Søg i denne blog

søndag den 26. september 2010

Så fortsætter vi igen....

...med alle vores projekter til huset :) jeg har været helt slået ud af sygdommen og har kun kunnet overkomme ganske lidt hæklen i sofaen... med lange pauser og en lur bagefter! Selv fingerspidserne har været mærket af influenzaen som har flureret i min krop! Men nu er det slut! Igår viste sig at være vendepunktet, og tilbage er nu kun trætheden! Jeg glæder mig til at se mine mange "børn" i sfo'en igen, og give mine kollegaer et stort kram! 5 sygedage er det længste jeg nogensinde har haft på et arbejde... Burde jeg så ikke ha taget min del af efterårs- og vintersyge denne vinter???

10 kommentarer:

 1. Godt at høre du er ved at være ovenpå igen!! Jeg husker tydeligt da jeg begyndte som lærer, jeg hev ALT til mig, selvom jeg normalt aldrig var syg. De første tre måneder gik lidt on and off med sygdom, men så havde immunforsvaret vænnet sig til de nye baktusser og så hjalp det!

  I øvrigt SUPER lækre tapeter!
  I morgen erobrer jeg Smilets by - håber du også igen er ude og erobre ungerne i SFO'en.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Hej Mia!!

  Åh ja havde også tænkt om det var pga nyt arbejde, sted osv... og vi har haft en del børn syge løbende her i skolestart! Så er spændt på om immunforsvaret kan klare resten af året uden mere sygdom, eller om jeg bliver ramt igen! Forhåbentlig ikke - åh det er altså hårdt når man selv har fået børn samtidig!! Frygter disse dage at hendes småhoste udvikler sig.... for nøjj hvor håber jeg ikke at måtte komme i den situation at ringe til min arbejdsplads inden for de næste par uger og spørge om barnets 1. sygedag :(

  Rigtig god tur til min yndlingsby :)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne tapeter! Godt du er frisk igen!

  SvarSlet
 4. Tak og TUSIND tak for hjelmen - LOVE it - har dog ikke lige prøvet den endnu, men tror den passer!!!

  SvarSlet
 5. Dejligt at høre at du er ovenpå igen...ja der er mange der ligger med efterårs snue og influenza lige for tiden! Men så har du da vist også taget din del af efterårs/vinter sygen, som du selv skriver:-)

  Skønne tapeter, by the way...det med den lille gris på er da bare to-die-for...hvor har du skaffet det? Og hvad skal det bruges til...bare for at være nysgerrig (du plejer jo altid at have gang i en masse spændende projekter:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Hej Malene :) Ja det håber jeg :) det passer bare ikke ind med nyt job, ny vuggestue til Luna og flytning :)

  Åh ja, hvor er det med grisen nu fra.. Hov ja det er fra brugeren Anitaff inde på trendsales. Under udvidet søgning kan man søge på navn :) jeg ved ikke om hun har mere, men hende har jeg det i hvert fald fra :) Jeg er lige nu i gang med et møbelsæt til Lunas værelse, en amagerhylde, et dukkehus og vores sofabord :)

  SvarSlet
 7. Å som jeg elsker bloggen din ;). Den formelig strutter av fargeglede og retrostil! My way!

  SvarSlet
 8. hej Christina
  godt at høre at du er ovenpå igen :)
  Håber det var din omgang af "vintersyge" og at immunforsvaret klarer resten :)
  iøvrigt fine tapeter ....

  SvarSlet
 9. Nina; Tusind tak, dejligt at du nyder min blog :)

  Marianne; ja det håber jeg godt nok også :) det er jo træls bare at ligge der helt flad :)

  SvarSlet
 10. Dejligt du er på benene igen kære!! Rigtig god dag på arbejde.

  Knus

  SvarSlet