag på lørdag.

Det 24ende år! Ingen alder vil nogle sige... Men hvad jeg dog ikke har lært, oplevet, erfaret, mistet og ikke mindst har fået på 24 år. Jeg er snart ved sidste semester som pædagogstuderende, har det skønneste månebarn på 16. mdr og har en fantastisk far til hende :) Tilmed er han den mest kærlige og omsorgsfulde kæreste man kunne ønske!!

Mine malerier (som senere vil komme på) er på udstilling pt, jeg sysler på livet løs og snart er yndlingsmåneden her... DECEMBER :)

Altsammen skønne begivenheder der glæder i en tid, som også er præget af sorg over tabet af min mormor, der døde tilbage i september. Hun ville have været fyldt 70 år i dag. Jeg er sikker på hun var sammen med os og har fundet fred hvor hun er!And og diverse tilbehør...Pakker! Flotte flotte gaver af forældre og søskende :)


Flødeboller skal der til...

3 kommentarer:

 1. Hej - tak for din tilmelding til min give away og ja det kunne da være en skøn fødselsdagsgave :-) Åh det gør mig ondt at høre med din mormor, det rører mig meget, da jeg selv lige har mistet min morfar - ja faktisk skal vi til begravelse i morgen...:-( Glæder mig til at følge mere med i din blog. Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej igen,
  Tillykke med din fødselsdag på lørdag - ser ud til at du fik en skøn start på den :-)
  Mvh Louise

  SvarSlet
 3. Westmose, er glad for at høre at I fik sagt godt farvel i hele familiens samvær... Det er stort at du kan rumme at inddrage dine børn, selvom du selv er meget påvirket...

  Louise, stort velkommen til min blog, dejligt du vil følge mig!! Og tak for fødselsdagshilsnen :)

  SvarSlet