Søg i denne blog

onsdag den 25. november 2009

Nyt vintagestof til samlingen :)

I går fik jeg købt mere af de fantastiske sengebetræk fra dengang ;) Er helt tosset med denne nye hobby og det kan jeg takke min skønne nye veninde som har bloggen Smilehuller. Jeg har lært hende at kende fra min praktikplads i en vuggestue :) Hun er en person der med den samme er gået lige i hjertet, og inspirerer og fascinerer mig utrolig meget! Tænk hvor meget det kan betyde for ens livsretning hvilke mennesker man møder!
Hun har lige startet sin egen blog, som helt sikkert vil være værd at følge - hun har så mange fantastiske ideer med tapet, vintagestof og gamle møbler! Og så er hun en knag til at kreere og designe slynger!!

4 kommentarer:

 1. Fine, fine stoffer, men jeg bliver ved de andre, så klip du bare løs :-)

  SvarSlet
 2. Ihhh hvor fine stoffer - jeg vil prøve at gøre dig kunsten efter meeen genbrugserne bliver så hurtigt tømt for de gode ting her i København...

  SvarSlet
 3. Hejsa! Ja, jeg har også fundet vej til din side (kan du gætte hvem jeg er?)... Lækre stoffer, jeg er helt vild med det lyserøde med blomsterne på! Glæder mig til at se hvad du får ud af det!
  /Marengse

  SvarSlet
 4. Ja eeeelsker de her vintagestoffer :)

  Halli halløj Marengse fedt at se dig herinde i blog verden!!! Hvor har du lavet nogle skønne ting :) man kan ikke kommentere på din blog??

  SvarSlet