Søg i denne blog

tirsdag den 28. september 2010

Net til kollega :)

Min kollega fik for 14 dage siden denne taske syet i patchwork af retrostof! Modellen er lavet udfra et slidt house doctor net jeg har haft og derefter lavet et nyt i de populære firkanter :) Denne gang syet med inderlomme og lynlås!
Jeg syr dem ikke på bestilling her i flytning og vuggestueskift, men her kan du købe nogle jeg selv synes er rigtig lækre :)

13 kommentarer:

 1. Jeg kan kun ønske din kollega TILYKKE, jeg får så mange komplimenter til mit, bruger det hver dag og er bare så stjerne glad for det ;-)

  Flere har spurgt til hvor det kan købes har sendt dem videre til dig såååå du må snart have den maskine i sving igen ;-)

  Glæder mig til at se dig lørdag

  Knus

  SvarSlet
 2. Ih altså, endnu et fint net! De ér altså bare så flotte - kan kun forestille mig at din kollega er ellevild med at gå rundt med dette :-)

  SvarSlet
 3. W; He he dejligt du er så glad for det - måske det endda skal udvides med en med lynlås :) Glæder mig SÅ meget til at være sammen med dig i weekenden og nyde kbh :)

  SvarSlet
 4. Jeg eeeeelsker dine net, og drømmer om et :o)

  SvarSlet
 5. Louise; tusind tak - der er jo set flere herinde og Rakel lavede et før mig, som også var patchwork og super fint!!! Synes bare det er en dejlig farverig sammesætning og elsker at lave dem kun med retrostof :)

  Helle; hvor er du sød - måske jeg er så heldig at lave et til dig en dag :)

  SvarSlet
 6. Hei, så fint det var, hedlige kollega som får det. Bloggen din er så fin, blir like glad og full av inspirasjon når jeg kikker inn til deg. Wilhelmine

  SvarSlet
 7. Tusind tak Wilhelmine, det er jeg så glad for at høre :)

  SvarSlet
 8. Ej Christina hvor er du sød at linke til mig :-) Bliver da helt genert!

  Dine net er nu bare SÅ fantastiske, og ak suk og ve hvem der bare havde SÅ mange fine retrostoffer :-)

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 9. Tusind tak alle - hun blev rigtig glad for det :)

  Mia; det er jo bare med at linke, så folk kan få ideer til hvor de kan købe noget jeg selv synes er så fint og et godt alternativ når jeg ikke selv syr på bestilling :)

  SvarSlet
 10. Såååå smukk en veske!!!
  Jeg skulle gjerne vært din kollega...
  *sukk*

  Og hvilken flott bildevegg!!

  SvarSlet
 11. HELT VILDT FIN NET!!! Ville vildt gerne selv lave sådan et, men har slet ikke så fine retro stoffer :-( Jeg er lige blevet din faste læser - så skriv endelig hvis du (når du er kommet på plads) laver dem på bestilling :-)

  SvarSlet
 12. Tusind tak, he he skal lige se tiden af, men så bliver det skrevet herinde :)

  SvarSlet